Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Už jste zjistili. proč jsou ti zelení magoři všude, nejen v Rakousích?

1 0
možnosti
VK

Protože lidská blbost nezná hranic.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že předsedkyně Sněmovny MPA mluvila o sousedech Maďarech šťavnatěji a kroj si nekoupila, nebo se pletu? A o sousedech Slovácích si určitě taky něco vyslechneme.

Babišovy m....y nevnímám nijak tragicky. Občasné ostré slůvko je menší zlo než třeba pomluva nebo proruská nálepka.

https://valikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811920

6 1
možnosti
Foto

PS: Zajděte, milí čtenáři, přímo do blogu. Ten výběr na titulce je dost stereotypní. Máme tam lepší kousky.

2 0
možnosti
KK

Když má Babiš rád včele a motýle, může mít i rakouské Zelené za magoři. Třeba použil žižkovský dialekt, aby ukázal, kolik řečí zná. Já bych na tom nestavěl

1 0
možnosti
Foto

Není mi jasné, proč mnozí diskutéři napadají autora za to, že uvedl zjevnou lež pana Babiše, a přitom spousta dalších politiků rovněž lže a zatlouká. To je jistě pravda, ale blog je právě o té nestydatosti páně Babišově, o nestydatostech ostatních je přece také možné napsat pěkný blog, pokud k tomu má autor dostatek podkladů a invence.

Za mne karma. Pokud někdo lže jen proto, že se mu to zrovna hodí, je třeba jej tepat.

22 5
možnosti
DR

Co je na tom nejasného? Důvod té kritiky je právě ten, že o té nestydatosti ostatních totiž nikdy nenapíše, poněvadž jsou to jeho koně a ty totiž logicky kritizovat nemůže. Pokud by kritizoval objektivně bez ohledu na partaje, nikdo neřekne ani popel.

6 5
možnosti
JZ

Tady uniká jedna zásadní věc. Babiš nepochopil podstatu problému. Jedná se o to, že na české straně a to i za Babišovy vlády docházelo ke komplikacím ve výstavbě dálnic. Zatímco u nás se nestavělo nebo jen málo, Rakušané dotáhli svoje dálniční úseky až téměř k českým hranicím a čekali na Čechy. Nyní se však tempo budování dálnic v ČR přece jen zrychlilo a v případě D3 bude český úsek u Dolního Dvořiště dokončen dřív než rakouský. Jedná se tedy o špatnou koordinaci nikoliv o rakouské Zelené. Obecně Rakousko staví dálnice rychleji než Česko.

11 3
možnosti
DR

Všichni je stavějí rychleji než Česko. Dokonce i v té Sýrii s tím zloduchem Asadem.

8 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma

5 5
možnosti

Jen malé připomenutí. On se naprosto totožně o Rakušanech vyjádřil do médií kníže Schwarzenberg v době, kdy zablokovali hraniční přechody na protest proti dostavbě Temelína. Tehdy se to kvitovalo s povděkem. Nic proti Vašemu názoru, nic proti názorům v diskusi.

Opravdu by mne ale zajímal Váš názor na žalobu EK na Polsko a Česko pro porušení evropského práva.

Zdůvodnění žaloby: Zákony v obou zemích přiznávají právo stát se členem české či polské politické strany pouze jejich vlastním státním příslušníkům. Evropská komise však považuje za problematické, aby strany vylučovaly občany jiných zemí EU, protože to narušuje právo těchto občanů EU volit – tj. jejich právo účastnit se voleb jako kandidáti. Všichni občané EU v celé EU však nyní mají právo volit v komunálních volbách a volbách do Evropského parlamentu. Zpravodajský portál Euroactiv píše, že podle názoru Evropské komise se to rovná diskriminaci na základě státní příslušnosti.

Je to v rozporu s volebním právem EU, citovala agentura AFP generálního advokáta Evropského soudního dvora Jeana Richarda de La Tour. Zůstává nejasné, kdy lze očekávat verdikt.

https://www.merkur.de/politik/tschechien-polen-eu-wahlrecht-gerichtshof-verstoss-kommission-zr-92772707.html

13 3
možnosti
DR

Nevím. Já to Babišovo vyjádření pochopil tak, že kritizuje konkrétně pouze Zelené, nikoli Rakušany jako takové. S čímž naprosto souhlasím, nicméně je fakt, že se vyjádřil naprosto hloupě, dalo se to říct úplně jinak.

13 2
možnosti
LS

Pane Flaško, začněte mazat zdejší hulváty a prudiče. O věcnou diskuzi ním nejde, jen se začnou tady houfovat a plácat se po zádech jak vám to nandali.

1 13
možnosti
Foto

Ale ne. Já se bavím jak prskají. Vždy mě potěší. Reagovat na ně nebudu.

11 2
možnosti
PS

P80e89t88r 85S74o96u30č13e82k

20. 1. 2024 18:43

Podle titulku jsem si se zájmem přečet článek, ale jsem Flaško zklamán.

Asi máte malý rozhled o naší politické scéně, když píšete pouze o jednom politikovi. Je to škoda, ale je to váš názor a ten o vás vypovídá.

Co celá vláda? Ta je čestná a pravdomluvná? Snad kromě neviditelné Langšádlové. Té se nedá vytknout asi nic. Ale abych byl objektivní, nejen vláda ale i poslanci a europoslanci. To je lidí na výběr, ale vy už máte vybráno, o kom ve svém blogu napíšete. Objektivita hodná ČT a pí. Pekarové. Stačila jedna věta pronesená v souvislosti s dostavbou dálnice.

Přeji vám hezký den, Flaško.

26 8
možnosti
DR

Tak tak. Doktorem Plzákem se nejspíš inspiroval i jeden nejmenovaný traktorista v této, samozřejmě samými úspěchy, ověnčené vládě.

21 6
možnosti
PS

P39e37t13r 98S82o96u53č98e53k

20. 1. 2024 19:07

Ale toho si Flaška nevšiml (tuším že úmyslně). Jeden náš politik tomu říká dvojí metr.

17 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.