Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53o85s65e65f 79N21i27k18l

7. 7. 2022 19:48

Rv"Není už čas tedy zapřemýšlet o tom, že mají dostat co chtějí a holt přežije pár pralesních národů? Zdá se mi to pořád lepší, než s takovýmito lidmi planetu sdílet. Či lépe řečeno se jim klanět a plazit se před nimi po zemi a dělat vše po jejich."

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789186

My co máme jachty na Jadranu s tím nesouhlasíme. Jste se zbláznil?

1 5
možnosti
Foto

Vás k nim řadím taky.

5 1
možnosti

Islám je pro nás stále nebezpečnější než Rusko, to trvá. Problém Ruska je v tom, že se neváhá při svých expanzivních choutkách spojit s extemistickými muslimy. Tím se stává Rusko nebezpečnější, než kdyby se od radikálních muslimů distancovalo.

3 3
možnosti

Kolikrát nás muslimové okupovali v posledních stoletích? Kolik muslimů se prochází Prahou? Kolik rusů?

3 1
možnosti
Foto

Nesouhlasím, že rozdělení na pravici a levici už neexistuje. Vždycky bude existovat, protože se budou politické strany a politici dělit na ty, kteří chtějí více státního řízení a více administrativních postupů a více přerozdělování, a na ty, kteří chtějí více svobody a víc věří lidem, spontánním aktivitám a individualitám.

3 0
možnosti
Foto

Pravice a levice existuje, ale rozdíly mezi nimi se minimalizovaly.

0 4
možnosti
Foto

Ruský nacionalismu existuje stejně jako nacionalismus ukrajinský. Mohl bych tu uvést doslovně přeložené nacionalistické věty z projevů Tymošenkové či Tyahnyboka, ke kterým mám jejich televizní záběry. Vyhnu se tomu z opatrnosti a místo toho se vrátím o 70 let nazpět a zveřejním slova Viliama Širokého, náměstka předsedy vlády a ministra ZV, která pronesl o období čistek k novináři Šnajderovi : Když začali mizet členové UV, atmosféra strachu zasáhla všechny. Postupně zmizela neformální diskuze, při níž každý mohl vyslovit svůj názor. (Velké dějiny zemí Koruny české XVII, str.338)

0 4
možnosti
Foto

Mezi Ruským a Ukrajinským nacionalismem je podstatný rozdíl . Na Ukrajině je to směr vztahující se k politickému a veřejnému životu národa, směrem k hrdosti na vlastní národ! K identifikaci se s vlastním národem, vlastními zvyky. Ruský nacionalismu je nacionalismu imperiální, nadřazenost Ruského národa nad jinými národy.

8 0
možnosti

Čečensko? Jeden z nejchudších a nejzaostalejších regionů Střední Asie. Pod hranicí chudoby je 80 % lidí. Svérázná země bez průmyslu. V podstatě tam není co dělat. Čím se bavit? Kulturní vyžití je zřejmé - milovat Moskvu a Putina. Pak už jenom zbývají ty branné pochody. Mladí chlapi, nerobí. S chlebníkem tedy došli až na Ukrajinu. Kadyrov chce táhnout dál, na Berlín! Souhlas, už by měl táhnout :-)

8 0
možnosti

Prohlášení Daudova je slabota proti agresivní demagogické propagandě šířené oficiálně v Rusku. Jak pravil jeden moskevský rodák, v Rusku, hlavně mimo velká města, nežijí lidé, ale zombie. Žijí v neustálé strachu, že už jsou napůl mrtví, že každou chvíli přiletí rakety z USA, nebo NATO a Ukrajinci potetovaní hákovými kříži vyvraždí jejich rodiny. Do práce, domů a zírat na státní televizi, poloviční mzda a potraviny na příděl, další potřeby jen přes známosti a za úplatky. Kdo se veřejně ozve zmizí. Ukrajinské ptactvo původně vycvičené k cílenému sestřelování výhradně ruských stíhaček, je nyní přeškoleno na šíření nemocí v Rusku, žádná nová mutace covidu neexistuje, jsou to nemoci šířené ukrajinským nacistickým ptactvem. Matička Rus a velký vůdce Putin si přejí, aby každý hrdý Rus obětoval za svoji "ródinu" vše co má, třeba i život. A zombie, stejně napůl mrtví, tak učiní. Co budou dělat ruští zombíci, až tuhle válku Putin prohraje? To se dříve či později stane a vyspělý svět musí pomoci s obnovou Ukrajiny (ve vlastním zájmu) a ruským procitnuvším zombíkům nabídnout naději a příležitost. Nepustit k moci putinovy pohrobky, ale odsoudit je za spoluúčast na zločinech. Nabídnout Rusům technologie, ale nechat na nich, ať si vyzkouší demokracii a dáli pámbu tak se to i povede.;-)

10 0
možnosti

Mě pobavilo, jak ten jejich patriarcha zdůvodnil antipatie vůči Rusku, že je to závist a nepřejícnost kvůli jejich jinakosti, toho musel majznout do hlavy duch svatý, jinak by ten slouha takovou kravinu nemohl vypustit z huby... :-)

9 0
možnosti
Foto

Ale vždyť to známe od nás, Pacem in Terris - organizace kněží, kteří velebili CCCP více než Všemohoucího. Kdo v ní nebyl, riskoval odnětí souhlasu. Páter Plojhar, osvícený duch atd.

Patriarcha Kirill bude ze stejné líhně.

7 0
možnosti
Foto

Občas mi přijde, že Čečenci jsou permanentně pod vlivem drog. A nebylo by se co divit, zrádci na vlastním lidu, kteří se zase snaží vysvětlit své neomluvitelné zločiny džihádem. Dobře napsané a strukurované. R^

12 0
možnosti
Foto

Nebyla by to zdaleka první nadopovaná armáda...

6 0
možnosti

Zasloužená karma:-)R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.