Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Může někdo, kdo o tom má přesné informace, napsat, kolik ve skutečnosti to EET bude hostinského stát? Kolik je nutná počáteční investice a kolik stojí provoz?

Jinač to vypadá spíš tak, že majitelé hospod brečí ve skutečnosti proto, že budou muset ty doposud zatajované příjmy začít přiznávat a že budou muset začít platit daně....

5 6
možnosti
Foto

Hospoda s obratem 250.000. Ta nemůže nikoho uživit.

Možná tak jako koníček, 2xtýdně

4 5
možnosti
PK

Jenže to je přesně tak, spousta lidí to má na těch vesnicích jako "koníček" a teď budou mít smůlu.

Stejně tak prodej občerstvení na různých sportovních nebo kulturních akcích akcích na vesnicích.

Dále pak drobný prodej zeleniny/ovoce ze zahrádky na trzích apod.

To ve spoustě případů dělají lidé, který je 50let a více, nechtějí nebo nedokáží se naučit pracovat s Internetm, tabletem, chytrým telefonem nebo tiskárnou. Prostě dělají to, co umí a pro sečtení tržby jim stačí matematika, tužka a papír. A platnou účtenku také dokáží na papírový formulář vypsat.

Takže těmto lidem chcete zakázat, aby podnikali ?

11 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.