Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud se jedná o prezidentskou milost, domnívám se, že je to zděděné právo po mocnáři, a prezident ji může udělit komukoliv bez jakéhokoliv udávání důvodu. Jaksi nechápu, co na tom policie chce šetřit.

0 1
možnosti
Foto

O tu milost musí někdo požádat a uvést důvody proč o ní žádá. V tomto případě zřejmě ty důvody byly smyšlené.

2 0
možnosti

A na něco smysluplného a rozumného, bez kýble jedu, by se autorův mozeček nezmohl?

2 3
možnosti
Foto

Už doma z trestné lavice :-)?

5 1
možnosti
Foto

M33i85l71a93n 92D66u11d75k93a

4. 11. 2021 12:54

Už se fakt moc těším, až autor a jemu podobní nesmiřitelní kritici všeho stávajícího bude se stejnou vehemencí pálit i do toho budoucího vládního. Už teď by se našlo témat neúrekom, a to ještě ani nezačali vládnout

3 1
možnosti
Foto

A proč nepálíte sám když už teď vidíte témat neúrekom?

3 2
možnosti
Foto

Neopomněl jste zmínit "Chudák, který požíval moc tekutin". Zapomněl jste dopsat "vdechoval hodně kouře". Je zřejmé, že se to na jeho zdraví podepsalo. To samé platí o prvním českém prezidentovi, ale u něj se to tak nějak tutlá.

2 1
možnosti
Foto

U něj se to ani "tak nějak" ani jinak nikdy netutlalo. A ani nelze tvrdit: Nemírně kouřiti, pavouky viděti.

3 1
možnosti
Foto

Tady bych docela věřil premiéru Babišovi, že když z Hradu přišel návrh milosti, tak on osobně to nezkoumal, spoléhl se na své úředníky a podepsal to.

Spíše mne zarazilo, že ony lékařské zprávy předložené Hradu k žádosti o milost prý měly být dva roky staré. To vzbuzuje pochybnosti o kvalitě práce prezidentské kanceláře. Kdo vlastně uděluje prezidentské milosti? Prezident Zeman nebo kancléř Mynář?

6 0
možnosti

Ale pokud jste četl pozorně, ministryně Benešová si vyžádala nové.

1 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, ale od Benešové nemůžeme čekat, že by se zabývala takovými prkotinami, jako je neprávem udělená milost. Ta šla na ministerstvo s jediným úkolem - uchránit Babiše před soudem a před vězením, a ten s vypětím všech sil splnila.:-)

13 1
možnosti

Vážená paní Jandová, necítím se tak vzdělaný a vševědoucí jako Vy. Bohužel na rozdíl od Vás se domnívám, že prezident může udělit milost komu chce a v žádném příppadě není povinen to nějak zdůvodňovat. Pouze je nutné, aby to podepsal také předseda vlády.

1 0
možnosti

R^R^R^

Ano! Díky Bohu, že nebezpečný tandem Zeman-Babiš končí! Jejich antidemokratické metody jsou nebezpečné! Vždyť by nás odtáhli od Evropské unie do Ruska! To jsme tak hloupý národ, že jsme to nevnímali předem? Nebo se Rusům podařilo formou hybridní desinformační války si nás takto ochočit? Spoléhám na liberální demokraty nové vládní pětikoalice, že nás opět navrátí k vytváření funkční Evropské unie!

Komunisté jsou nebezpeční, mnohem nebezpečnější jsou okamurovci a nejnebezpečnější jsou postkomunističtí, překabátění oligarchové a papalášové!

:-)

10 1
možnosti

Daleko nebezpečnější jsou Lidovci, kteří to historicky táhli se všemi vámi jmenovanými.;-)

0 3
možnosti

Tak si jen říkám, kolik "podnikatelů" na závěr svého politického mandátu omilostnil Klaus. A to hned všechny najednou. Zdravé, bohaté a stále podnikající.

8 0
možnosti

Jak přesně měl Babiš postupovat? Oběhnout osobně lékaře dotyčného, od obvoďáka přes všechny specialisty, a tahat z nich informace, na které nemá nárok?

7 8
možnosti

Prozradím vám sladké tajemství. Podklady pro milost připravuje nejen kancelář prezidenta, ale také ministerstvo spravedlnosti. Už?;-)

9 2
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,31
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.