Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alternativní myšlení nám sem imputoval narativ ruské desinformační hybridní války. Je jich tu asi 15-30% s tímto alternativním myšlením, kteří tu ruskou nenávistnou propagaci šíří. A okamurovci s anoisti se o tyto potenciální voliče zajímají, a tak se proměňují v Putinovy lokaje. To považují za vlastenectví!!

1 0
možnosti
Foto

Kdo tu tak "pročistil" diskuzi?

0 0
možnosti
Foto

Dějiny si zapamatují hrdinství Zelenského a srabáctví Putina. Hitler aspoň zůstal v Berlíně a zastřelil se. Kam půjde Putin? Do Belize či jiné skrýše?

4 0
možnosti
Foto

Srabáctví je, když tu autoři a jejich příznivci diskutují na téma blogů se zavřenou diskuzí.

3 1
možnosti
DK

Co na to napsat? Tak jen obrovská karma.

10 1
možnosti
HH

Že by to bylo tak jednoduché? Tak proč nezadají hlavní hráči konfliktu a Vy to chcete po druhých. Kolik výzev jste sám poslal Putinovi? Odpovím za Vás, žádnou.

Tož asi tak.

2 6
možnosti
Foto

Co má kdo komu zadávat? A kdo je podle Vás hlavní hráč konfliktu? Já na rozdíl od Vás posílám peníze ukrajinské ambasádě na zbraně. I když Vy je možná posíláte jinam .... .

12 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma

13 4
možnosti
Foto

Karma, srabáctví je různé. Někdo posílá svoje občany na smrt a sám uteče, jakmile mu hrozí sebemenší nebezpečí. Někdo napíše rádoby kritický článek, kdy se už v titulku ptá čtenářů na jejich názor a neotevře diskusi, aby pak chodil do diskuse k jinému blogerovi.......prostě jsou lidé stateční a jsou srabové. A dost často na stejně straně barikády.

17 8
možnosti
MB

Ti, kteří neotvírají diskuzi, pravděpodobně nechtějí diskutovat s takovými lidmi, jako jste Vy.

12 5
možnosti
Foto

Víme všichni, že kdyby Rusové z Ukrajiny odešli, je po válce hned.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=803537

Jak je vidět nevíme to všichni i když je to zcela evidentní. Je možné, že někteří to vidět nechtějí. Takoví lidé jsou politování hodní, říká se jim mentální slepci.

Vašek

13 2
možnosti
LV

Oni to taky vědí. Jen je baví prudit. Nic jim nehrozí, tak si to užívají. Za komárů měli stažené půlky a vlaječky v oknech :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.