Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

M10i44c91h72a65l 48H44y44k30l

26. 9. 2023 18:06

Ano, opravdu tomu nerozumíte. Ať si Rakušan má třeba tisíc šifrovaných telefonů,ale ať nelže. Doporučí Gazdíkovi šifrovaný telefon zahodit. Sám si ho pořídí, sice neví jak a za kolik a kdo to platil, ale nikdy z něj nevolal, neposílal SMS. A když se ukáže, že lže tak se všechno obrátí k lepšímu protože ho špehovali agenti Agrofertu. Takže třikrát hurá.

8 1
možnosti
ZZ

Kolivočko má s tím tahání lidí za nos, bohaté zkušenosti.

Ví co platí na své jednodušší příznivce.

Když už neví kudy kam, zvolá Agrofert !

3 1
možnosti
PS

Víte v čem je problém? V kostce:

pes mi sežral domácí úkol

telefon jsem dostal ale nechtěl jsem ho

bouřka mě náhodně zavála do hospody

No a někdo věří a někdo ne. Je to hodně o inteligenci kdy si musíte dát dohromady okolnosti a známá fakta.

No a ten pověstný "úkrok stranou" tedy tvrzení že telefon musel mít protože ho odposlouchává Agrofert. To je totální nápověda i pro ty méně bystré to musí pochopit i zlatý retrívr.

4 1
možnosti
PK

správně hned v úvodu píšete, že tomu nerozumíte.

Celý problém není ve vlastnictví šifrovaného telefonu, ale v tom, že napřed p. Rakušan LHAL, že jej nemá a kdyby mu ho někdo nabízel, že to odmítne. Pod tlakem důkazů byl nucen přiznat, že jej měl a používal. A to celé ve chvíli, kdy se na Stan provalil Dozimetr.

Nadávate na AB, přitom obhajujete krysu, která je daleko odpornější.

20 0
možnosti

Je to všechno pochopitelně jen bublina. Samotné držení a používání šifrovaného telefonu není důkazem ničeho (i když Babiš se včera v TV tvářil, jako by ANO odhalilo trojitého agenta). Až opozice předloží důkazy, že šifrovaný telefon byl použit k něčemu nezákonnému, ať klidně podá trestní oznámení a žádá odvolání Rakušana. Zatím to vypadá jen tak, že Babiš zuří, že proti němu bylo (oprávněně) obnoveno vyšetřování kvůli Čapímu hnízdu a mermomocí se snaží něco vyhrabat na někoho z vládních stran.

5 11
možnosti
LH

To máte pravdu, jde přece o to o koho telefon je a kdo to platí....😋👎

1 0
možnosti
RW

Komunikace mobilním telefonem je šifrovaná sama o sobě a je taktéž chráněná zákonem a lze ji sledovat jen ve speciálních případech. Pokud ministr vnitra používá soukromé šifrování pak to může mít pouze dva důvody - buď nevěří, že zákoná a technická opatření k nedovolenému odposlechu nejsou dostatečná, nebo chce svoji komunikaci utajit právě před zákonou možností odposlechu - kterýkoliv z těchto případů jej samozřejmě diskvalifikuje z pozice ministra vnitra.

Primárně jej z pozice ministra diskvalifikuje to, že o šifrovaném zařízení lhal.Samozřejmě, že s takovým ministrem by mělo být naloženo stejně jak dopadl jiný ministr, na kterého se provalilo to samé...

12 1
možnosti
Foto

Telefonní komunikace tady není (jak vidno) již dávno svobodná stejně, jako neexistuje žádné svobodné psaní a podléhá cenzuře. Protože někdo chytrý vymyslel, že pořádek přece být musí a nikdo si jen tak nemůže tady dělat, co by chtěl. A basta.

1 0
možnosti
LS

Zakázaná diskuze diskutuje.

2 1
možnosti
ZZ

No není to normální, aby ministr vnitra používal stejný přístroj a SW, jako ti, co jsou trestně stíhaní.

5 0
možnosti
PJ

a soutěž o blábol roku vyhrává pan Zavadil. Povím vám malé tajemství pane Zavadil, vy také používáte přístroje a software, které používá mnoho trestně stíhaných. Dokonce bych řekl, že všichni používáme přístroje a software, které používají trestně stíhaní. Tady je spíše problém ty jeho blbé výmluvy.

6 4
možnosti
JV

Mě by spíše zajímalo, které veřejně známé osobnosti šířily za úplatu ruskou propagandu. To nás ohrožuje mnohem více než zašifrovaný Rakušanův telefon. Hlásí se někdo z SPD? Klausi, Proubku, nevíte o tom něco?

4 5
možnosti
RW

Nešiřte tady desinformace - Koudelka neřekl, že veřejně známé osobnosti šířili za úplatu ruskou propagandu. Řekl něco docela jiného...

4 0
možnosti
LP

Tqky byste si měl umět alespoň vygooglit, co znamená zkratka SPD. A šifrování chce už rok zakázat především EU spolu s pár dalšími "vyspělými západními" vládami, údajně kvůli "dětské pornografii". S Rakušanem samozřejmě o noc nejde, kdo chce šifrovat, může použít desítky aplikací.

0 0
možnosti
EH

Jak se říká, není kouře bez ohně.

Co je asi logičtější? Mít soukromé zařízení proti odposlechům policie nebo proti odposlechům nepřátel, kde může požádat o pomoc policii?

Každopádně i kdyby měl mafiánské tetování, bude to pro fanoušky náhoda, protože mít tetování není trestné.

A souhlasím, že na odvolání to opravdu není. Tady rozhodnou voliči.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.