Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J88o29s85e69f 65N69i56k63l

24. 5. 2016 8:35

...pan Flaška ví, co chtějí odpůrci prezidenta slyšet...

6 6
možnosti
Foto

Má-li mít protiraketový štít NATO stejné parametry jako izraelský, tak na území členských států NATO ty ručně odpalované rakety mají létat odkud?

3 5
možnosti
Foto

Putin je dle autora asi bude vyrábět v garáži pomocí soupravy "Mladý chemik"

2 7
možnosti
SS

Vážený pane. Zmínil jste se o Krymu. Nemyslíte, že k tomu, jak to tam dopadlo bylo Rusko vlastně přinuceno? Myslíte si, že by USA přepustily vojenskou základnu skoro na svých hranicích Rusku ? Vždyť kvůli Kubě byly USA schopni vyvolat vojenský střet s Ruskem.

Jak je možné, že nebyly uvaleny sankce na EU a USA ohledně Kosova (taky kým, že) ? Škoda, že lidé, kteří vyvolávají vojenské střety a jiná svinstva (převraty v jiných zemích, likvidace nepohodlných lidí apod.) ve světě, nebudou nikdy postaveny před soud.

10 9
možnosti
NM

...souhlas a já bych se zaměřil na způsob proč po 50 letech najednou USA se zaměřila na Kubu,že by strach??? je to samé jako Krym ;-O;-O

4 3
možnosti
Foto

pan prezident byl volen většinou lidí, tak prostě říká, co si tato většina lidí myslí. Na to si budou muset média, i vy, tzv. "demokraté", zvyknout !

3 10
možnosti
VS

Kdy už si uvědomíte ten rozdíl mezi "většinou lidí" a "většinou platných volebních hlasů"? Zemana volilo ve druhém kole 2,717.405 lidí. Česká republika měla roce 2013 cca. 10,500.000 obyvatel.

7 1
možnosti
MD

Nejdrive jsme slouzili ruskym zajmum, ted mame podle vas slouzit americkym. Mozna byste se uz mel, ve svem pokrocilem veku, postavit na vlastni nohy.

7 2
možnosti
FS

Autor je raketový odborník? Nebo jedním z těch "kopálistů" do prezidenta Zemana?

6 11
možnosti
Foto

Autor není raketový odborník, ani není bývalým politrukem ČSLA.

14 0
možnosti
Foto

Ještě dva roky nepodmíněně.....R^

12 0
možnosti
Foto

Myslíte si. Ale už je to méně než dva roky. Asi tak 22 měsíců.

0 0
možnosti
JG

J52. 36G37r88o46h

24. 5. 2016 7:34

Pane blogere zjistěte si veřejně dostupné informace o protiraketovém systému NATO (USA), pak Vám bude jasné, že Zeman má pravdu. Aby,byla obrana účinná musí být přehledový radar účinný na vzdálenost min. 2000 km. Radarová základna co se měla stavět v Brdech takové parametry neměla a byla by proti iránským raketám neúčinná. To co se staví nebo postavilo v Polsku a v Rumunsku je namířeno proti Rusku, proto jsou rusáci z toho nervozní. Je to první zona protiraketové obrany, která má především chránit USA o nás vůbec nejde.

10 4
možnosti
VK

Jo obranný štít je namířen proti Rusku a Rusko je z toho pochopitelně nervózní, protože nemůže útočit. Můžete mi vysvětlit, jak se útočí deštníkem?

6 5
možnosti
ZB

Karma.Část voliču Zemana,takové to tvrdé jádro,často voliči komunistu,slyšeli to co chtěli slyšet...opravdu hnus.Rv

14 3
možnosti
ZH

Když něco kejhá jako husa a vypadá jako husa, tak to s nejvyšší pravděpodobností husa je.

11 0
možnosti
VV

Take by to mohl byt Husak.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.