Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel na tyhle lidi nepomůže ani ironie, ani logika, nic. Karma

3 0
možnosti

Co se týče posledního odstavce, tak tady vidím skvělou možnost jak doopravdy zasáhnout vlivné lidi, kteří by se pak mohli konečně rozhoupat a svrhnout zloskřeta a jeho kliku.

Kdyby měl západ koule, tak s okamžitou platností zabaví,nebo alespoň zmrazí veškerý majetek oligarchů; jejich potomky vyrazí ze škol a pošle štandopede do Mordoru.Ti nabobové se totiž proberou až když bude v ohrožení jejich luxus.Pak začnou možná přemýšlet, jestli bude lepší odstranit Vladimíra Gitleroviče a užívat si západního životního stylu, nebo chodit na záchod do lesa a čekat na synův Gruz 200.

6 0
možnosti

Rusko je ostudná, agresivní Rozvojovvá země. Jacísi soudobí Mongolové. (Úcta k Mongolům). Rádi se vyhlašují za Velmoc, čeho? Rusko velmocí býti může. Až budeme mít doma jejich oblíbené výrobky. Až zaplaví svět svými ryze auty a motocykly. Počítači - mobily, zahradními sekačkami, bazény, potravinami. Dříve to byl plyn a ropa. Taky už není a nechybí. Takže sázka na jistotu - Vodka ? Vážně, to je neuvěřitelné, jak lze zemi zničit

10 6
možnosti

Za mínusy díky, pobavily mne. Dotaz! Jaký ruský výrobek máte doma? Aby mu člověk přivykl. Bral jej za pomocníka, zdroj zábavy? Aby vůbec neřešil zemi původu - prostě jej měl rád. Jako děti Vlka se zajícem, následně jejich klasickou literartu a v dospělosti Vodku s džusem. OK a co dále ze země velmoci? Atom bombu ve sklepě ?

6 0
možnosti

Zasloužená karma

9 7
možnosti
Foto

A ani ruské auto si nekoupíme. Ach jo.

5 4
možnosti
Foto

Neva. Kupte si čínskýA rusové nás nechali v hokeji tehdy vyhrát schválně. A komedie s radarem se rozpoutala, když amíci měli již dávno jiné a lepší řešení. Jinak, hlupáci jsou všude, že

10 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS