Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

No už se testují samořídící auta, ty vaše zjevný výhody (ještě větší) budou realita. To je prostě pokrok. :-)

3 1
možnosti
AP

Musíte se dovzdělat.

1. Zařízení monitorující pohyb vozidla má dnes snad každé druhé firemní vozidlo, toto je vyřešeno. Jen namontovat. A nestojí to ani těch 5 tis.

2. Proč na konci měsíce fakturu. Už snad někde v asii mají, že bez vložení kreditky do platebního terminálu auta auto ani nenastartujete. Pak jedete, uděláte přestupek, městský systém to zaznamená, přečte SPZ a rovnou z kreditky v autě odečte částku za pokutu. Žádné vymáhání dluhů a pod. Nemáš krytou kartu, nenastartuješ, nevyjedeš. Dojdou peníze na účtě zhasne motor a konečná.

3 0
možnosti
JR

J33a87r17a 21R64a31n81k

7. 12. 2016 22:00

Tak tady v Kanade to ma uz kazdy prodavac na blesim trhu, velikost smart phonu a pasuji do toho karty, malo lidi nosi usebe vetsi cast penez a v nekterych evropskych zemich, kde jsou "pickpockets specialiste" by to meli mit uz davno:-)

3 1
možnosti
JK

J53o39s74e21f 67K34l23a40t

7. 12. 2016 21:14

Zatím pro zasmání ale bohužel v brzké budoucnosti to možná pro zasmání nebude

6 1
možnosti
JL

Jednoznačně by měli býti vyňati také všichni zaměstnanci Agrofertu.

3 1
možnosti
AP

A taky všichni, kteří mají problém s pravým kolenem, pro které je nelidským týráním pořád šlapat na spojku.

1 0
možnosti
PZ

Já bych doporučil panu Babišovi zavést EET i na WC a evidovat jaké množství se tam ukládá a dle toho vyměřit daň.Doporučuji zvlášt evidovat tekuté a ˇhmotné exkrementy. I když je to už jednou poplatné za odpadní vody.Také by bylo dobré zavést měření plynných směsí od jednotlivých osob a zpoplatnit. I potom by se ale musel zvýšit pracovníků na FU na evidenci měření pokud by to nešlo sledovat přes Internet. Dobrý námět ,ne?Rv;-D Také by to přineslo pár mld. do státního rozpočtu.Rv

2 1
možnosti

Jako vtip super, zasmál jsem se, karmu dal... a pak mi došlo, že by se tento blog měl okamžitě smazat! Existuje totiž určité riziko, že si toho všimne pan Babiš, řekne si "sakra, jak je možné, že mě to nenapadlo dříve" a nový zákon máme na světě.;-)

20 2
možnosti
JR

J12a93n 60R27á25ž

7. 12. 2016 19:09

EET by se mělo rozšířit i na zaměstnance, kteří také dělají různé melouchy ze kterých neplatí daně. A také by se měla znalecky odhadnout cena obvyklá tržní a tu by měl přiznat jako zdanitelný příjem, když si občan dělá něco svépomocí na domku, protože jinak státu utíkají daně, které by odvedl živnostník. který by tu práci dělal na objednávku.

3 1
možnosti
MJ

Řemeslníci mohou uplatňovat 80% paušál, takže s těmi daněmi to u nich až tak slavné není a při příjmu kolem 30tis. za měsíc téměř žádné daně neplatí.

6 0
možnosti
JZ

Tak ja s tim nemam problem, naopak automaticka kontrola porusovani dopravnich predpisu mi zni dobre, az na to, ze je to sci-fi. Na policistech by se usetrilo hodne, porizovaci cena zarizeni by byla sloucena s cenou auta a do podzemnich garazi by slo naistalovat zarizeni, ktere by signal zachytavalo a preposilalo a jehoz cena by byla v porovnani s naklady na vybudovani takovych garazi zanedbatelna. A kdyby to nahodou nekterym lidem z nejakeho duvodu stejne nadmerne vadilo, tak by se treba aspon v Praze troche procistil vzduch, no ne?

2 1
možnosti
MJ

Buď téměř neřídíte nebo si příliš věříte. Každý člověk neporušuje předpisy úmyslně. Podle mne není reálné, aby kdokoliv jezdil 100% podle předpisu. Navíc, jak by jste řešil situaci, kdy by jste porušil předpisy, aby jste se vyhnul nehodě, např. vyhnul zvěři? Pro jistotu dát ještě každému do auta kameru. Je to celé nesmysl srovnávat EET s dodržováním předpisů na silnici. Na silnici není přeci znevýhodněn ten kdo dodržuje předpisy, ba naopak, je to pro jeho dobro aby byly silnice bezpečné. U podnikání tomu tak není, ten kdo víc šidí, tomu se daří více.

3 0
možnosti
Foto

I70v44a20n 54M69a53r96e92k

7. 12. 2016 17:38

Nemám s vašim návrhem problém p.Flaško, a souhlasil bych s ním., možná by na cestách místo anarchie zavládl konečně trochu pořádek R^ [>-]. . . . . Jinak ale Váš blog mi trochu připomíná pořekadlo . . . . "když mně zdechla koza,ostatním nech zdechnou dvě" ? 8-o

4 9
možnosti
LM

jako recese dobré,jinak spoustu řidičů jezdí jako hovada a nic nerespektují,demokracie=můžu si dělat co chci ne?

6 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,54
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.