Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NTCM

Noli tangere circulos meos

8. 2. 2011 12:30
uniformni nazor Neznalka

k vrazdam dochazi na celem svete. Emoce zvitezili nad humanitou. Hloupost a uniformita nad moudrosti a poznanim. V USA rocne dojde k tolika vrazdam, ze by si jeden mohl myslet, ze se v poctu mrtvych, kona nejaka obcanska valka. Z toho je jen mizivy zlomek procenta spachan muslimem. Staci nahlednout do dnesni Cerne kroniky na iDnesu, aby jste zjistil kolik hnusotnych vrazd bylo spachano v ceske kotline. To je rozhodne vice zarazejici, pomyslime li si, ze se jedna o "kultivovany" narod. :-) 

0 0
možnosti
JA

pefben2

8. 2. 2011 12:33
Re: uniformni nazor Neznalka

A podívejme se tábor míru a socialsmu! V sovětském svazu soudruzi nikoho nevraždí! ;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
T

temi

8. 2. 2011 12:30
Je toho víc než dost.......

Nepřeháníme to trošku s tím islámem ??? Teď hlavní vysílací čas je věnován telenovele, kde se vyznává korán...děs.....nenápadná masáž nás všech....nebo respektive těch, co se budou dívat...i děti 

0 0
možnosti
DK

Bertiik

8. 2. 2011 11:21
Uťal nebo upižlal?

To je oč tu běží!

0 0
možnosti
KT

Ježikača

8. 2. 2011 10:31
no prosím.

a to chtějí stavět obrovskou měšitu kousek od dvojčat a na poslední ramadán žádali od americké vlády ochranu, protože končil 1. 9. a oni se chudinkové báli útoků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1315
  • Celková karma 32,85
  • Průměrná čtenost 2990x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.