Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Martin Komárek - opravdu zajímavá osoba. Kdysi elitní šéfkomentátor MF...Ještě bych někde našel celostránkovou filipiku PROTI AB. Potom nastalo obrácení Ferdyše Pištory (?) , krátká politická kariéra v dresu kdysi opovrhované ANO zakončená zřejmě nepovoleným výletem do Španěl a absence ve sněmovně.... Dnes zřejmě zmizel v propadlišti dějin..

Možná je škoda kdysi výtečného glosátora.

0 0
možnosti
ČP

Jak hluboko ještě může klesnout podprůměrný bloger. Chlapče, pište raději o cestování na kole.

0 2
možnosti
Foto

Byl jsem zvědavý, který z těch, o kterých ten blog je, tuto radu pronese jako první ;-).

0 0
možnosti
Foto

Mám problém považovat za špičkového novináře toho, kdo psal před rokem 1989 oslavné články na minulý režim, velebil Klementa Gottwalda ̈

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/gottwald-taky-makal-v-liberci-nekdo-rozvesil-komarkuv-oslavny-text-206614

a před vstupem do ANO psal o Babišovi takové věci:

https://eurozpravy.cz/domaci/politika/77413-babisuv-kandidat-ano-komarek-nedavno-tvrdil-ze-miliardar-babis-ma-spinave-ruce-jako-dalik-ci-bem/

1 0
možnosti

R^Takže podle Komárka je "anonista" totéž, co fašista a nacista?;-D

6 0
možnosti
AM

Umně vykonstruovaný blog.

Debatu jsem viděl, Komárek byl oproti jeho oponentovi (nechci mu komolit řecké jméno) férový, to vy vytrhujete souvislosti podobně jako oponenti Babiše s jeho výroky o nacistech.

10 8
možnosti
HH

Komárek byl mimo stejně jak Bureš, když zapomene naučený text, nebo když ho někdo vykolejí nepříjemnou pravdou...

2 2
možnosti
MB

Naopak, ta rodina se mi líbí! Nějaká úchylnost vyznávat. Valtr Fidela - Martin Andreje. Otce se dá ještě chápat. Chytrý člověk, žil v podivné době. Se synem fakt zajímavé. Už žije ve svobodě, jaksi postaru - vychytrale. Vůbec se syny je sranda. Burešův otec, byl v socialismu vyšetřován za hospodářské delikty. Osvobozen amnestií. Miloš, zase nabízel abolici. Nu, furt o brokolici, jabcích a stromech. Úroda je to docela dobrá, taková hojná ... :-)

8 3
možnosti
Foto

Martin Komárek skončil v politice poté, co se na krajské kandidátce hnutí ANO ve volbách do poslanecké sněmovny neocitl na prvním místě. To ho urazilo, s nižším pořadím se nehodlal smířit a tak raději nekandidoval vůbec.

3 0
možnosti
MV

... pak se prestanme divit, ze Babis zblbne i mene vzdelane.

Komarek novinar - skvely, dale nekomentuju

peknej den preju

3 0
možnosti
HH

holt si zvykejme, že Anonista=fašista=nacista tj. ANO=NSDAP...zajímavé myšlenkové pochody člena řepkové sekty...

5 1
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že pan Martin Komárek BYL skvělým novinářem. Nicméně se mu stalo totéž, co předtím třeba panu rektoru Zlatuškovi, advokátovi Hulíkovi a mnoha dalším chytrým lidem, že na nějakou dobu podlehli proklamované chiméře, že pan Babiš je někdo jiný, než tehdejší politická garnitura. Je nutno poznamenat, že mnoho z nich rychle onu komedii prohlédlo a od pana Babiše se distancovali.

Není tragické udělat chybu. Tragické je v omylu zůstávat, byť jsme si vědomi, že o chybu jde. To se panu Komárkovi zatím děje.

17 3
možnosti
Foto

To je Ten Komárek, co tu občas perlí?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,68
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.