Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém je, že násilí je "předepsáno" přímo v Koránu a ten revidovat nejde - Boží slovo. Vím, že většina muslimů v Evropě (potažmo u nás) je rozhodnuta některé verše jen registrovat a nenaplnit. Problém nastává u zfanatizovaných vlků. Je také důležité mít přehled, jak je v mešitě Korán vykládán - hlavně mládeži.

Islamizace Evropy je vážné nebezpečí a není jiné cesty než počet muslimů nezvyšovat - spíše naopak. Jistě, proti tomu stojí Kaddáfího výrok, že není potřeba v Evropě bojovat, že bude dobita vagínou!

0 0
možnosti

Ono i mezi křesťany bylo fanatiků až až... třeba celá staletí se v Evropě mydlili katolíci s protestanty....a když jsme u toho blízkého Východu, tak masakr Palestinců v Sabře a Šatíle v r.1982 měly na svědomí libanonské křesťanské milice ve spolupráci s izraelskou armádou....

0 0
možnosti

Ano, celá staletí stovky let zpátky. Což krásně ukazuje, nakolik vyspělý je islámský svět. Který navíc jede na zpátečku.

2 0
možnosti

A proto stále říkám, nemám absolutně nic proti vstupu Švédska do NATO, ovšem nejdříve by si měli vyřešit své problémy doma. A myslím, že jich tam mají dost.

1 0
možnosti
Foto

R69o92m35a16n 38K45o39z72e93l

22. 10. 2023 23:01

Všeobecně - státy, ve kterých jsou no-go zóny, tak nejsou, nemůžou být právními státy a měly by si nejdřív zamést před vlastním prahem, než budou peskovat Polsko nebo Maďarsko a tvrdit, že nejsou právními státy.

0 0
možnosti

Zvláštní. Až donedávna jsem z diskuzí pod vašimi články měl dojem, zekdo toto říká, je prašivý flastenec a proruský dezolát.

5 0
možnosti
Foto

Možná je na čase, aby západní křesťanská civilizace začala k učení Islámu přistupovat podobně, jako například k ideologii Nacismu.

Je na muslimech, aby revidovali Islám, stejně jako to několikrát udělalo křesťanství, které snad každých sto let vyprodukovalo nějakého reformátora.

6 0
možnosti

Islám nelze revidovat, protože je přímým Alláhovým zjevením. Tedy člověku nepřísluší, aby na tom cokoliv měnil.

2 0
možnosti
Foto

Ty Turky jste si nevybral moc dobře, tam si nějak na velký náboženství nehrají.

1 0
možnosti

Vy nevíte, jo? Breivik.

0 0
možnosti

Jo a v Bratislavě někdo nedávno vodpráskl dva lidi za to, že jsou homosexuálové. Pan autor ale neví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.