Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejsmutnější na tom všem je, že takový člověk jako učitel, předává svoje vědomosti a názory naši nastupující mladé generaci. Štěstí, že nepochází z mého města.

9 4
možnosti

Mně naopak přijde smutné, když tady někteří lidé, nemajíce jiné argumenty, vytahují něčí profesi ( a u administrace jim to většinou prochází).

A když např. mezi plusujícími vidím i pana doktora Vodvářku: pane doktore, jak by se Vám líbilo, kdyby někdo psal např. to, že je štěstí, když kvůli vašim politickým názorům není nucen chodit do vaší ordinace?

5 4
možnosti
Foto

O24t52a53k92a33r 82S70e86k10l

19. 12. 2023 6:20

Pane "učiteli" - je tu drobný rozdíl. Lékař v ordinaci Vás ošetří ,odoperuje , vydá recept ale nijak Vás neinfikuje politickými názory.

Naopak učitel při svých výkladech dětem určitě komentuje i politickou scénu. Ve Vašem případě stoprocentně a promiňte : šíříte bludy !!!

4 1
možnosti

Pane Sekle, nevím, do jaké školy a před kolika lety jste chodil vy, ale věřte tomu, že já (a zrovna tak i převážná většina jiných učitelů) se svými žáky v hodinách politickou scénu nikdy nerozebírám ani nekomentuji.

1 0
možnosti
Foto

O42t38a16k85a72r 20S15e33k48l

19. 12. 2023 7:06

Pane Nožičko , chodil jsem do vícero škol , bohužel už před léty. Mohu Vám ale prozradit , že jsem v letech kolem roku 1968 navštěvoval gympl ( tehdy SVVŠ). Už jsi nepamatuji , zda kantoři přímo deklarovali svou politickou orientaci , ale vím , že jsme věděli přesně o chemikářovi i matematikovi , zda jsou "Dubčekovci" nebo konzervy.Tak se tenkrát říkalo příznivcům starých pořádků.

Co tím chci říci : kantor může ovlivnit názory mladých studentů i bez sáhodlouhých komentářů a přednášek - i nonverbálně úšklebkem či zavrtěním hlavy při nějakém dotazu študáků třeba v té chemii - ala co říkáte dnešní drahotě ( aktualizuji dnešní problém).

Prostě : byl bych velmi nerad , kdyby např mí vnuci byli ve Vaší třídě.

4 3
možnosti

Vážený pane Sekle, váš komentář je naprosto přesný. Pocházím z učitelské rodiny, několikrát jsem se i jako pověřený inspektor školského úřadu zúčastnil výuky

na střední škole. Necucám si nic z prstů, vím o čem mluvím a píši. Už jenom jednostranný a tendenční obsah článků a komentářů pana učitele stačí k pokusu o ovlivňování myšlení dětí, žáků, ale i jejich rodin a i kolegů učitelů.

3 0
možnosti

A teď nám povyprávějte ještě tu o Červené Karkulce, jo?

0 1
možnosti

Když jste v koncích, jste ještě víc sprostej než obvykle

1 0
možnosti

Sprostej a v koncích? Myslím, že jako obvykle bylo i tentokrát u vás přání otcem myšlenky, pane "moralisto".

0 0
možnosti

Pan učitel je v koutě a kope okolo sebe. Není to až tak sprostota, spíše smutná ubohost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.