Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je problém všech etatistů, že se sem tam stydí za nějakého parazita na určité privilegované funkci.

2 1
možnosti
AP
Foto

Napsat takový blábol, navíc vylhaný, to už tedy chce pořádný žaludek. Zeman je Eurofil a Eurofederalista jak vyšitý. V tomto jde proti většině protiimigrační a protiislámské veřejnosti.

4 1
možnosti
BM

Zase někdo něco nepochopil.

2 0
možnosti
Foto

I když... o to asi u autora nejde, že;-D Spíš o ten ,,přínos". Tedy autorovi:-P

1 0
možnosti
Foto

A pro ty, kteří nemají rádi švestkové knedlíky, vyhlašuji soutěž náhradní, nicméně ještě atraktivnější. A to soutěž o největšího stydlína za prezidenta Zemana. Nominováni jsou: Bárta Zdeněk, Flaška Tomáš, Jandová Marie, Kyselák Jaroslav, Ponert Josef, Rank Jara, Siska Sydney, Stehlík Milan, Stehlíková Jana, Vlk David, Vrabec Jiří.

Tak Češi, do toho, zatím si nad Kanadou vedeme výborně. Hlavní cena - flaška pravé domácí slivovice z pravých domácích švestek, které kvůli vám dávám, namísto do knedlíků, do sudu!

9 4
možnosti
SN

:-)...JArmilo, super! R^VR^

1 0
možnosti
RS

Pane Flaska, kdyz se stydite za naseho prezidenta, to se musite stydet za nas narod, ktery ho zvolil a tim padem se musite stydet sam za sebe. Jedina pomoc, vystehujte se do Australie a zapomente cestinu. To pro blaho vasi duse.

4 12
možnosti
Foto

Tak celý Německý národ se stydí za člověka, kterého svými hlasy dostali k moci ještě dnes,takže jen bezvýznamný,demagogický blábol.

2 1
možnosti

Zeman rekl, ze CR zustava JEN kvuli penezum?

Ja myslel, ze rika, ze penize jsou padnym duvodem pro neopusteni. Semanticky podobne a presto jine. Hlavne, Zeman nevylucuje jine duvody pro setrvani, ale penize povaze ze duvod hlavni (a jeste ne svuj)

12 0
možnosti
RJ

R13a63d31e36k 56J24a49r21o47š

15. 9. 2016 13:25

Zeman je Eman a jeho jediný pozitivní přínos vidím v důsledném antiislamismu...

2 5
možnosti
KB

Já myslím, že na celou EU existují dva pohledy. Jeden naivní, který si myslí, že EU je postavena na principu solidarity, kdy ty bohaté státy jsou tak hodné, že se s námi chudými podělí nezištně o svoje bohatství, abychom se také měli dobře. Druhý pohled vychází z reálného světa, že EU je hlavně o moci, politické a hlavně ekonomické. Nedávno jsem měl možnost se účastnit jednoho mezinárodního ekonomického fóra. Jak je to vždycky, něco jiného se řekne na pódiu a něco jiného pak v kuloárech. Zde se většina shodla, včetně němců, že současná EU včetně euro je jednoznačně v zájmu Německa. Německo jako vývozní ekonomika si lebedí v celoevropském trhu s brutálně podhodnocenou vlastní měnou. Pokud vznikne nějaký problém, tak se samozřejmě řeší v zájmu Německa. Viz Řecko, kdy se vše řeší tak, aby to bylo v zájmu Německa (jejich bank, velkých korporací, atd) a až pak je důležité to ostatní.

Celé ty dotace jsou pak jen drobné výpalné z toho, co na EU a euru vydělává Německo, resp. německá ekonomika. S nimi se samozřejmě sveze i "tvrdé jádro" zejména země Beneluxu.

12 0
možnosti
JP

V zájmu Německa - viz Řecko 8-o8-o jak na Řecku vydělalo Německo ??

0 4
možnosti
VM

To, že se za někoho vůbec stydíte, a že se stydíte za prezidenta, je jen a jen Váš problém a problém Vašeho ega. Dalším problémem Vašeho ega je, že máte potřebu se se svými problémy svěřovat veřejnosti. A nebo jste přesvědčený ve své egoistické skořápce, že Váš názor je něco víc, než názor kohokoli jiného?

11 11
možnosti
VS

Právě jste se veřejnosti svěřil se svým názorem. Čili, udělal jste to samé, co autor blogu.

11 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,82
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.