Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Flaška by asi čuměl, kdyby jeho milovaná vláda novelu Lex Babiš prosadila a Babiš by se rozhodl ten zákon splnit do puntíku. ;-D

Tím puntikem myslím to, že by jeho Mafra do 60 dnů přestala vydávat Lidovky a MF-Dnes včetně iDnes a jejiho blogu

Kam by pak Flaška posílal svá moudra? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak to bych čuměl taky, to se přiznám hned.

Že si jako A. Babiš pořizoval vydavatelství, aby zatnul tipec blogerům, co ho kritizujou, takovýmhle knckoutem :-).

0 0
možnosti

R^

Demokraté se musí bránit proti anarchismu!

Babišovo spojení moci politické, ekonomické a mediální je nebezpečné pro naši demokracii tím, že tato autoritativní strana politického podnikatele nám hrozí totalitou!

:-)

3 1
možnosti

R^

Pane Flaško, je třeba si uvědomit, že Babiš se svým politickým podnikem ANO usiluje o totální uchvácení moci! Má na to dobře nakročeno v příhodné době, která připomíná dobu komunistického puče v roce 1948. Komunisti provedli svůj demokratický puč pod plným dohledem ruských tajných služeb. Dnes je situace obdobná! Po Listopadu jsme prošpikováni novými ruskými tajnými službami, které hledají naše vlastizrádce. Komunisti jsou mimo hru, klausovci jsou mimo hru, zemanovci jsou mimo hru, tak hledají možnost u proruské Okamurovy SPD a lavírující Babišovo ANO. Babiš usiluje o totální ovládnutí politiky již dávno. Částečně vyluxoval voliče pravicové, pak voliče komunistů a sociálních demokratů, nyní mu nevyšlo ovládnutí prezidentského postu, ale jeho nedemokratická, autoritativní strana svým bohapustým lhaním a trollingem se posunují od populismu k anarchismu! A to je nebezpečné!

:-)

2 2
možnosti

To už jsme slyšeli pane králi. Mluv dál.

0 2
možnosti
Foto

:-)Nejede dál. Točí se v kruhu jak na kruhovém objezdu, a mnohým to vyhovuje, neb je to i živí;-)

0 0
možnosti
Foto

Znovu zopakuji, co jsem už několikrát zmínil. Doba před vstupem Babiše do politiky nebyla svatá. Úplatky za cokoliv od státu se vyšplhaly ke 12%. V TV tím Babiš zdůvodnil vstup do politiky. Nevěřil bych tomu, kdyby si mi krátce předtím jeden známý, v té době budující dálnice, podobně na úplatky nepostěžoval. Samozřejmě že podnikatel Babiš svatý nebude. Jenomže po jeho vstupu do politiky mi ten samý známý řekl, že úplatky skončily, protože se všichni začali bát si o ně říct. I kdyby byl Babiš arcilotr, tak jen za tohle bychom mu měli být vděční. Sáhnul politikům na jejich "výdobytky" a tak není divu, že po něm jdou.

2 9
možnosti
Foto

Úplatky neskončily, pouze pan Babiš vypustil zbytečný mezičlánek.

5 0
možnosti

Přiznám se, že jsem pravidelným čtenářem Babišových MFD a Lidovek. Mám raději (a o hodně) Lidovky a neřekl bych že Andymu straní. Taky každá kritika vlády není "mimo". Dnes s článkem také v podstatě souhlas (jako pode mnou pan Ježek). Tanečky kolem Lex Babiš dělají z Andreje jen většího mučedníka.

2 3
možnosti

Pane Kuchto, opravdu si myslíte, že rozhobvory s AB na Lidovkách nebo na idnes jsou autentické? Že editor nemanipuluje titulky článků, protože ví, že drtivá většina elektorátu AB čte jen nadpisy? Opravdu si myslíte, že jsou tato média nestranná? I v počtu článků o hnutí, jejich vyznění oproti ostatním politickým stranám?;-)

2 1
možnosti

Tentokrát v podstatě souhlas.

1 0
možnosti
Foto

Karma, já pořád doufám, že se situace trochu zklidní a zkulturní odchodem zlodědka a částečným stažením Babiše.

5 0
možnosti

Pochybuji. Akorát bude více blekoty Havlíčka;-)

5 2
možnosti

Přiznám se, řadě věcí nerozumím. Osvobození Baláka a jeho nášup Mynářem - V milionech korun. Hradní stan na soukromé sjezdovce - Statisícové odměny od Miloše. Péče o gang - Pak se dělí? Lehce upozorňuji, že jde o naše Daně !...

Odmítám teze - Antibabiš, kdyby nebyl, tak se vymyslí. Tento člověk je v nepřetržitém mega střetu zájmu. Ruku na srdce - byli bychom všichni. Sdělovací prostředky, jako Hlídač demokracie. Jak je může vlastnit oligarcha, premiér, kandidát na prezidenta? V jakém je to zájmu lidu proboha? Obslužná parta říká, ANO je. Zřejmě jsem blbej ... :-)

9 0
možnosti

Jenže s tím "hlídačem demokracie" to není zas až tak úplně pravda, jak všichni víme. Ano, pokud je vlastní premiér, kandidát na presidenta, je to špatně, u oligarchy to naopak považuji za normální. Ovšem zrovna tak je špatně pokud vláda, nebo parlament ovlivňuje média řekněme "z pozadí".

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,88
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.