Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím p. Dandu. Nedám mu spát a to je dobře. Mám radost R^.

1 0
možnosti

Děkuju moc - jen nedávejte. Ale co naplat je to jako s tou jmenovanou karavanou - já spím, zažívám i vylučuji v pohodě zatímco vy nedáte a nedáte. Naše diskuse beru jako třešničku na dortu - nervu si pro ně žíly a vaši radost ze srdce přeji. Třeba zjistím, že diskutuji právě pro tu vaší radost - život má být veselý.

0 0
možnosti

J38a76n 87R45i74c43h34t84e70r

24. 4. 2019 11:10

1) - každá země chce především vyvážet, stejně tak to můžete vyčítat Německu, Francii nebo USA

2) - mohl byste, prosím, vyčíslit škody, které prezident a spol. svou návštěvou v Číně způsobí státu, když už to zmiňujete? Děkuji

3) - skutečně netuším, co Čína napsala o návštěvě dalajlámy u nás, nicméně je pravda, že na rozdíl od mnohých pomýlenců u nás, kteří vyvěšují tibetské vlajky a požadují osvobození Tibetu, dalajláma skutečně nic takového nepožaduje. Ovšem to se jen těžko vysvětluje, hlavně když můžeme demonstrovat;-)

4 2
možnosti

O to zřejmě jde autorovi i kohotrě kývalů. Plamenný pohled směrem na Hrad a permanentní revoluce. Že nemají alternativu, že nemají vlastní nápady - o to více zápalu v srdci. Já v tom vidím novodobý bolševismus proti kterému místní demokraté stalinského typu bojují bolševickými metodami.

0 0
možnosti

Nemám dnes chuť cokoliv psát, a proto přidám jen dva odkazy, aby bylo zřejmé, o co mimojiné na těchto cestách také jde. Prosil bych jen, aby nebyla záměrnému ignoranství věnována sebemenší pozornost. Kdo bude mít zájem, může takových článků najít vícero.

Osobně navíc zastávám názor, že pokud by Číňané v ČR investovali více, napsali by mnozí, že jsme vše prodali za mrzký peníz Číně. Tato situace evidentně nemá řešení. A proč? Protože Čína se stala pravděpodobně nejvýznamnější ekonomikou světa. To je ten základní problém...

Jinak doporučuji přečíst nejprve první článek a poté až ten druhý, aby byla zřejmá ona návaznost...

https://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/hanak-o-ceste-do-ciny-spory-nesmi-ohrozit-zajmy-byznysu_429324.html

https://www.spcr.cz/pro-media/tiskove-zpravy/11898-svaz-prumyslu-podporuje-aktivity-ceskych-firem-v-cine

8 0
možnosti

Ale jen pište. Autorovi to sice nepomůže, mnozí v pravdivých argumentech najdou oporu pro své uvažování.

Je infantilní zesměšňovat malý objem obchodu a současně kritizovat snahy o změnu.

0 0
možnosti
Foto

Investovat nebo podnikat v Číně, má svá specifika! ;-D. Je třeba tam najít soudruha který se nechá uplatit....;-)

0 1
možnosti

Nemám slov, vše je dobře popsáno R^R^R^

6 0
možnosti

Dobře napsáno ?? Možná legračně ale určitě dětinsky. Zesměšňovat snahy o obrat obchodní bilance, hodnotit mezistátní návštěvu za doprovodu významných podnikatelů a sportovců výletem staříka na náklady státu je hodno dospělého muže ?

0 1
možnosti
Foto

Souhlas + karma. Byť si dovolím trošku nesouhlasit. Zaznamenal jsem krátkou zmínku o tom , že MZ kdesi v čínské TV "pokáral" čínské soudruhy za malou intenzitu investic v ČR.

Myslím , že to způsobí obrovský poprask. Pravděpodobně se sejde UV Komunistické strany Číny a budou to řešit. Všech 2500 delegátů se zapojí do diskuze. Prostě , jako kdyby se vzbouřila jedna menší čtvrt Pekingu nebo Šanghaje,;-D.

Tedy - jestli to neodvysílala nějaká čínská obdoba TV Barrandov , s 2% podílem na televizním trhu.;-D.

7 0
možnosti

..no nakonec bude usnesení koupit i Spartu od Křetínského...;-D

3 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši R^R^R^

Systematicky narůstá náš obchodní deficit vůči Číně. A Tchaj wan u nás má mnohem větší objem investic než Čína.

6 0
možnosti

R65a29d83e21k 51K52o23h11u29t

23. 4. 2019 21:27

A to stačilo napsat, že pana Zemana bytostně nesnášíte.

9 10
možnosti

;-D Kazdy ho preci nemuze bytostne milovat jako vy. ;-D

8 6
možnosti

Přiznávám se, že se vždy bavím, když pan Zeman vysloveně blahořečí investicím z Číny (které vidí snad jen on sám a ti, kdo v něm vidí jakéhosi "boha" na zemi) a zároveň kritizuje investory ze západu, že zisky vyvážejí z naší země... A napadá mě přitom otázka, zda si pan Zeman a jemu blízcí myslí, že by se Čína chovala jinak...

12 1
možnosti
Foto

Zatímco čínští investoři, když už tady náááhodou něco málo investovali, tak si na to půjčili od českých bank.;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,25
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.