Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nevím autore, ale chybí vám aspoň trochu nadhledu, místo viditelného fandění.

Reakce politiků na obou stranách zákopů byly bohužel velmi podobné, vždy podle toho, jak pro ně dopadl rozsudek.

Být a pokračovat dnes neustále ještě v módu "antibabiš" už je trochu jako být ještě dnes nadšeným aktivistou a fanouškem pro GreenDeal, který potápí ekonomiku celé EU.

0 0
možnosti
PN

P75e92t98r 86N49e73d48v94ě22d

15. 2. 2024 19:04

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/rozsudek-o-capim-hnizdu-je-dle-fialy-treba-respektovat-babis-je-pro-cesko-nebezpecim-mini-uchazeci-o-11838

Jaký je rozdíl mezi vyjadřováním koblih po ÚS a zástupců pětikoalice a kandidátů na prezidenta, po prvním osvobozujícím rozsudku Babiše?

Teď už si dávají větší pozor.

Proč jste autore vynechal třeba u Schillerky slova o respektování rozhodnutí ÚS? Ty vyslovila jako první, ale asi nezapadají do toho, jak chcete, aby blog vyzněl

6 1
možnosti
TB

A Flaška předvedl právě zcela totéž, co sám kritizuje, jen naruby.

7 4
možnosti

Mohl byste citovat z článku, kde autor zpochybňuje výrok soudu s Babišem?

6 1
možnosti

Díky! Babiš s jeho s jeho autoritářskou stranou ANO a Okamura s jeho autoritářskou SPD, jsou vysoce nebezpeční pro naši liberální demokracii, občanské svobody a právní stát!

Babiš nazývá demokracii totalitou, tvrdí, že demokratická dělba moci u nás neexistuje, protože ji nectí, podporuje alternativní myšlení imputované ruskou hybridní válkou, Okamura je očividný služebník ruského imperialismu... Kam nás to chtějí zavléci?

Dnešní doba mi připomíná dobu poválečnou, kdy jsme tu byli prošpikováni ruskými agenty a naši anarchističtí komunisti pod záštitou Stalina tu provedli v únoru 1948 puč! Dnes jsme tu také prošpikováni ruskými agenty, Rusové tu šíří svůj nedemokratický narativ alternativního myšlení, mají mezi námi početnou pátou kolonu a kdo má chuť ten puč provést, vidí každý myslící mezi námi!

6 8
možnosti
ZJ

.... Je to smutný pohled na národ, jehož minimálně osmdesát procent obyvatel se neobejde bez ,,kouzelných " slovíček DOTACE a PODPORA !! To se to pak ,,podniká" ! Kolik asi dotací a podpor získal kdysi Baťa ??

7 0
možnosti

Za tuto levicovou cestu vděčíme především Václavu Klausovi a Miloši zemanovi, kteří tu zpočátku budovali naši závislost na státu!

3 12
možnosti
MR

Tak nevím pane Flaško, ale třeba v "diskuzi" na fóru24 se na adresu soudce objevují nenávistné výblitky o úplatnosti.

6 3
možnosti
RK

A to tam píší koaliční politici? Nebo jste blog nepochopil?

2 3
možnosti
Foto

J34a53n 93Š23i33k

15. 2. 2024 11:33

Karma karmovatá. Hezký den!

7 4
možnosti

I když (bohužel) respektuji výrok soudu, sám pro sebe budu vždycky celou akci s Čapím hnízdem považovat za sprostou "účelovku", i kdyby smečka Babišových právníků dodala ještě dalších "x" pofiderních argumentů na jeho obhajobu.

11 3
možnosti
Foto

A to jako které? Ty lidové? Asi. Když už ne ,,pověste ho vejš", tak alespoń ́do tepláků, že. Jen ,,maličkost". Tady nejde o nějakého A.B. ,,Jenom" o úrovni myšlení některých lidí. Třeba i takových, kteří by dříve až fanaticky pokřikovali ,,ruce pryč od Kuby", aby následně otočili korouhvičky. O těch, co se tak dodnes chovají, BA SE TÍM I ŽIVÍ, až darmo se zmińovat

8 2
možnosti
Foto

Soudci jsou státem vybraná skupina lidí, která má právo, si zákony vykládat špatně. Když soudce zákon vyloží špatně, no tak se jedna či druhá strana odvolá, a vyšší soud pak třeba rozhodne jinak. To je děje často.

Státní soudce musí také brát v potaz následky svého rozhodnutí. Dotace se kradly a kradou ve velkém stylu po mnoho let. Všechny ty pizzerie, penziony, a bordely z peněz na školící centra. Všichni to vidí, vědí, a nikdo s tím nic nedělá, protože, co s tím vlastně dělat, když to vypadá, že to je legální? No kdyby to bylo nelegální, tak se to snad soudí, nebo ne?

Má se ten jeden soudce postavit celé společnosti? Proč by to dělal? Co by z toho měl? Nakonec by se mohlo ukázat, že on sám žije z kradených peněz. Všichni přeci víme, že daně nejsou krádež, protože jde o dobrou věc. Staví se za to silnice a nemocnice. Babiš postavil Čapí hnízdo, děti tam chodí na exkurze. Tak kde je problém?

Problém je, že lidi díky státu ztrácí smysl pro spravedlnost. Celé je to takové obří, složité, zašmodrchané, spousta lidí to hájí, až se v tom většina ztratí.

1 0
možnosti
ZH

Přečtěte si příběh o Sodomě a Gomoře. Tam bylo právo zcela převrácené, a stát tam nebyl. Jak se to jen mohlo stát?

3 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.