Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Je naprosto jasné,že 50 % úředníků Státní správy je zbytečných. A to je mnohem více nákladů, než nějaké zvýšení důchodů o 900 Kč.Jeden takový úředník stojí na mzdách a poplatcích pro stát v průměru tak 40 000 Kč.To je 40 důchodců,kteří navíc hned vrátí na DPH a daních 50 % peněz zpět do státní kasy.Proplácení slev na cestování pro důchodce a studenty je podobná věc. Nikde není vypočtewno,kolik to stojí na mzdách a dalších nákladech pro provozovatele dopravy.Vlaky i autobusy jsou mnohdy poloprázdné a stát to dotuje ? Proč se jim cosi proplácí bez řádné kontroly ? Proč se jim to proplácí vůbec ? Proč mají pojišťovny zajištěný zisk rozhodnutím státu ? Proč je tolik nesmyslných Zdravotních pojišťoven,když by stačilo jedno oddělení na Finančních úřadech a vše se vyřeší najednou ? Proč ještě nejsou elektronické volby ? Proč,proč,proč ! PROTO ?

0 0
možnosti
LC

Tak tohle bych vám klidně podepsal, až na jednu věc ... tentokrát se nám to ale daří i v době hospodářského růstu ...

Tak pro připomenutí a povšiměte si prosím, jaké byly tehdy přírůstky HDP.

2004 - MF Sobotka, předseda RVPS Kalousek, růst HDP +4,7%, schodek 93,5 mld

2005 - MF Sobotka, předseda RVPS Kalousek, růst HDP +6,8%, schodek 56,3 mld

2007 - MF Kalousek, předseda RVPS Sobotka, růst HDP +5,7%, schodek 66,3 mld

2008 - MF Kalousek, předseda RVPS Sobotka, růst HDP +3,1%, schodek jen 19,3 mld. A jak v té době zvyšovali daně si můžete dohledat.

0 0
možnosti
Foto

1) Jaké bylo saldo veřejných financí v té době, 2) vláda ovlivňuje rozpočet vždy na následující dva roky, 3) toho schodku v r. 2008 bylo dosaženo rozpuštěním rezerv na ministerstvech ve výši 100 miliard a dalšími triky.

0 0
možnosti
Foto

Taky máte, Tomáši, pocit, že se už objevuje nadvláda blbců?

1 1
možnosti
LC

Jsme teprve na začátku nové, krásné doby, plné lásky, kdy jsou odstraňovány handicapy a rozdíly mezi lidmi. Časem uvidíte, že i medicína se dá s asistentem vystudovat.

0 0
možnosti
MB

Už je to úsměvné = Ústavní soud rozhodl, že ČSSD je povinna zaplatit 338 mil. Kč dědicům pana Altnera. Hamáček bude zase žádat o odklad - Čeho? Má hodně práce, s Maláčovou musí řešit oddlužování chudých, MD, zálohované výživné i oběd Zdarma by nebyl marný - nejlépe v objektu Sociálního bydlení ...

A. Babiš přišel jako vzdoro řešení korupce a stal se pravostředým = Klasika - Malý stát = Více služeb. Zjistil, že to není ono a šoupl se do středu. Taky nevyhovuje, tak nyní představuje až extremně fikanou Levici! Vše, co je soukromně Babišovo - Je pravicové! Zbytek je pak levicový! Ano, odmítlo s ČSSD o Zdanění bank jednat! Je to logické, ty drží Agrofert nad vodou, (dluh asi 31 miliard Kč) - Výhodné úvěry. Tak kořalku, hazard a cigára - To bude málo! Co tak ještě Daň z nemovitosti ! Drzí majitelé svého bydlení - My jsme vás varovali ... ! :-)

7 0
možnosti
Foto

Je naivní myslet si, že lupiči dostanou najednou svědomí a začnou méně loupit. Kdepak na to tu ten stát není. Stát je tu pro parazitickou kastu lidí, kteří soutěží se soukromými vlastníky o jejich zdroje. Kdo tuto bitvu vyhraje je naprosto jasné.

1 0
možnosti
PB

P96e39t18r 17B39u58r38i33a23n

16. 4. 2019 11:36

Naprosto správně, karma.

7 0
možnosti
MK

Hitem poslední doby je sektorová daň pro banky. Tato daň bude ve výsledku přenesena na každého, kdo si nechává posílat výplatu na účet. Jak je možné, že najdou lidé, kteří něčemu takovému tleskají?

A to nemluvím o možném poklesu koruny, který zdraží veškerý dovoz a pobyty v cizině.

8 0
možnosti
Foto

Takže menší objem peněz vyváděných v podobě dividend do zahraničí povede k poklesu koruny? Tedy snížením poptávky po euru?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,52
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.