MK

No je pravda, že Fico se před volbami nijak názory netajil a volby vyhrál. Demokraticky. Tedy se bratia většinově vyjádřili.

Robert Fico zvolen pod nátlakem ruské desinformační hybridní války! Nebo ne?

MS

Starý vtip, který ilustruje převažující postoj Slováků k Čechům za šokializmu:

Bača vidí transparent "Všetci Slováci do KSS", na který někdo připsal "Všetci Čehúni do riti". Povzdechne si: "Aj, a zase to majú tý Čehúni lepšie!"

Další moment slovenské mentality jsem na vlastní uši slyšel v 80. letech - být zadobře s komunisty i s pánembohem. To je Fico jak vyšitý.

JK

Ještě jednou takhle Češi projeví vyloženě agresivní nepřátelství a bude Fico nucen bránit Slovenský zájmový prostor, vojensky obsadit Moravu a na výstrahu při tom srovnat pár moravských měst se zemí. To snad Češi v zájmu míru musí pochopit, pan Klaus to už chápe nyní.

JZ

Ano Fico byl demokraticky zvolený, ale to byl Adolf Hitler také.

JL

Kdokoliv vola po zastaveni dodavek zbrani Ukrajincum, tedy jednostranne neni nic nez, nejodpornejsi pokrytec! Pokrytectvi nezna narodnost, at uz je Cech, Madar, Slovak, pokud zaroven nezada Iran a Severni Koreu, po zastaveni dodavek zbrani Rusku a po Rusku respektovani mezinarodne uznanych hranic (i Ruskem) je svym konanim pouhopouhy pokrytec.

Nejen to, ale odzbrojenim jedne, branici se strany vyda pokorene obrance zpupnym viteznum, na milost a nemilost! Jak Rusi, po skonceni druhe svetove se zajatci zachazeli, netreba pripominat. A to jak vsecky sve sousedy o kus uzemi okradli taky ne.

Foto

Souhlas . Ano - za politiku Slovenska nemůže výhradně Fico , ale většina národa , která ho volila. Stejně tak za 2.WW nemůže ( výhradně) Hitler , ale celý , byť Hitlerem zblblý národ. Stejně tak můžeme sice nadávat na Vovku P. - na vině je celý národ , resp konglomerát národů Ruska , který už 100 let hrozí celému světu.

Proto se domnívám , že bombardování třeba Drážďan nebo Hirošimi bylo nutné a potřebné.

Mimochodem - četli chcimíři vyjádření chorých ruských představitelů ( Medvěděv) o atomovkách na PAříž či NY ?

PJ

Slováci bohužel mají problém, se svojí identitou. Nikdy neměli svůj stát a to se na nich nesmazatelně podepsalo. Vždycky někomu patřili. Po rozdělení republiky se dokonce v učebnicích objevilo, že prvním slovenským státem byla Velká Morava.

Foto

Nabízím sci fi představu, že ještě existuje Československo a to slovenské panoptikum má dosah i do Čech, Moravy a Slezska. Umí si někdo představit ten bordel ve Federálním shromáždění?

JL

Co by asi rekl ten, kdo se pred 174 lety narodil a ceskoslovensky stat vedl? Asi by horce zaplakal!

JP

Ti, kteří si "rozuměli" s Hitlerem, si dobře rozumí i s Putinem, tj. Hitlerem 21. století. Slováci nás vždy podrazili, nyní mají samostatnost a je vše jejich věc. Gesto Fialy je správné, není možné Putinovce jakkoli legitimizovat a ruskou agresi relativizovat.

JP

Nejdřív ovšem podrazil Slováky Bemeš s Masarykem.

Tím neomlouvám Fica.

VB

Pouze pro ty, kteří nesouhlasí s vražděním na Ukrajině, okupací cizí země.

Víte co je nejhorší? Ne Fico nebo Danko, ale to, že byli Slováky na základě toho co hlásají, zvoleni. Děkujme bohu, že jsme v roce 1992 se rozdělili.

Představte si, že v Česku bude zvolen jeho babiklon a začne podobná rétorika, vyhrožování novinářům, šibenice před jejich domy, prostě to se děje na houfování dezolátů, bude běžné.

IH

Tak on sem proto cpe ty články o tom jak jsme my špatní a chceme válku. Cpe nám ty svoje žvásty o míru co se dá. Hlavně aby to neřekl nahlas sám. Už je opatrnější od voleb. Přesně v duchu STBáka.

  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.