Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J41a92r81a 82R78a89n34k

22. 2. 2017 3:33

Tak to je des a meli bysme zacit rozdavat cerne smutecni pasky.

0 0
možnosti
Foto

P41e97t21r 91H22a58h31n

18. 2. 2017 3:50

Vidím a čtu to stejně. Hradní podržtašky jistě klečí na kolenou čistě nezištně a proti vůli svého pastevce vztahují ručičky ke svým korýtkům.

A belhající se moudro statečně bojuje se svým dilematem hodným Hamleta.

To ještě bude fraška...

1 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jsem stejně napnutý jako autor.Snad Bůh dá , příroda a zdraví dovolí a náš velevážený p.p. , jediný na světě D: Trumpa ještě před volbami podporující , bude pokračovat.

Ještě mnoho dalších Peroutkových článků bude objeveno , mnoho pop- pěvců vyznamenáno , spousta fotografií na běžkách či gumovém člunu zn. Gumotex bude prezentováno. Snad i p. Mynář to prověrku získá a počne stavba kanálu Dunaj -Odra-Labe....../ přes milovanou Vysočinu, s přístavem u páně prezidentova letního sídla/.:-)

3 0
možnosti
Foto

;-D Bouře ve sklenici vody, vydávané za kýbl:-P Mnohým asi uniká to podstatné. Či raději? Ještě stále to bude on, kdo ,,někoho" pověří sestavením nové vlády po letošních parlament. volbách, potažmo může i najmenovat vládu úřednickou8-o O tom, kam se ,,to vše" může dále ,,zamotat" jak v EU, tak i ve světě, ani nemluvě. A to vše může, a bezesporu i ovlivní i volbu prezidentskou u nás;-)

1 1
možnosti
Foto

A který politik kdy nechtěl být ve středu pozornosti? Třeba Havel?

Ale, nebyl tak šikovný. Občas mu ta Lucerna ujela.

4 7
možnosti
Foto

To Zeman je proti němu velmi peněz a hmotných statků chtivý.

Například, ke chlebu se sádlem se dožaduje i cibule a slivovička musí mít předepsaných 51,5% množstevního obsahu alkoholu.

3 5
možnosti

M. Zeman, tot chalupar tu a tam michajici starym veslem ceskou 'senkrovnu'. Za to mu patri uznani. To Horacci by si s Pazouty a Vasaryi notovali jiste lepe.

2 5
možnosti

Já se tomu pánovi divím. Ať jde konečně do důchodu a ten, těch pár let ještě užije na Vysočině. Gauck (NSR) je mnohem vitálnější a taky tím praskl.

9 2
možnosti

To máte marný. Kam až má paměť sahá, nikdo se vaší radou neřídil. Ani Svoboda v roce 1973, ani Husák v letech 1980 a 1985, ani Havel v roce 1993 a 2003, ani Klaus v roce 2008.

Všichni ztratili soudnost, tak nás Zeman může pouze mile překvapit, pokud bude v tomto ohledu lepší než jeho čtyři předchůdci. Ale mnoho nadějí v to nevkládám.

3 0
možnosti
Foto

Kdyby nechtěl kandidovat, tak by si nezařídil od března na TV Prima vlastní půlhodinku.

11 0
možnosti

On bude na Tv Barrandov, kterou vlastní čínané a zpovídat ho bude pí Mynářová.8-o

6 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,27
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.