Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R60o75m54a18n 40K94o75z12e29l

26. 1. 2024 20:07

Pan Okamura mi nevadí, k demokracii patří názorová různost. A jeho názory na EU nejsou zas tak daleko třeba od ODS, kde dříve paní Němcová říkala, že euro nechce, mělo by se rozhodnout v referendu a Petr Fiala jasně říkal, že EU nejde dobrým směrem, byrokratický Brusel je zlo a Evropu ničí a pokud se EU radikálně nezmění, tak nepřežije a že některé nápady z Bruselu na něho působí jako od mentálně postižených nebo od těch, co byli dlouho na sluníčku.

0 0
možnosti
JK

Dedolarizace je na vzestupu € na ústupů,koruna posílí vůči € tak mocně ,že příští vláda s Tomiom bude muset dělat měnovú reformu jak v 53 Zápotocky.

2 0
možnosti
Foto

Jenom to ne. Nedokážu si (vlastně dokážu) představit, co by s tím Okamura vyvedl. Možná bychom pak ještě Novotnýho vynášeli do nebes.

0 0
možnosti
Foto

Karma ...leč , diskutovat s Pitomiem ( soudem schváleno !!! pro adm) jest marnost marnost marnost. Totiž , buď je A)takový , jako evokuje jeho přezdívka , nebo B) jak píše p. Vodvářka - za svými pseudohistorickými sloupy se tiše chechtá a počítá získané groše.

V obou případech je diskuze zbytečná.

2 0
možnosti
Foto

Míru upřímnosti Okamury můžete zjistit porovnáním toho, co veřejně proklamuje a tím co ve skutečnosti realizuje mezi svými zaměstnanci SPD. A zjistíte míru na úrov ni nula.

To hlavní však je, že Okamůra potřebuje zastávat to, co není u jiných stran nebo je to u nich jen okrajové. Potřebuje co nejvíc voličů, protože čím víc, tím víc prachů. A pod jakým praporem a s jakými hesly je mu vlastně úplně jedno, protože jeho hlavní a skoro jediný zájem je popsán v předchozí větě.

Jak snadné je oblbnout mnohé občanstvo.

4 0
možnosti
JO

Ale nechce jich zase tolik, aby musel přijmout vládní odpovědnost, protože zástup expertů typu Koten, Bašta, David, Rozner, Kobza apod, kteří by měli dělat ministry.....toho se musí i on bát.

1 0
možnosti
JK

Okamura je chladný pragmatik, což mu cholerik Babiš závidí a ač se snaží vycucne mu jen málo voličů. Je zde totiž cca 5% lidí co budou vždy proti ať je to co je to a cca 10% co jsou nakrknutí na ty co volili. No a zde loví Okamura chladně a pragmaticky jim nahodí kost, kterou ohlodávají zatímco ji za sebou tahá Okamura na provázku. Vše postaveno na destrukci, závisti a nenávisti, proto nemůže být Okamura ve vládě, musel by dělat konstruktivní kroky a přišel by o voliče, nebo by provedl destrukci státu. Zářný příklad vidíme na Slovensku.

Průšvih je to, že nemáme konstruktivní levici pro sociálně smýšlející elektorát. Česany cíleně poslal do kopru Zeman, aby nahnal voliče Babišovi, který ze sebe dělá hodného chudého strejdu. A levičáci mu to žerou i s navijákem a nechtějí vidět, že za vším je tvrdá marketingová dřina, ve které se chyby neodpouští ani na čelíčko políbeným chráněncům.

Najde se parta, která postaví státotvornou levici? Babiš přijde o voliče a panoptikum Okamurovo bude těsně nad 5%.

Jsem si jist, že by i pravičáci včetně mě zaplesali, euro neeuro.

4 0
možnosti
Foto

Pan Flaška vůbec netuší, že v případě DPH se musí registrovat dovozce nebo vývozce i v případě exportu v rámci EU. Netýká se to pouze fyzických osob - neplatců DPH.

Vystoupit z EU je samozřejmě blbost, ale Euro a EU není to samé, jak nejspíš uniká panu Flaškovi. Jsou eurounijni státy, které mají vlastní měnu. A naopak existují země, které v EU nejsou a přitom používají Euro.

7 0
možnosti
ZH

No... Registrace vývozce k DPH ale není nijak v rozporu s tím, o čem autor píše.

2 0
možnosti
Foto

Píšu to opakovaně a tvrdím jedno. Tomio Okamura po příchodu do svého sloupoví zavře dveře a začne se chechat, jak mu ty jeho plky cca 10% voličů žere.

Úsvit přímé demokracie (jeho první podnikatelský projekt) zkrachoval. Proto, že těch 10 členů chtělo vědět, kam jdou peníze. Takže založeno SPD, členové jsou mimo penězovod, a podnik SPD jede plnou parou.

Ví už, že jakákoli pitomost (ta soudem schválená přezdívka sedí) je přijata nekriticky a halasně. Pan Koten, který má problém s mikrovlnkou, pan Kobza, který měří radioaktivitu před barákem s tím, že ví, odkud přilétají isotopy, pan Rozner, který zabrušuje a vybrušuje atd. Opravdu výkvět inteligence.

Takže nějaké žvásty o BRICS, úpadku USA atd. jsou mnohem méně zřetelné. Tobě, Tome, karma.

17 6
možnosti
Foto

Inteligentní je pouze ten, kdo souhlasí s panem Vodvářkou. Ostatní jsou "výkvět inteligence"

5 11
možnosti

P78a98v10e63l 57Š43i82m78s93a

25. 1. 2024 16:06

Škoda, že jste takhle slepil dvě "události" euro a Okamuru s Ruskem.

0 0
možnosti
Foto

Proč je to škoda? Navíc není autorem, takové podivné slepence tvoří Okamura jak na běžícím pásu.

0 0
možnosti
TR

Okamura není národní zrádce, nebo jenom prostě hlupáček. Je za tím jednoduchý kalkul. Jeho žvásty mu baští kolem 10% voličů, což mu přihrává velmi dobré peníze ze státní kasy. Je to pro něj a jeho kliku výborný business, bez jakékoli zodpovědnosti. Stačí jen nastolovat vhodná temata, které chtějí slyšet jeho jednodušší voliči.

15 0
možnosti
TB

Tím popírate to, že je Okamura hlupáček. Není, je prostě vychytralej... ví, že s jeho politikou bude mít o příjem postaráno...a vo tom to je

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma

11 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.