Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ohledně toho ruského prokletí. Arméni jsou dlouhodobě, od 17. století, ten nejkremlofilnější národ světa. Ti spěchali do carské náruče rozhodně rychleji než car spěchal za nimi. Měli pro to své docela pádné důvody a mimořádně těžce za to zaplatili. Bez Rusa budou nahraní zase jinak a pravděpodobně hůř

1 0
možnosti
Foto

Arméni teď ale udělali taktickou chybu. Podpořili totiž Ukrajinu, takže na oplátku je Rusové poslali k vodě a nechali Azerbajdžan, ať si tam dělá, co chce.

Dějiny dokážou být občas kruté.

1 0
možnosti

Kdo jsou Azerbandanci? To asi bude banda Azerů...

1 0
možnosti

Nevím, co vás poňouklo napsat takovou slátaninu. Radši jste si to měl ještě promyslet. Já vám jenom krátce napovím : Azerbajdžán v Karabachu realizuje tzv. svět podle pravidel. Ta pravidla jsme napsali my, a trváme na nich. Totéž chceme, aby se stalo na Ukrajině. Ukrajina = Azerbajdžán. Další role si dosadí každý sám...

6 3
možnosti

J17o78s85e79f 75N25i95k59l

28. 9. 2023 10:13

Arabach leží republice Komi, tedy v RF ? ?

0 0
možnosti

I jiné národy se nemusejí. Slováci s Maďary, my s Němci, Němci s Francouzi, Francouzi s Angličany, Poláci s Němci a Rusy... Všechno má svůj původ v historii, víme?

3 3
možnosti

My se nemusíme hlavně s Rusy. Němci už tolik nevadí.

4 0
možnosti

"Ten prostor, kam dosáhne Rusko, je prokletý."

9 0
možnosti
Foto

Starý vtip: "S kým sousedí SSSR? S kým chce."

7 0
možnosti

Zaměnil jste Azerbájdžán za Kazachstán.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.