Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako trenér volejbalu jsem také zažil rozhodčí, kteří až příliš snadno byli neobjektivní na žákovské úrovni - ve prospěch domácích nebo předem vyvolených. Dnes je ale tolik levných videokamer, tabletů nebo mobilů, že je možné si stěžovat na komisi rozhodčích nebo disciplinárce. Ale realita je taková, že rozhodčí drží při sobě. V 1.lize fotbalu občas někoho distancují za chyby v rozhodování (i podle videa) a tam je to hodně finančně bolestivé. Na žákovské úrovni není distanc rozhodčího takový postih, ale větším trestem je ostuda. ;-(

0 0
možnosti
DT

:-) Ach kéž by se na každou svini vařila voda. :-) R^

0 0
možnosti
AF

Na každou svini se vaří voda.

Hm, závidím Vám Váš optimizmus.

0 0
možnosti
AB

Jo,sice trochu jiný sport a jiná sestava nepřízně,ale taky doufám, že se na trenéra mojí dcery někde vaří voda. Už se sportem skončila, pan trenér totiž trénoval zároveň s ní i svoji dceru. Během 3 let se mu povedlo jí trénováním- netrénováním a ponižováním před ostatními svěřenci totálně znechutit. Šikana a bossing. A to byla ve své kategorii první v republice. Tu bezmoc nepřeju nikomu, obrečeli jsme to všichni.

1 0
možnosti
OU

Nové kapesníky po probrečené noci- 50;

Penalta v klíčovém utkání- 10 000;

Kluk, kopající vymyšlenou penaltu se smyslem pro fair play, který to kopne pomaloučku do prostřed- k nezaplacení...

Ano, i takový se občas najde

0 0
možnosti
OU

Nové kapesníky po probrečené noci- 50;

Penalta v klíčovém utkání- 10 000;

Kluk, kopající vymyšlenou penaltu se smyslem pro fair play, který to kopne pomaloučku do prostřed- k nezaplacení...

Ano, i takový se občas najde...

0 0
možnosti
JJ

To je spíš pomsta, než nějaké boží mlýny.

0 0
možnosti
Foto

A66l86e10š 49P25r23a95g91e66r

10. 8. 2016 17:29

hmmm, je to ještě daleko horší, je vidět autore, že neznáte skutečnosti !

0 0
možnosti
PB

P98e42t10r 16B63r75o39ž

10. 8. 2016 13:58

Jo, kdyby to tak aspoň u části sviní bylo...

2 0
možnosti
JJ

Hodně špatná "povídka", pane Flaško. Tedy, ne že by se poškozování či připískávání rozhodčích občas nedělo i na úrovni žákovské soutěže okresního přeboru. Ale celé je to trochu jinak.

Kolik by asi stál zájezd žákovského fotbalového mužstva do Portugalska na týden? Nebudu to propočítávat přesně, ale cena by se pohybovala někde v desítkách tisíc i kdyby si ti kluci něco připlatili. To si opravdu myslíte, že by někdo, jenom kvůli prestiži, investoval tuto částku do rozhodčího v OP žáků někde v Horní Dolní? No a to schema - rozhodčí a "pan podnikatel" svině a prašivec a následně otec chirurg - čistý "anděl pomsty" s plamenným mečem. To je tak hloupé a u neználků nebo ukřivděných slabochů to udělá stejnou, ne-li horší škodu, než nějaký trouba rozhodčí, který někdy zavře oči a někdy naopak vidí to, co nikdo jiný neviděl.

Pokud si někteří podnikatelé - sponzoři chtějí honit ego za takové prachy, pohybují se úplně někde jinde. Na úrovni okresních soutěží, ať už mládežnických, nebo dospělých kategorií, to jsou vesměs patrioti, kteří mají rádi buď fotbal, nebo ten který mančaft či vesnici a ponejvíce obojí. Netvrdím, že nedochází k žádnému hecování, ani že vše je vždy křišťálově čistější než křišťál, ale není to zdaleka tak hrozné, jak popisujete a už vůbec v ničem horší nebo lepší, než stav v celé společnosti obecně.

A k těm rozhodčím - byl jste někdy na fotbale na těchto, tedy okresních, nebo nižších krajských soutěžích? Většinou to pískají mladí kluci, nebo staří vysloužilci, většinou doplnění laiky z okruhu hrajících mužstev na lajnách. Samozřejmě, že dochází k chybám a někdy i k "fandění" tomu "svému" mužstvu. Jedna strana řve, že to byla jasná penalta nebo ofsajd, druhá, že je rozhodčí vůl, protože je tomu stoprocentně naopak. Rozhodčích je zoufalý nedostatek. Každý z těch kritiků, kterých jsou plné internetové diskuse a hospody, si může vzít teplákovku a kecky a jít se přihlásit na nejbližší OFS a udělat v "tom bordelu" pořádek.

2 10
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,70
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.