Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady si něco přečtěte o politicích, které tak bezmezně obdivujete a jsou pro Vás vzorem skromnosti a demokracie: http://karelwagner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=502000

2 4
možnosti
Foto

Já asi nedosahuji vaší inteligenční úrovně, ale mohl byste prosím upřesnit co má Kosovo společného s tématem mého blogu?

5 2
možnosti
LB

Dobrý den, docela mě baví, jak se tu rozčilujete nad tím, že má Rusko z výsledku referenda radost. Vy a třeba pan Ziegler tady kolikrát jásáte nad tím, když se Rusku něco nepovede, a to je podle vás v pořádku, ale běda, když si stejnou věc dovolí Rusko. A Ukrajina doplatila na svou vládu a svého prezidenta a na to, co předvádějí!

9 1
možnosti
Foto

Víte, ale ani EU ani Ukrajina Rusko přímo neohrožují, nesnaží se tam expandovat, nevyvíjí podvratnou činnost pomocí webů a placených trollů, prostě nehrozí nebezpečí. To se ze strany Ruska vůči Ukrajině, ale bohužel i celé Evropě, říci nedá. Silná EU nebude Rusko ohrožovat. Silné Rusko VŽDY ohrožuje své okolí. Bohužel, to je skutečnost.

4 4
možnosti
AK

Bodejť by se Rusko EU nevysmívalo, když je to jen lokajská organizace amerických elit, což dokazuje například těmi úplně nesmyslnými "protiruskými" sankcemi, kterými poškozuje hlavně samu sebe.

4 5
možnosti
OZ

Tak nesmyslné a sami sebe? Leda v tom vašem Sputniku... Poradce Ruského prezidenta Sergej Glazjev nedávno řekl, že ztráty Ruska vzniklé díky západním sankcím za uplynulé dva roky odhadují na 250 miliard dolarů. To je 17,25 bilionu rublů — což je o 2 biliony rublů více než byl Ruský rozpočet na celý rok 2015.!!

3 1
možnosti
Foto

Karma!

Nicméně další důkazy, že tráva je zelená a po dešti mokro a že Rusko je ... pro normální lidi netřeba přinášet. A pro ty ostatní je to stejně marné. Jeden už se ozval.

R^

5 2
možnosti
Foto

Myslim, že jich je vic.

3 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^

4 8
možnosti
Foto

To ale přece není problém EU, že občané NL tam Ukrajinu nechtějí. Je to výhra.

Ale, samozřejmě je to i důsledkem smrti asi 200 jejich občanů na Ukrajině.

5 5
možnosti
Foto

Vy to podáváte jakoby Rusové to letadlo sestřelili úmyslně už dopředu s vidinou, že Holanďané pak odmítnou Ukrajince přijmout do EU. Myslím si, ale že v tom Rusy trochu přeceňujete.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,16
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.