Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tu otázku je položit jinak. Máme právo žít s naším pracovním nasazením 10x líp než indické dělnice, které dřou 10 hodin denně i o sobotách? Není naše životní úroveň tak vysoká, protože lidem v zemích třetího světa za práci, ale i výpěstky platíme tak málo? Je normální, aby kilo banánů stálo včetně dopravy z J.Ameriky do Evropy 19 Kč a kilo třešní z Netolic stovku?

1 2
možnosti

J83a41n 19R23á28ž

8. 2. 2016 14:26

Matěj Stropnický je takový Rudi Dutschke našich zelených. Inteligentní levicový anarchista v zeleném kabátě.

Jen aby jako Rudi nedopadl, to bych nechtěl. Klauny v politice potřebujeme.

0 0
možnosti
Foto

Inteligentní? Ale ano, to byl Heydrich taky.

0 0
možnosti

Dobrý den , škoda se s takovou plísní špinit . Hnus

2 0
možnosti

Co to je za blbost, že 80% českých občanů může každý rok na leteckou dovolenou?

Stropnický sdělil blbost a pan Flaška místo toho, aby tu blbost uvedl na pravou míru, tak z toho vyvodí, že se máme dobře.;-D

Kdyby opravdu 80% českých občanů létalo na dovolenou, tak ročně odletí na dovolenou přes 8 milionů občanů. To je prostě nesmysl.

Velká část Čechů jezdí na dovolenou autem (Chorvatsko, Itálie). Jen malá část letí do destinací, kam je potřeba letět letadlem. Odhaduji to tak na 10% českých občanů, tedy zhruba milion lidí.

0 0
možnosti
Foto

Skutečně dobře se daří jen příjmově nadprůměrné vrstvě, která netvoří ani třetinu populace. A ostatní živoří, nebo žijí na dluh! Podívejte se na zadlužení státu - veřejné i rodinné. V tom doháníme USA a brzy zadlužíme republiku na celé roky dopředu, na účet našich dětí!

S vládou korupčnických a zlodějských partají se musí skončit. Stropnický má pravdu!

1 6
možnosti
Foto

Není to schizofrenie? Tvrdíte, že Stropnický má pravdu (80% Čechů na dovolenou létá). A zároveň píšete že více jak 2/3 populace živoří nebo žije na dluh. Tomu tedy fakt nerozumím.

6 0
možnosti
Foto

Já jsem zvolení Matěje Stropnického za předsedu strany zelených uvítal. Tento člověk je zárukou toho, že se zelení do poslanecké sněmovny nedostanou. :-)

9 0
možnosti

Já vždycky, když vidím volební lístek Zelených ve schránce, tak ho hodím do recyklovaného odpadu:-)

2 0
možnosti

Podle pana Fendrycha, takto elitního komentátora Aktuálně.cz, se dopuštíte zjednodušující mediální zkratky, jinými slovy vůbec nechápete souvislosti Stropnického statementu. Tak pozor!!

0 0
možnosti

Pardon, podle pana Lipolda.

0 0
možnosti
Foto

Uvidíme, jestli nám v tom zelený šéf půjde příkladem. Do práce jistě jezdí na bicyklu.

Karma! R^

3 0
možnosti

K57a24r72e74l 66B38o80k

8. 2. 2016 10:16

Karma za článek. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.