Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teda to je spousta diskuse! O článku, který jen konstatuje fakta. V zemi, kde je vojenská služba hodna posměchu a vojáci jsou považováni za parazity. - - - - Myslím, že by nějaký drobný konflikt neškodil. Pro rány Boží, ať ten Putin tu Ukrajinu obsadí, jinak u nás lidi rozum nedostanou.

1 2
možnosti

Vy jste dobrej. Hodíte Ukrajinu přes palubu a budete doufat, že pár lidí dostane rozum. Koho hodíte přes palubu pak? Až ten rozum pořád nedostanou?

1 1
možnosti

Myšlenkový sled v tomto blogu se snad ani nedá nazvat myšlenkovým;-D.

6 0
možnosti

"Nejdřív obsadili Krym.."

Ano, pokud posadíte počátek světového dění do tohoto okamžiku, vše bude samozřejmě vypadat tak, jak jste zamýšlel..;-)

6 0
možnosti

No dobře, tak nejdřív obsadili Sibiř. Ale to už je tak dávno, že je to promlčený.

1 0
možnosti

Pokud jde o mne, tak mi vyhovoval stav z 90-tých let, kdy se s Ruskem spolupracovalo na otázkách bezpečnosti ve světě. A fungovalo to.

Problém nastal po nástupu Obamy, kdy se začala světem šířit agresivní liberálně progresivistická ideologie. Tato ideologie "největšího dobra" v sobě obsahuje silné světovládné tendence a vyhrazuje si právo všem zemím po celém světě diktovat, co je správné a co ne. Ruku v ruce s touto imperiální rozpínavostí jde i organizováním převratů a válek ve světě. Arabské jaro, rozbombardování Lýbie, pokus o převrat v Sýrii, převrat na Ukrajině (kdy byl původní prezident Janukovič zbaven funkce). To vše jsou kroky, které vedly k destabilizaci situace ve světě. Až pak přišla reakce Ruska ve formě obsazení Krymu.

Dnes se smyčka kolem Ruska stahuje - překažený pokus o zavraždění Lukašenka a vyvolání převratu v Bělorusku, Kazachstán - a Rusko se (podobně jako USA v době Karibské krize) zkrátka brání. Protože se fakticky začíná válčit na hranicích Ruska.

A Vrbětice, které přišly přesně 24 hodin poté, co Rusko zveřejnilo záběry tajné schůzky, kde se Lukašenkova opozice domlouvala s občanem USA na provedení atentátu na Lukašenka a vyvolání převratu v Bělorusku, kde se mj. přímo hovořilo o tajných skladištích zbraní i připravených "partyzánských" skupinách, které převrat uskuteční (video je dostupné např. na Novinkách). Na Vrběticích mi vadí, že se nezveřejňují jakékoli důkazy o tom, že to udělali Rusové. IDnes v roce 2018 psaly, že areál skladu ve Vrběticích začal nejdřív hořet, byli přivolání hasiči, kteří se snažili areál hasit, a až a pak to bouchlo. V roce 2020 však už propaganda celý sled událostí změnila tak, že nejdříve to bouchlo a až pak začal areál hořet. Člověk s kritickým myšlením se nad tím rozporem pozastaví a ptá se: co tam ti Rusové vůbec dali - výbušné nebo zápalné zařízení? A chce důkazy. Člověk s mozečkem zcela přeprogramovaným propagandou se neptá. Důkazy nepotřebuje. Pouze žvatlá, co mu propaganda narvala do hlavy.

19 0
možnosti

Tak Češi mají naštěstí jen něco kolem 40 % slovanských genů, takže vlastně ani Slovany nejsme. Jen máme slovanský jazyk. Tak by nás ti východní barbaři mohli nechat napokoji, ne?

0 4
možnosti

NATO nakáže UK a pobaltským státům ať vyhlásí všeobecnou mobilizaci k obraně a ekonomika Evropy se zhroutí a USA nám za hodně draho pomůže vybřednout z ekonomické super krize a vítězové budou zcela jasní.

2 0
možnosti
Foto

NATO nakáže UK ... ;-D. A nás parlament to schválí. Vy máte taky dost.

2 3
možnosti

Dnes již evidentně nejde o úzení,ale o prachy. Položmě si otázku,kdo by měl prospěch z případné Ruské agrese.........koho napadly USA zřejmě trefil hřebíček na hlavičku. Dodávky plynu,zbraní apod....a válčilo by se kdesi v Evropě. No nebyl by to zpoza oceánu krásný pohled? Ale to zde již bylo.....

9 2
možnosti
Foto

A jak to ty USA udělají, že Rusko vtrhne na Ukrajinu? A jde jim jen o válku v Evropě, aby se mohly radovat? Ano, to tu již za socíku bylo. To jsem čítával. Že to tu bylo, to máte pravdu. Že to je ještě dnes v některých hlavách je smutné.

5 6
možnosti

...jaksi jsem si nevšiml,že by nám Rusové sdělovali,že se schyluje k válce. Pokud vím,toto presentují pouze USA a Biden....

6 2
možnosti

Jako obvykle. A mají prý jako už tradičně "jasné" důkazy.

7 1
možnosti

Přàtelé. Když čtu ty vaše komentáře a již jsem to tu psal. Rusové už za dob Kyteřiny si udržovali odstup od potencionálnich nepřátel a NATO to pohnojilo tím, že dafacto pozvali Ukrajinu do NATO i když to asi byl jen politický žblecht, ale Ukrajina se ho drží a to Rusáci nikdy nedopustí. Stejně jako Američani v minulosti nedopustili rakety na Kubě i za cenu jaderné války. Nějak zapomínate.........

9 5
možnosti

No, o zapomínání bych zrovna v případě SSSR a vztahu k nám pomlčel. Takže je to v pořádku podle Vás, že sousedé Ruska musí přirozeně být pro tuto říši ochranou bariérou? Odpověď ani není třeba..

1 0
možnosti

Podobnosť s kubánskou krízou 1960-61 čiste náhodná ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,61
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.