Sázet a tutově vyhrát!

Nelze? Ale lze. Říká se tomu bezpečné sázky. Anglicky Surebets. A funguje to. Pravidelný, bezpečný příjem v řádu tisícovek měsíčně. 

Představte si zápas v tenisu. Třeba Nadal-Berdych. A představme si kurzy sázkových kanceláří. Vezměme si kancelář A, která usoudí, že Nadal je velký favorit (a má pravdu) a vypíše na něj kurz 1,55, zatímco na Berdycha dá kurz 2,75. Je logické, že kurzy jsou nastaveny tak, abyste v případě, že si vsadíte na oba, vždy prohráli. To je OK.

            Ale teď si vezměme sázkovku B. Ta též považuje Nadala za favorita, ale věří mu trochu víc a vypíše na něj kurz 1,45, zatímco na Berdycha kurz 3,00. Ani zde nemá smysl vsadit na oba.

            Nemyslete si, že najdete sázkovku, která by za favorita považovala Berdycha. To nemá s realitou nic společného.

            A teď pozor!

U sázkovky A vsadíte na Nadala 300 korun.

U sázkovky B vsadíte na Berdycha 155 korun.

Celkem jste vsadili 455 korun. Vyhraje-li Nadal, tak u sázkovky A berete 465 korun (300 vsazených v kurzu 1,55) a jste 10 korun v plusu. Vyhraje-li Berdych, tak u sázkovky B berete 465 (155 vsazených korun v kurzu 3,00).

Jinými slovy vyhrajete 10 korun ať zápas dopadne jakkoliv!

Pokud si celkově vsadíte 4550 korun, tak už vyděláte korun 100 a to zcela bezpečně, v každém případě, bez ohledu na výsledek zápasu.

            Jsou to sice nějaká 2% ze vsazeného vkladu, ale bezpečně, stejně jako úrok v bance, a za den! A můžete to opakovat a opakovat .... .

            Existují matematické vzorce, že vyhrajete i v případě sázky tří možností např. ve fotbalu (výhra domácích - remíza - výhra hostů). Sázet můžete na cokoliv, počet gólů, gamů, setů, první poločas, zápas s prodloužením nebo bez, počet žlutých karet do poločasu, různé handicapy .... . Možností jsou mraky a vždy vyděláte. A vůbec tomu nemusíte rozumět. Nemusíte znát pravidla toho sportu, ani hráče, situaci v tabulce. Nemusíte znát vůbec nic. Je to jen věcí matematiky a výběru vhodných sázkovek a jejich kurzů.

            Jde jen o to, mít otevřený účet u více sázkovek, čím více tím lépe, a znát vhodné internetové vyhledávače a porovnávače kurzů jednotlivých sázkových kanceláří. Potom mít u těch sázkovek dostatečně vysoké vklady, které vlastně jen pořád točíte dokola.

            Mám jednoho známého, nazvěme jej Tomášem. Tak začínal a tak to funguje. Před jeho zraky už defilovaly vozy značky Porsche a trávil v duchu svůj čas v Karibiku na pláži, pouze s vydělávajícím notebookem na klíně. Samozřejmě začínal s malými sumami, ale součet výher utěšeně narůstal. Jenže. Samozřejmě se vždycky najde ten háček, to jenže.

 

Špinavý business sázkových kanceláří

            U nás existuje tak odhadem pět různých konkurenčních sázkových kanceláří. Nemyslete si, že jich je víc. Kolikrát dvě naprosto různé mají stejného majitele a vypisují úplně shodné kurzy. Když se podíváte na sídlo společnosti a zjistíte, že obě sídlí v jednom baráku, tak už není o čem pochybovat. To je první trik z jejich strany.

            Takže pro nasazení možností Surebetů si u nás otevřete konto tak u třech sázkovek a další musíte hledat v zahraničí. Musí to být sázkovky, kde se neberou žádná % ani ze vsazených peněz, ani z výhry, a musí vést účet v korunách, aby výpočty proti kurzům českých sázkovek seděly přesně. Dohromady měl konta u třech českých a šesti zahraničních.

            S jídlem roste chuť a tak pomalu zvyšoval sázky. A stále to fungovalo. Zpočátku vydělával i stovky korun denně. Ale ne dlouho. Sázkové kanceláře vás dříve, nebo později, ale spíše dříve, omezí v horní výši možné sázky. Prostě vám dovolí na nějaký zápas vsadit pouze 300 korun a více ani ťuk. Nevěřte těm reklamním sloganům, že z vás udělají milionáře. Ani náhodou. Když začnete trochu více vyhrávat, tak vám omezí sázení. Nemohou vědět, že používáte Surebety. Prostě vás zkrouhnou. Z jejich strany jenom špína a klamavá reklama.

            Pak jsou tu specialisté, vynikají tím především české sázkovky, kde vsadíte a sázka se přijímá. "Čekejte, sázka se přijímá", vám svítí na monitoru. Stále dokola. Třeba i pár minut(!). Prostě někdo někde kontroluje kurzy konkurence a po pár minutách se dozvíte, že vaše sázka nebyla přijata a hned dojde k úpravě kurzu. Ale občas to projde. U takovéto sázkovky musíte vsázet jako u první a když to projde, tak potom odpovídajíce u protistrany.

            A jsme u další špíny sázkových kanceláří. Myslíte si že se kurzy na zápas mění podle formy mužstva? Nebo podle toho, že se zranil klíčový hráč? Ani náhodou. Kurzy se mění pouze a zásadně na základě kurzů konkurence a případně na základě poptávky sázkařů. Se sportem to nemá nic společného.

            Občas se tak stane, že než vsadíte u dvou sázkovek, tak druhá upraví kurz a už to matematicky nevychází a jste v minusu. Vždy je to ale pár % a občas se s tím musí kalkulovat. Tak vsadíte na jistou prohru pár % a nic se neděje. Množství úspěšných sázek je podstatně větší a dlouhodobě jste v plusu. Celá léta.

            Trvalo mu to několik měsíců a na začátku ho to stálo i pár tisíc, než to vše prokoukl, poznal, u které sázkovky je nutno vsadit jako první, nebo naopak, která vás nikdy nijak neomezí, kde leží horní limity sázek, a po nějaké době měl své portfolio sázkovek zaběhané, věděl co a jak, a když byla sem tam volná chvilka, tak si něco vsadil a pár korun výhry připsal. Měsíčně mu to nakonec generovalo pár tisícovek. To už byla dlouhodobá rutina, za pár obětovaných minut denně, když mezi vyřizováním mailů nebylo co dělat. Už s ohledem na jemu známá omezení a limity. Nebylo co řešit. Jenže pak to přišlo.

 

Konec Surebetů v Čechách

            Dlouhodobě si vydělával pár tisíc měsíčně. Podotýkám, že jen tak pro nic za nic. Doslovně vaření z vody. To na tom člověka těšilo nejvíc. Hraní si. V podstatě jen sbírání peněz ze země. Ale jelikož je opatrný člověk, tak v daňovém přiznání psal každý rok pár desítek tisíc jako ostatní příjmy. Člověk nikdy neví, viďte? Sem tam ho už nebavilo rutinní vyřizování korespondence, tak si dal pár minut přestávku, porozhlédl se po webu a vsadil pár tutovek. Tutovek do slova a do písmene.

            Po mnoha letech byl vlastně u všech svých sázkových kanceláří v plusu. To při dlouhodobé činnosti ani jinak končit nemůže. Peníze končily v našich obchodech, u našich poskytovatelů služeb a jak uvádím výše, byly i zdaněny.

            Pak ale přišel náš velký pan ministr financí a zahraničním sázkovkám utnul na našem trhu tipec. Rétorika byla obvyklá - všeci kradnú a nikdo nezdaňuje. Jenom jsem nepochopil, proč v podstatě všechny stáhly ocas mezi nohy a z českého trhu zmizely. Všechny mají sídlo v EU a platí přeci volný pohyb obchodu, zboží a služeb? Nebo snad jen na něco? Pak se ale nesmíme divit, když někdo třeba pokutuje naše řidiče za příliš nízké mzdy. To je jako o tom kázání vody a pití vína. To ať si ale právně řeší někdo jiný a někde jinde.

            Pokud si pan ministr myslí, že to prospěje našemu hospodářství, tak udělal jistě dobře. :-) Minimálně v Tomášově případě byl trvalý tok peněz ze zahraničí k nám, tady byly zdaňovány a utráceny. Po odchodu zahraničních sázkovek z našeho trhu je ale s tímto konec. Nabídka tuzemských kanceláří na tento druh sázení nestačí a tak přestává i s touto činností. Těch pár tisíc měsíčně ho nevytrhne, byla to jen zábava, ale rozhodně na ní nebyl náš stát bit. Naopak. Od Tomáše získával. On z toho zahraničí ty peníze cucal.

            Nevadí, každá zábava musí jednou skončit. Ale už má prý nápad na náhradu. A o tom mi povypráví možná zase někdy jindy, teď si to samozřejmě nechá pro sebe. 

Autor: Tomáš Flaška | pondělí 3.4.2017 11:17 | karma článku: 36,71 | přečteno: 9667x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Trocha zpráv na apríla

1.4.2024 v 18:03 | Karma: 29,03

Tomáš Flaška

Někdo tady lže

29.3.2024 v 9:13 | Karma: 34,44

Tomáš Flaška

Tak si ty ruské volby shrňme

19.3.2024 v 7:04 | Karma: 40,45

Tomáš Flaška

Maďarsko je jako žena prodejná

10.3.2024 v 15:20 | Karma: 38,12

Tomáš Flaška

Zmije

3.3.2024 v 6:49 | Karma: 28,68

Tomáš Flaška

Budoucnost vládnutí ANO a SPD

13.2.2024 v 10:33 | Karma: 40,94
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,62
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.