Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R39o16m87a13n 90K96o41z76e36l

15. 5. 2023 12:57

Asi v roce 2003 řekl Bohuslav Sobotka z ČSSD, že některé sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce a v konfrontaci s realitou neobstojí. I sám autor tento výrok zmiňoval před jakýmisi volbami. Dnes vláda říká totéž a někdo ji ještě obhajuje, že je fakt jiná situace. Ti, co Bohuslava Sobotku za ten výrok hanili a zároveň podporují současnou vládu, by se mu měli omluvit. Za zmínku stojí ještě výrok Tomáše Julínka v TV debatě v roku 2007: "Kdyby mne kolega pořád nepřerušoval a neukazoval nesmyslné letáčky, tak..." Moderátor: "To je váš program, Smlouva s voliči"

2 0
možnosti
Foto

Za Bohuslava Sobotky nevtrhlo Rusko na Ukrajinu a v důsledku toho nedošlo k nárůstu cen energií.

0 2
možnosti
MB

Ano, vláda to dělá skvěle.

Navýšení daní zpomalí ekonomiku, sníží lidem životní úroveň a zvýšení daňového inkasa, jaké si trojčlenkáři malovali, nepřinese.

Jenže co chtít po extrémní levici, jaká nám nyní vládne?

Laissez faire? Kdepak. Snížení daní, které by nastartovalo ekonomiku? Co vás nemá. Lidi je potřeba vzít pořádně u huby.

Amatéři bez patřičného vzdělání v oboru. A lháři.

10 8
možnosti
PN

P55e40t46r 57N29e68d15v96ě36d

14. 5. 2023 22:25

Není divné, že obdobný hon pořádala média na koblihy ještě nedávno?

Zřejmě to tedy také dělaly správně.

5 4
možnosti
ZZ

Média žádný hon na vládu nepořádají, ale naopak ji denodenně chválí, včetně prezidenta i předsedu Ustavního soudu. O kritice, či nějakém honu tady nemůže být ani řeč.

4 0
možnosti
AM

To už je na chladivý obklad

6 5
možnosti
JP

Správně? Od pravicové vlády, kterou jsem volil, jsem čekal něco jiného než tento zoufalý guláš. Za prvé - respektování právní kontinuity - retroaktivní zásah do starých smluv stavebního spoření považuji za nepřijatelné, stavební spoření nemám. Zdá se, že největší životní zásluhou je stejně jako za raného socialismu býti chudým. Chudým se dává především, ale nic se od nich nevyžaduje - alespoň by se to mělo podmiňovat řádnou školní docházkou dětí a učebními pomůckami. Za zcela nemravné považuji zvýšení daně z nemovitostí - zdanění už jednou zdaněných peněz, navíc, kdo něco vybudoval, odvedl z toho státu minimálně 15% na DPH. Na druhé straně fungovaly lobbistické skupiny hlavně přes lidovce. Vedle známé frašky s vínem jsou tu dotace na hraboše, vinařům na sudy, lisy, rybářům dokonce i na maringotky! Na dotacích do zemědělství by se daly ušetřit desítky miliard.

8 0
možnosti
ZZ

Hlavně že jsou voliči pětidemolice spokojeni s výsledky své vlády !

11 10
možnosti
DR

Spokojeno s ní je ještě tak max. pár zoufalců, kteří jim to tehdy hodili a kteří dokonce i sami sobě ještě dodnes lžou v tom, jak to úžasně vedou, poněvadž nejsou schopni uznat chybu.

Ovšem už to naštěstí nejsou všichni.

7 6
možnosti
Foto

J58o51s90e48f 60B17á14r10t70a

14. 5. 2023 16:55

K tomu bych uvedl odpověď Puutina na otázku: Chystáte se v budoucnu útok na ČR? Putin: Bože, jen to ne! Kdybych jim zlikvidoval vládu, parlament a senát, zvedla by se jim životní úroveň alespoň na trojnásobek.

7 11
možnosti
Foto

A co Havránek? Stále tam provádíte exhibici?

4 11
možnosti
JR

J84a79n 71R75á66ž

14. 5. 2023 15:53

Venku prší, je ohavně, ale článek mne pobavil.

Dík, lepší jak Dikobraz.

8 5
možnosti
MK

Pane autore. Pokud tvrdíte to co je v nadpisu, tak jste se na to ubohé vystoupení těch diletantů co nám vládnou nedíval, nebo jste nepochopil co nám chce vskázat. Za rok a půl vládnutí vyplodit takovou ubohost můžou jen ministři zcela nekompetentní řídit tato ministerstva. O profesorovi nemluvě. Ten nikdy neměl opustit své studenty. Nejhorší na tom je, že se budou držet svých koryt i za cenu, že to půjde do kopru ještě dva a půl roku a není síly se jich zbyvit.

22 13
možnosti
Foto

...vzkázat.... zbavit.

5 12
možnosti
TB

Ještě před pár týdny, Fiala daně zvyšovat nebudeme, Stanjura daň z nemovitostí je nemravná, bum, teď najednou daně zvýšíme zvýšit daně umí každý b.bec...

15 4
možnosti
RK

Taky si myslím, že by se mělo jen škrtat. A všem.

2 5
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.