Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nazvat prezidenta hradním satanem - je podle mého soudu už hodně přes čáru, nemyslíte Flaško ?

Redakce tady dává ban za použití mnohem mírnějšího výraziva ve spojitosti s politiky Spolu, či Pirstanu.

;-(

1 0
možnosti
Foto

Kdyby ještě někdo pochyboval o tom, co je Lipavský za zmetka...

Koho Zeman odmítá. Teroristé? Zlá svědectví. Jde o Piráty | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran

2 1
možnosti

Proč nadáváte předem? :-)

0 1
možnosti

D82a85v55i22d 26H28o25r13á11k

18. 11. 2021 22:38

Milý Flaško, tak jste zde rozcupoval současného presidenta, ale vždyť právě dnes 18.11. si také připomínáme výročí 30. let od okamžiku kdy opustil naši tehdy ještě společnou zemi náš poslední Československý pan soudruh president Gustáv Husák.

A tak bych si dovolil Vám toto téma a tuto osobnost připomenout k zamyšlení zda byste nemohl k oslavě této historické osobnosti našich dějin napsat nějaký oslavný článeček jaký byste patrně byl schopen se svým literárním nadáním a citem stvořit pouze Vy.

0 1
možnosti
Foto

Jste při smyslech? Proč bych měl psát o něčem co si přejete Vy? Nepřeceňujete se trochu? Pokud Vám soudruh Husák imponuje, proč to nenapíšete sám? Neschopnost?

2 0
možnosti

"Nevěřím, že mu jde o dobro věci a země."

A Pirátům snad jde o dobro země? To asi sotva, když dokázali navrhnout takového kandidáta že.

3 2
možnosti
Foto

Á, komik se ozval. Můžete mi prosím citovat kde v blogu píšu o pirátském ministrovi? Nebo dokonce vůbec o nějakém ministrovi?

2 0
možnosti

Pane Flaško,

opravdu považujete Lipavského za dobrého kandidáta na ministra zahraničí?

Opravdu si myslíte, že Lipavský se svými veřejně sdělenými názory bude skutečně hájit zájmy všech občanů ČR?

Dokážete pravdivě odpovědět na tyto jednoduché otázky?

Osobně považuji Lipavského po Hřibovi za dalšího ZEMSKÉHO ŠKŮDCE splozeného Piráty.

Měli bysme se poučit z doby vlády Karla IV., kdy byli zemští škůdci, namísto dosazování do vysokých funkcí, strážemi jímáni a trestáni a opravdu by to nemuselo být na hrdle.

6 1
možnosti
Foto

Můžete mi prosím citovat kde v blogu píšu o ministrovi Lipavskem? Nebo dokonce vůbec o nějakém ministrovi?

Tradičně od pana Vaňka v duchu hradní politiky jenom lži a podsouvání.

4 2
možnosti

J20i76r15i 87T59i78c46h93y

18. 11. 2021 19:07

Nemam problem, kdyz nekdo nesouhlasi s nazory a chovanim nekoho jineho, pokud se vyjadri slusnou forma. Pouzivani nadavek, nevhodnych, primo sprostych vyrazu je vice nez nevhodne.

1 0
možnosti

Když Fialovi nevadí ministr, co mu přistane na účtu 28 milionů a on dělá mrtvého brouka, tak to pohřbívá dopředu.

2 1
možnosti
Foto

Autor upozorňuje na jednu zásadní věc - prezident může vyjádřit svůj nesouhlas s navrženým kandidátem, ale nesmí odmítnout (zablokovat) jeho jmenování, protože tím porušuje zákon nejvyšší - Ústavu ČR.

Je faktem, že Miloš Zeman dovedl vnímání funkce prezidenta na historicky nejnižší úroveň - ať už výběrem spolupracovníků, kterými se obklopil (Ovčáček, Mynář, Nejedlý), nebo nekonečnou řadou dalších "přešlapů" či polarizací názorů občanů na jeho osobu.

Z těch nejzávažnějších selhání lze jmenovat prohrané soudní spory s Šarapatkou či vnučkou Ferdinanda Peroutky, které prokázaly, že prezident státu lže. Určitě lze zmínit i jeho vulgarity, které by si nedovolil ani žádný dělnický prezident a kterým funkci prezidenta zcela dehonestoval. Připomenout lze i jeho roli v kauze Novičok nebo Vrbětice, žádost o vydání seznamu BIS s agenty řešící Rusko, rada Ukrajině, ať se smíří s anexí Krymu, vtípky u Putina, že novináři se mají likvidovat, kauzu Mynářovy zabijačky v době koronakrize, nezískaná bezpečnostní prověrka kancléře, trapné ukazování holí na tehdejší premiéra Sobotku, opilost u korunovačních klenotů, nesmyslné rozdávání státních vyznamenání kamarádům, kauza Brady, odmítnutí jmenovat Šmardu a mnoho dalších.

Za mě by to množství odpovídalo spíše banánovým republikám než vyspělému státu EU. Komu ale takové jednání prezidenta nevadí či dokonce imponuje, má odlišné vnímání hodnot jako jsou slušnost, lidská práva nebo právní stát.

16 2
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Ďábel vstává z mrtvých? Tak o něm mluví hodně lidí. A já se nedivím. Vysmívá se pravdě a úctě k druhému člověku! Je to postkomunistický oligarcha politického byznysu a postkomunistický papaláš. Je pozoruhodné, jak mnoho z nás obhajují tyto relikty komunistické éry jako je zlovolný tandem Babiš-Zeman! Zápas o naši svobodu a liberální demokracii zdaleka není vybojován!

:-)

14 5
možnosti

Vy vždycky pobavíte. ;-DR^

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS