Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jen necelých 39 hodin ...

2 0
možnosti
DR

Nastane ráj na zemi. Jo, to už jsem před posledními parlamentními volbami slyšel.

0 0
možnosti
AT

Mě v tom článku (kromě faktu, že v takovém objektu existuje něco jako sklad alkoholu) velmi pobavila zmínka o "nesprávném nakládání se stáčeným alkoholem z ovoce z vlastní produkce". Podnikavá moravská parta prostě v rámci tradic instalovala palírnu i na Hradě.

4 0
možnosti
Foto

Karma za už trochu humorný ,odpočinkový blog. Trochu vážněji - chvalme MDŽ , že už konečně půjde MZ tam , kam ho poslal Mirek Topolánek.

Jsem pamětník , ročník 50. Podle mne byl ale MZ výrazně nejhorší prezident, co pamatuji.

Vysvětlím . Do roku 68 nepočítám , to nebyli prezidenti , ale tajemníci vládnoucí strany. Po chvilkové naději roku 68 návrat do šedi normalizace. Politika byla naprosto mimo okruh zájmu. Škola , holky basket - pořadí se měnilo , do kina po týdeníku , TV pouze sport....

No a po sametu - VH za 1 . VK od 1 (začátek mandátu) po 3 , MZ 5 !!!!

Těším se , jak dopadne PP:-).

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jde o poslední vtip současné obsady Hradu. Drobné za WC jsou zcela zásadní problém. Stejně jako vypitý chlast.

Myslím, že pan Topolánek to vyjádřil naprosto přesně.

7 2
možnosti
JB

J12i30r66i 92B76o39r

6. 3. 2023 18:58

To asi jenom někdo neodolal pokušení.

2 0
možnosti
Foto

A to měli kliku, že Milošek už byl s chlastem trošku za zenitem. Jóóó, bejvávalo... to by bylo manko i v majetku směněném za chlast.:-)

7 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

7 2
možnosti
Foto

J38a68n 84Š89i90k

6. 3. 2023 16:41

Živě vidím záhadnou noční návštěvu skladu v noci po chodbě s baterkou, v dlouhé noční košili a čepicí s bambulkou na hlavě...:-) Stodeset tisíc není na tvrdý alkohol fakt nijak moc. Ostatně pivo se v Lánech asi nechlemtá :-) Hezký den

7 2
možnosti
AT

Já při tom hlavně slyším skřípání nenamazaných koleček invalidního vozíku :-)

0 0
možnosti
OD

Ty hradní prevíty vydělávaly více než pronájem Španěláku. Těch 100 tisíc tam naházejí návštěvníci za den. Jsou tam turnikety s počítadlem. Prevít v jízdárně a vedle katedrály každý sám vybere cca 50 tisíc denně. To nepočítám ten v galerii, ve Zlaté uličce a ve Starém paláci, kam dojdou jen ti, kdo si koupí vstupenku.

Rád bych viděl vyúčtování pronájmů ze sálů, protože tam se bavíme o půl milionu za den (s příslušenstvím a obsluhou). Když si pronajmete Španělák nebo Rudlovu galerii, musíte si k tomu vzít i Rothmajera, protože jinudy se tam nedostanete, leda by vás pustili služebákem pod Havlovým "Fliegerkatzem".

Dále se můžeme bavit o pronájmech za Vikárku, konírnu a ten bazar ve Zlaté uličce, a o kavárnách u vstupu do Zlaté uličky, které "tradičně" drží stejná firma, která prodává nejdražší kafe v Evropě na Ruzyni.

9 0
možnosti
OD

P.S. Myslím tím poměry před Covidem. To se stála fronta na policajta už od vchodu do Kr. zahrady, kudy se chodí na Shakespeara. a na Hradčanském se fronta táhla až před Salmovský palác.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,14
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.