PB

P92e34t17r 27B36u56r21i73a37n

10. 3. 2024 16:16

A budou mít... i nějaké instrukce, úkoly a nadřízeného důstojníka.

Nevím proč, ale hned se mi u této věty vybavil Babiš.

Inu, služebník zůstává služebníkem jako slovenský estébák Bureš!

Foto

Čína prostě expanduje. Krátkozrakost některých je do očí bijící. Takže za pár šupů prodají svou státnost, časem budou mít čínské poradce ve vládě (kdopak že to měl jednoho u nás na Hradě?). A pak si neškrtnou a budou skákat, jak Si pískne.

Proč to EU nezajímá, je pro mne zajímavé.

IK

Prý to byl ústupek za to, že Orbán kývl ke vstupu Švédska do NATO.

Foto

Někde byl článek, jak si pomohli s ruským plynem.

Foto

Já jsem zase viděl berana a ten měl tááákovéhle koule.

Foto

Když si vzpomenu, jak se chovali čínští policajti při návštěvě jejich prezidenta v Praze, tak je mi Maďarů docela líto...

IK

V první řadě pomůže Orbán Číně prosazovat její zájmy v Evropě.

Orbán bude tahat za kratší provaz, podmínky obchodů určuje Čína.

Čína staví neoficiální policejní stanice, nasazuje policii ke sledování, kontrole až k ohrožování svých občanů, např. to, že Madˇarsko vsadilo na čínský koncern Huawei vyhodnotili Američani jako riziko ekonomické špionáže a je riziko, že se čínská špionáž rozšíří po celé Evropě.

LB

Nejspíše naopak. O ekonomickou špionáž se bude snažit Evropa proti Číně. Současná Čína v technologiích je už o 300 let před Evropou.

Naše vlády a naši prezidenti donedávna sloužili ruským tajným službám a čínským komunistům. Naše tajné služby na to marně upozorňovaly!

Teprve náš pan prezident generál Petr Pavel a poslední demokratická vláda Petra Fialy se postavili za naší státní svrchovanost pod záštitou Evropské unie a obranného společenství Severoatlantické aliance, a že ruské a čínské požadavky usměrnil do odpovídajících mezí.

Dnes naši republiku ohrožuje alternativní myšlení na základech ruské desinformační hybridní války, které zde přijímá až třetina našich obyvatel, ale staví na tom také naše opoziční strany a někteří vrcholní politici, jako je Václav Klaus, Miloš Zeman, Andrej Babiš, Tomio Okamura Martin Pecina, Jaromír Foldyna, Petr Mach a řada dalších.

Čínským politikům zpočátku krátce podléhali někteří politici ODS, pak ČSSD, především Miloš Zeman a uvidíme, jak se zachová Andrej Babiš.

JL

Jak jste to minil pane Simku? "cinskym politikum zpocatku kratce podlehali"? Podlehali nebo podlezali? Je to preklep nebo jste to minil presne tak jste to napsal?

Vlastne vystizne by bylo oboji, Zeman podlezal az prilis ocividne a nejen Cinanum!

JZ

Tu smlouvu o společných hlídkách podepsala snad jako první Itálie v roce 2016, ale už ji od té doby zrušila. Jinak například USA mají jakési policejní úřadovny po celém světě, ale ne na to aby dozíraly na (americké) turisty, jsou to obvykle protidrogoví policajti (DEA)...ovšem ten problém s narušením suverenity tam je stejný, ne-li palčivější

MK

To nepřekvapuje. Maďaři mají neomylnou schopnost postavit se vždy na špatnou stranu.

Foto

Chybí informace o tom, že tou špatnou stranou bylo v minulosti vždy Německo. Vy jste arbitr toho, co je špatná a dobrá strana?

HH

U Vás, jako vždy bezmyslenkovity souhlas.

Foto

Ono to pomalu ale jistě spěje k :" Diktátoři všech zemí spojte se."

Vašek

To snad ne! To ještě nemáte dost Hitlerova, Stalinova a Putinova protektorátu? Lež a nenávist vedou k totalitě. Pravda a láska umožňují svobodu, liberální demokracii, občanské svobody a právní stát!

  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.