Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

V49i56t 77C27h79a94l34u18p92a

15. 9. 2016 12:17

Blbý kdo dává, blbější kdo nebere

1 0
možnosti
VS

Tři cesty k socialismu. Leninova - je jako tunel. Všude okolo tma a zima. Jen někde v dáli svítí malé světýlko. Stalinova - jako pražská tramvaj. Pár lidí sedí, ostatní visí. Eurounijní - jako zaoceánská loď - Pár lidí je u kormidla a ostatní zvrací.

19 0
možnosti
VS

Uměním je umět si přiznat pravdu. Jak to doopravdy je. A já, na rozdíl od Vás autore, přestože jsem byl pro vstup do EU, souhlasím nyní s panem Zemanem. V rámci EU jsme "nesvéprávná" země na jejíž názor nikdo nedá a jen nás za něj kárají a vyhrožují. A jen to plusové saldo ... Ale abych použil stejnou rétoriku jako Vy - tu s manželkou. Pokud nebudeš poslouchat nedostaneš žádné peníze a nic ti už nekoupím. Ale dál se budeš o domácnost starat.

12 3
možnosti
ZB

Karma.Zeman říká,pouze to,co místní "vlastenci" chtějí slyšet a co se bude líbit v Rusku...škody,které zpusobil,se budou velmi obtížně napravovat.Prezentovat Česko ve světě jako kurvu,která jde jen s tím,kdo zaplatí je opravdu ubohost...

8 7
možnosti
RM

A z čeho jste autore čerpal? Z článku Idnes a nebo jste slyšel celý rozhovor či snad četl jeho přepis? Víte v jakém kontextu to bylo řečeno? Co tomu předcházelo?

Nebo jste si jen přečetl článek na idnes díky kterému se vám v hlavě zrodil nápad, že je možné si kopnout do prezidenta?

19 3
možnosti
JP

Zatím prezident kope do lidí

1 6
možnosti
PA

P62e40t38r 78A97g40u85l84á93r

15. 9. 2016 11:37

Někdo na to má a někdo ne. Patříme mezi státy, jejichž hospodářské výsledky jsou o dost menší než třeba německé nebo francouzské. Nezbývá nám než se podobně zamýšlet. Rotschildové, Windsorové, Schwarzenbergové, Quandtové a podobní lidé se nemusí rozhodovat z ekonomických důvodů, jestli budou chodit naoběd s někým, kdo nemá na jejich zaplacení. Někdo, kdo je hodně v mínusu si ale musí rozmýšlet jesli může hostit boháče. To není nic ostudného. Když potom zkrachuje a nebude mít na zaplacení hypotéky, tak se ho někdo chytřejší zeptá - a proč jste hostil všechny ty boháče, když jste neměl na zaplacení? A bude mít pravdu. Takže minimálně ta uvaha sem patří a není potřeba za ji nikomu vyčítat. To co vám vadí je fakt, že ji někdo vyslovil nahlas.

9 1
možnosti
Foto

Aspon jeden zastance EU mimo Jakuba Jandy ;-).

A principy clenstvi v EU nevidim tak slozite jak naznacujete - cela ta saskarna je zalozena na tom, ze bohate zeme davaji penize a po tech co je prijimaji chteji aby skakali jak oni piskaji ... posledni navsteva pani Andely v Praze je zarny priklad.

Je to levnejsi a jednodussi nez ovladnout ty slabe valkou a proto je EU zarukou miru ...

Ja budu hlasovat pro #czexit.

19 2
možnosti
DP

D59a94d52a49k 32P88e49t64r

15. 9. 2016 11:20

Tak to osobně bych se více a tuplovaně styděl za Merkelovou, hádejte proč.

3 2
možnosti
Foto

Protože to není naše prezidentka.........?

1 0
možnosti
Foto

Taky se v Čechách říká "Blbý kdo dává, blbější kdo nebere". Dotace z EU mají ale zcela jiný účel, než pomoci zaostalejším krajinám. Mají je dostat do naprosté závislosti na EU, respektive několika málo osob toužících ovládnout Evropu.

Za sebe říkám, že si od nikoho nenechávám nic platit a kdybych byla ta možnost, budu hlasovat pro vystoupení z EU. Je to nebezpečný, fašizující se spolek naprostých bláznů a nebezpečných lidí.

26 4
možnosti
OK

Dříve fašismus označoval specifické hnutí, vzniklé původně na bázi socialistických hnutí (viz Paul Johnson), které vzniklo v Itálii a později našlo své obdivovatele i jinde, včetně některých českých členů pravice (Česká obec fašistická).

Později se termín fašismus používal ne zcela přesně pro německý nacismus. Dnes se fašismus používá (podobně jako neomarxismus) pro označení toho, s čím lidé hrubě nesouhlasí. Což je trochu fantasmagorické, ale taková je doba.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,82
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.