Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ano, na Krym se valila jen lehka bojova Technika v pdobe tanku a a gruzoviku, na rozdil od tezkych nemeckych koni, na kterych prijela vetsina nemeckych nacistickych vojsk.

A konecne i ty tisice tanku, ktere se do Ceskoslovenska v roce 1968 valily ze vsech stran byly jen lehka vojenska Technika, coz opodstatnuje vasi teorii, ze to tenkrat take zadna okupace nebyla.

5 0
možnosti
Foto

Voni jsou ale hlava, pane vachmajstr!!!

0 0
možnosti
Foto

P24e69t93r 60H93a12h72n

13. 10. 2017 7:36

A proč zrovna vy píšete o kousek výše o "naivních lidech a cynických lhářích"? A proč ne v první osobě? Zelení mužíčci jsou ve vašem pojetí ještě pořád neidentifikovatelné organismy ač i Putin přiznal, že je tam poslal a pak je vyznamenal? No fuj...

1 0
možnosti
Foto

Vy nevíte, kdo začal válku o Krym? Vy nevíte, čí "zelení mužici" se zbraněmi se tam najednou ocitli? Vy nepokládáte situaci, kdy někam vtrhnou cizí vojáci se zbraněmi, aby ono území obsadili, za válečný akt...?

8 1
možnosti
Foto

Válka o Krym? Vy myslíte ta studená?

0 1
možnosti
Foto

OK, citoval jsem to možná trochu nepřesně z paměti, ale smysl je stejný, a i ty okolnosti souhlasí - zábor území cizího státu pod pofidérní záminkou.

2 0
možnosti
Foto

Ne, ty okolnosti vůbec nejsou stejné. Možná výsledek trochu ano.

1 4
možnosti
Foto

Ano okolnosti se trochu liší, nejvýraznější rozdíl je v tom, že diktátor se nejmenuje Hitler, ale Putin.

4 0
možnosti
Foto

Když si to myslíte.....

0 2
možnosti
VV

Zrovna dnes jsem si vsiml v papirovych novinach, ze Vladimir Vladimirovic Putin Dostal darem malou fenku. Verim, ze take dostane jmeno Blondie.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.