Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Žádné obavy, ten zákon o střetu zájmů neprojde. Vždyť by skončil i Jurečka atd.... Jedině, kdyby se tam uvedlo, že se to vztahuje pouze na Babiše. Pro úplnost dodávám, že ten návrh dokazuje, že Babiš žádný zákon ČR neporušil. Jinak by nebylo potřeba nic navrhovat.

1 0
možnosti

"Čapák" nemá se střetem zájmů nic společného. To byl zcela účelový podvod.:-)

2 0
možnosti
Foto

Celé je to bohužel zcela jinak. O zrušení pronájmu kvůli střetu zájmů bylo rozhodnuto již před 3. září 2021, tedy v době kdy vládla Babišova vláda - viz

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/petr-arenberger-vinohradska-nemocnice-archiv-netreba_2109030500_kno

O tom, zda do nového výběrového řízení se pan Arenberger přihlásil nebo ne, to nevím ani já a dle svého vyjádření ani autor blogu. Proto bych si nedovolil spekulovat či naznačovat, že možná "byl z principu odmítnut" a ani bych tak rezolutně netvrdil, že je špatně, když to vychází dráž. Pokud se p.Arenberger do výběrka nepřihlásil, pak nemocnice prostě musela postupovat dle zákona a vybrat tu nejlepší doručenou nabídku, byť dvakrát dražší (sám jsem byl také u výběrových řízení na úklidové práce, a nikdy se nepodařilo vysoutěžit nižší cenu než byla předtím. Nelze ale přece z toho soudit, že jsme špatně soutěžili.)....

Ačkoliv blogy pana Flašky čtu rád a většinou s ním souhlasím, v tomto případě myslím, že blog vznikl na základě nepřesné informace.

1 0
možnosti
Foto

Smlouvy se zverejnuji v registru smluv. Jde najit na netu.

0 0
možnosti
JL

Co koupit barák? Časem by se to vyplatilo.

0 0
možnosti
LH

tady se musím trochu vlády zastat... ono to dražší není je to stejně drahé za metr, jenom se pronajala větší plocha ve Vodňanech místo u Mělníka... a výběr místa - to zase trochu překvapuje mě....

1 0
možnosti
JV

Je dobré zmínit, že v době ministrování snížil nájem na korunu. Zajímavé je, že oněch 200 000 je podle úředníků ministerstva zcela v pořádku. 100 000 nebylo.

3 0
možnosti
JD

To je ta deagrofertizace. Vše, co bylo a je spojené s Babišem musí být zničeno!!! I to, co fungovalo velice dobře. Sto tisíc sem, sto tisíc tam. Bude se svolávat demonstarce? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pronájem byl zrušen už za Babiše, takže "deagrofertizaci" zahájil sám Babiš?

1 0
možnosti
PN

P48e56t55r 61N20e35d71v97ě97d

25. 1. 2022 18:24

Zajímavé. Přitom by asi stačilo nahlásit : "do výběrka se hlásí Kůže. Je možný střet zájmů".

Pak jen veřejně oznámit Kůže vyhrál výběrko, je to pro stát i přes střet zájmů nejvýhodnější nabídka z toho a toho důvodu a proto souhlasím. Podepsán ministr v tomto případě zdravotnictví.

0 0
možnosti
Foto

Vy to víte, že se přihlásil do výběrka, nebo se jen snažíte vyvolat bouři ve sklenici vody ?

0 0
možnosti
VV

Ono je ted vsechno drazsi. Najemne, doprava i potraviny. Takove maslo ktere stalo jeste pred 2. roky maximalne 90 €C dnes je bezne za vic nez 2€.

0 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.