Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Kdyby to bylo v nějakém románu, řekl bych si... pěkná utopie. U nás žel vlastizrádce škodí 10 let na Hradě...Rv

4 0
možnosti
Foto

Takže ani Flaška nám neřekl, jak to bylo s Vrběticemi. Pouze spekuluje o skartaci dokumentů na Hradě.

Avšak v diskuzi nám Ziegler sdělil, že každý normálni člověk vi, že za Vrbětice mohou Rusové. Negenerál Koudelka je tedy nenormální, protože mu to trvalo 7 let, než zjistil to, co Ziegler věděl už dávno.;-D

Takže je dobře, že Koudelka zůstal negenerálem, protože generál musí být normální, což Koudelka není ;-D

4 5
možnosti
JZ

Michla Koudelka už brzy bude brigádním generálem a hloupé Šejnovy kydy na tom nic nezmění. ;-D

1 1
možnosti
IS

Ohledně diskuze o existenci důkazů v cause Vrbětice. S důkazy byla seznámena vláda a prezident Zeman. Ani vláda ani Zeman nejednou neměli problém s vystěhováním většiny našich slovanských bratrů z ruské ambasády.

4 0
možnosti
DR

To je sice hezké, ale když jsou tedy ty důkazy tak naprosto jasné, tak co s tím tedy dál?

Posune se to logicky tak nějak dál k soudu, aby to mělo nějaký konec anebo se to bude ještě tak 50 let dál tutlat, díky čemuž ovšem budou dál z přibývajícím časem pouze přibývat pochybnosti?

0 1
možnosti
Foto

V každé organizaci je určena osoba, která může přijít do styku s utajovanými skutečnostmi. Tato osoba obdrží zprávu, že od sídla vlády vyjel kurýr s utajovanou skutečností. Osoba, která tuto zprávu obdrží setrvá v práci a čeká, až kurýr dorazí.Předloží kurýru doklad, že je osoba oprávněná přijmout utajovanou skutečnost. O předání a převzetí se sepíše protokol a utajovaná skutečnost se uloží do speciáního trezoru, který je pouze a jenom určen pro utajované skutečnosti, S utajovanou skutečností se může seznámit určený okruh osob a každý, kdo se s touto skutečností byl seznámen je uveden v protokolu. Po seznámení se utajovaná skutečnost uloží do trezoru a o jejím opětovném uložení se sepíše protokol . Tam zůstane, až oprávněná osoba rozhodne o jejím skartování. Opět se o tom sepíše protokol při skartování jsou přítomni svědci- komise s příslušným stupněm utajení, kteří podepíší její skartování.

0 1
možnosti
ZZ

V česku se nikdy nic neutají a všechno se vykecá !

;-D

0 0
možnosti
JZ

Každému normálnímu člověku je jasné, že za výbuchy ve Vrběticích stojí rusáci.

5 1
možnosti
DR

Každý normální člověk, pokud chce někoho z něčeho obvinit, především předloží jasné a naprosto nezpochybnitelné důkazy a nebude se vymlouvat na nějaké nesmysly o utajení. Pak to totiž logicky budí dojem, že vlastně žádné neexistují a nějaký ten Váš Faktor na této skutečnosti vůbec nic nemění.

2 7
možnosti

J34a17k79u57b 21Š85o95l38c

23. 2. 2023 13:11

Zeman by měl být obviněn z vlastizrady, ti kolem něj by měli jít samozřejmě také sedět. Nicméně, že BIS ztotožnila ty ruské agenty až tři roky potom, co se proslavili v Salisbury, mně na rozum tedy nejde. To není na vyznamenání, ale na odvolání.

0 3
možnosti
RW

BIS nikoho neztotožnila - dostala informace od "spojenců" a "náhodou" to bylo zrovna ve chvíli, kdy se to někomu náramně hodilo...

4 6
možnosti
RW

;-D;-D;-D "Věděla to i BIS a chystala na Hradě přepadovou kontrolu. " - jakou kontrolu a čeho? Na základě jakého zákona může BIS dělat kontroly???

2 4
možnosti
Foto

Dozor v oblasti utajovaných skutečností se řídí především zákonem o státní kontrole. Za porušení povinností stanovených zákonem lze uložit pokutu organizacím až do výše 50 miliónů korun, jiným či určeným osobám od 100 do 500 tisíc korun.

0 0
možnosti
JZ

Důkazy o Vrběticích jsou v režimu utajení. Ale když člen Bezpečnostního výboru Senátu českobudějovický senátor Ladislav Faktor řekne, že důkazy proti Rusku v kauze Vrbětice on viděl a jsou jasné, tak nemám důvod mu nevěřit.

5 2
možnosti
RW

O důkazech nerozhoduje ani Faktor a dokonce ani Ziegler, ale jen a pouze soud - netahejte sem bolševické manýry.

4 9
možnosti
JN

J17o26s36e84f 81N33i68k92l

23. 2. 2023 12:40

"Šuškalo se i, že ti všichni a mnozí další měli na Hradě přístup ke všem utajovaným zprávám, tedy například i té o Vrběticích. A kde asi tudíž její kopie skončila si jistě umíme domyslet."

Dost nepravděpodobné. Protože:

https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDbuchy_muni%C4%8Dn%C3%ADch_sklad%C5%AF_ve_Vrb%C4%9Btic%C3%ADch

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vrbetice-vybuch-saposnikov-gru-spionaz-ncoz-rusko-ukrajina_2205300600_mch

2 6
možnosti
Foto

Jsem si jist, že skartační mašinky na hradě museli chladit vodou, jak byly rozpálené.

Najít na Vráťu něco, co by jej posunulo do správných míst, bude za těchto okolností poměrně složité. Já jen doufám, že aspoň někdo, koho naštval, si cosi uschoval na chatě a ve správný moment to vytáhne.

Pokud se tak nestane, zůstane pachuť, že i gauner jeho typu může uniknout světské spravedlnosti.

6 2
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.