Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P92e93t15r 93H47a11h64n

10. 6. 2022 6:42

Souhlas a karma. Mám to úplně stejně.

Vím, že se budeme mít nějakou dobu hůř a jsem připraven na to, že se mít hůř budu.

Nelíbí se mi to, ale znám objektivní důvody se kterými se nedá pohnout. Musíme je prostě pořeší s co možná nejmenšími škodami a ty škody přinese právě rozdávání peněz. Středula čerpá body "obyčejného lidu" a chtěl by na hrad.

Babiš se posmívá vládě za věci, které sám způsobil a nepřál bych si ho teď vidět na postu premiéra, jak kňučí:"Kampááň!".

Státní zaměstnanci chtějí udržet svůj životní standard a jet k "móóři". Čest výjimkám pochopitelně.

Podnikám poměrně úspěšně skoro 27 let, ale u moře jsem byl naposledy v r. 2001.

Prostě jezdím na vodu a stačí mi to.

3 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli jsou sobci a vyžírkové, ale jednoznačně vím, že zaměstnanci administrativy tohoto státu ani dílčím způsobem nedosahují úrovně, kterou by si zastávané pozice zasloužily. Proč?

1/ Oprávněně bych od nich očekával, že budou vědět, jak by reaizace jejich požadavků zamávala s tímto státem.

2/ Nejspíš jsou naprosto imunní vůči vnějším dějům a situacím a vůbec nechápou, že dělají velmi hloupou a škodlivou stafáž předsedovi v boji o Hrad. Paradoxní je, že o Hrad bojuje osoba způsobem nejspíš nejškodlivějším v této době tomuto státu.

Odborům sláva.

5 0
možnosti
Foto

Karma, k banováni se raději vyjadřovat nebudu, nebo to koupím také.;-D

2 0
možnosti

jo, hlavně že vy budete mít důchod valorizovaný 3x

1 0
možnosti

Současná vláda počítá s deficitem 300 miliard ročně po dobu tří let.

Takže za dobu jejího vládnutí to dělá skoro JEDEN BILION.

Proto bych očekával od této pravicové vlády pravicová řešení.

Proč se nemluví o zavedení školného na VŠ?

Co poplatek za jídlo v nemocnici, placený nadstandard?

Nadávat na odbory? Směšné.....

2 7
možnosti

Kdyby vládl Babiš s jeho nápady, tak by deficit činil tak dva biliony korun. Poplatek za stravování v nemocnici jistě zaveden bude. A jako správná pravicová vláda odolává nátlaku odborů a to je dobře.

5 0
možnosti

tak trochu počítejme. kdyby se 70 tisícům úředníků přidaly 3 tisíce, je to do konce roku 1,2 miliardy. z toho ovšem ti zaměstnanci obratem ruky státu na daních čtvrtinu vrátí. tedy necelá miliarda, a ta se snad v rozpočtu ušetřit dá. jen namátkou, vnitro bude kupovat za miliardu nový policjení auta, doprava za další miliardu dokonce elketroauta.

2 1
možnosti
Foto

Obratem by se ozvaly i další odbory, že chtějí ty 3 000, že to je je jen pár miliard.

Jak by k tomu přišli ti co nejsou ve státním?

Nebo přidáte všem, i prodavačkám, řezníkům, pekařům, zelinářům....čímž dojde ke zdražení potravin, zvýšení cen potravin a opět ke snaze úředníků dorovnat si inflaci....tedy k začarovanému kruhu.

Jediná cesta je stop stav na zvyšvání příjmů, adresná pomoc těm nejchudším a vráti se do reality.

Dokud bude kousek od nás válka, navíc v zemích které mají zásadní vliv na dodávky ropy, plynu, pšenice....tak se prostě budeme mít nějakou dobu hůře, ale pořád velmi dobře.

0 0
možnosti

Které státní zaměstnance myslíte. Hasiče, záchranáře, zdravotní personál, učitele?

5 1
možnosti
Foto

Nebojte, tihle si moc nepolepší.

3 0
možnosti

V každém případě vynucovat si nehorázné zvýšení platů v této době je od odborů těžký zločin. Rv

12 3
možnosti

dorovnání reálných mezd je nehorázný zločin?

3 1
možnosti

pane Flaško, i když do Vás reju, že jste jednostranně zaměřený na babiše a velmi často se neshodneme, tak přece jen jsem Vás považoval za člověka určitého rozhledu. Bohužel, pokud chcete argumentovat průměrem platů ve státní správě a nezohledníte, že ten průměr je tažen nahoru učiteli, zdravotníky, silovými složkami, justicí, ministerstvy...a že tedy běžný úředník, kterého potkáte na sociáálce, berńáku nebo pracáku opravdu se na ten průměr dívá z uctivé vzdálenosti avíc těmto zaměstnancům byly platy zmraženy, na rozdíl od těch třeba učitelů nebo zdravotníků. školské odbory bojují za nepedagogické pracovníky, kteří pracují na úrovni minimální mzdy.

4 0
možnosti
Foto

Tohle mám v hlavě už delší dobu, Tomáši. Odmítám chápat, že Středula a další dělají jen svou práci. Stačí jen to doporučení Zemana Středuly jako kadidáta. Napadají mě jen sprostá slova pro lidi, kteří by dál bezhlavě torpédovali státní finance. ANO, budem se půjčovat na platy, důchody a podporu všem. Hnus.

14 1
možnosti
Foto

Duchody jsou ovsem jina kapitola. To bych nemichal s vydaji na platy ve zbytecnych uradech.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.