Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

A13l62e94š 87F97r36ý81b96a

19. 4. 2019 12:06

Já zas tomu nebezpečí migrace rozumím.

Nebudu tvrdit, že to je jediný problém. ale tohle nebezpečí zatím existuje dál, a je dobře se nenechat oblbnout.

37 1
možnosti
KS

Nikdy jsem neslyšel o tom, že by se někdo vlekl tisíce kilometrů proto, aby se usadil v porovnání s tím, co je na západ a jih od nás v chudobinci.

1 1
možnosti
SJ

Zmatený blog, např. Babiš nikdy nevystupoval proti Sorosovi: naopak zval jeho univerzitu do Prahy a vláda i Babiš osobně různými způsoby podporují Sorosovy neziskovky a jejich agendu. Ale zřejmě vůbec nechápete, kdo je to Soros a především, jak a do jaké míry ovlivnuje dění u nás i jinde.

14 1
možnosti
TK

Před volbou prezidenta podporovatelé číro Karla tvrdili, že nevadí, že je Karel vítač, protože prezident má na toto nulový reálný vliv. A se ti samí lidé se nyní podivují nad tím, že Zeman migraci vlastním tělem nezastavil. ;-D

Realita je bohužel taková, že všichni naši významnější politici jsou prounijní i vítači, protože - pohodlné peníze a neochota bojovat za národ. Liší se pouze tím, že někteří se k tomu otevřeně hlásí, zatímco jiní, jako Babiš, předstírají protiunijní a protivítací postoje, zatímco jeho poslanci za našimi zády v EU schvalují promigrační a protinárodní zákony. Pochopili trucovitý vzdor i hloupost Čechů, takže veřejně jim do očí tvrdí, že k nám žádní muslimové nejdou a nechtějí, zatímco za našimi zády probíhá migrace skrytě, média ji ignorují, ale stačí vejít do obchoďáku v kterémkoli větším městě a narazíte tam na bandy snědých cizinců se zašátkovanými ženami, kteří si tam nakupují běžné denní nákupy a vybavení domácnosti. :-/

18 0
možnosti
Foto

Máte to pomotane. Nám přeci imigrace nehrozí protože nás moudrý pan prezident určitě plní svůj předvolební program. Není proto potřeba se bát. Proto si ho přeci náš národ zvolil!

2 4
možnosti
MK

Dle nadpisu - jste asi migračně málo chápavý. Zásadní postoj V 4 ke kvótám je shodil se stolu. Umím si živě představit, jak by se zachovala drahošovská vláda i s tím akademikem na Hradě.

Aktivně je nachystáno přes milión migrantů a další přibývají. A pokud Erdogan otevře hranice, v táborech jsou další milióny. Jek dlouho vydrží německý soc. systém? Zvláště, když se nahrnou další? A že nejde min. ze 3/4 o válečné uprchlíky je už jasné snad všem; ekonomické vyžírky opravdu nepotřebujeme.

33 1
možnosti
JN

Před šesti lety nemohlo být Zemanovo heslo Stop Drahošovi.

Máte to poněkud pomotané., ale ve vašem případě jte to takový standard.

19 4
možnosti
MS

A on snad autor někde tvrdí, že to heslo "Stop Drahošovi" padlo v kampani na Zemanovo první funkční období? Zdá se, že poněkud pomotané to máte vy.:-P

3 0
možnosti
JZ

J32a47n 50Z41í19m36a

19. 4. 2019 10:37

Milý kolego. Sytý hladovému nevěří. Zkuste si bydlet jako já, dva roky v Lužické Chotěbuzi a oni se Vám naši noví sousedé znechutí rychle. A a výpady státní ARD, ZDF nebo třeba RTL proti Viktorovi Orbánovi, nebo Andreji Babišovi slýchám už druhým rokem u snídaně jakmile ten krám zapnu. V Německu opravdu Babiše nemají rádi, opravdu kvůli migrantům. A vy, než něco napíšete, zkuste zjistit fakta.

Ostatně taky mi přijde divné, proč ZDF nezabrousila do značně xenofobního Polska.

32 0
možnosti
Foto

A proč tam bydlíte? Nejste tedy taky imigrant? A kdyby Němci byli jako my, tak by Vas hnali!

4 9
možnosti
NM

...jestli toto vše chcete pochopit tak navrhuji navštílit npř.Německo nebo Řecko a tamní uprchlické tábory a je možné,že potom dokonce změníte názor a rovněž nebudete podporovat Drahoše...ps. nevím proč je najednou takový klid ohledně Šojdrové a těch jejich "dětí"...!!!!!!

26 0
možnosti
Foto

Ale vždyť přeci vím že není potřeba se bát. Náš moudrý pan prezident nás přeci chrání.

4 7
možnosti
ZB

Míte pravdu, Babiš nedopustí, aby byl uvězněn. Udělá vše proto, aby se to nestalo.

10 1
možnosti
Foto

Zásada zní: Lid je třeba strašit. Ustrašený lid pak vděčně zvolí svého spasitele, když jen malinko naznačí, že právě on všechny ochrání.

11 7
možnosti
MK

A Vy nejste Lid?? Co jste tedy zač? Není strašením říkat fakta; je jen otázkou jak se komu u stolečku v kavárně hodí do krámu!

5 1
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,57
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.