Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Nevyjadril jste se dobre pane Flasko. Nemusime se Ruska bat, ale nesmime mu duverovat. Ze zkusenosti ktere s Ruskem mame si duvery ani v nejmensim nezaslouzi. Zacina uznanim Slovenske republiky a uzavrenim cs. vyslanectvi v Moskve v roce 1939, pote jsme pro ne prestali jsme pro ne existovat. Po valce loupezi Podkarpatske Rusi. Ucasti na Gotwaldove puci v unoru '48, organizovanim politickych procesu, justicnich vrazd a umisteni ostnatych dratu na hranicich, pulnocnim prepadenim v srpnu'68 a vic nez dvacetiletou okupaci. Duvery si Rusko v zadnem pripade nezaslouzi, duvodu vic nez dost, jeste vice po dosednuti Putlera na kremelsky trun, jeho kolonialni valky v Cecne a vojenskymi prepady sousedu.

5 1
možnosti
Foto

ba ba. Stane-li se kdokoli členem nejagresivnějšího vojenského paktu, který vede celosvětové agrese a ohrožuje legitimní státy, musí počítat se vším, i s tím, že se stane terčem odvetného úderu. To je logické. Kdo chce válku, je v paktu, kdo ne, je neutrální. Rakousku Ruská Federace nevyhrožuje, a nemusejí vyhozovat kvůli Trumpovi peníze oknem. Jim můžeme jen závidět !

3 6
možnosti
ZH

Teda jen čumim jak umim, tady se na vás slítly ruský bombarďáci jak vosy na limču. ;-D Ale nevidím jedinej protiargument.

7 2
možnosti
ZH

Velmi dobrý soupis argumentů. R^

5 1
možnosti
Foto

Současného Putinova Ruska se nebojím ani trochu.

Ale současného NATO, ano.

7 9
možnosti
Foto

P90e42t45r 19H84a85h48n

21. 2. 2017 16:09

A kolikrát to semj ještě napíšete?

1 2
možnosti
Foto

Jak tak koukám na diskusi, dovolil jste si hodně. To proruská úderka musela dostat rovnou červený kód a urááá, do útoku. Nu, nemají to hoši moc lehké. Tak usilovně se tu snaží něco obhajovat a pak je sama moskevská verchuška podrazí. Jako například vyznamenání ruských vojáků na Krymu a na východní Ukrajině, kteří tam vlastně vůbec nebyli.

12 7
možnosti
Foto

Proruská úderka? Spíš lidé, kteří si v současné situaci snaží zachovat rozumný náhled na věc.

Ano, ruská armáda jistila mírumilovný přechod Krymu.

A Východní Ukrajina? Máte nějaké spolehlivé údaje o vyznamenáních pocházejících z Východní Ukrajiny?

Tak, sem s nimi, prosím.

8 8
možnosti
JV

Pane Flaško, buďte tak hodný a mluvte za sebe. ;-D

12 0
možnosti
JR

J68a87r65a 66R69a12n21k

22. 2. 2017 3:14

To jste mily, ze autorovi dovolite psat, jak si preje:-)pane Vavrinku, presto je nas zde vice, kteri skutecne ruskou vladu radi nemame. Pokud jste v detskem veku, tak jste asi rusky tank pred barakem nezazil.

2 2
možnosti
Foto

Ten atomovej hřib v perexu mě zmátl. Lekla jsem se, že píšete o USA, protože právě Američané jako jediní použili jadernou zbraň na ostro. Pro velký úspěch hned dvakrát.

11 1
možnosti
Foto

Když budeme do toho počítat i zkoušky jaderných náloží, tak se nedopočítáme..

2 1
možnosti
Foto

Jenom bych chtěl upozornit, že dokonce hranice Vatikánu nikde nekončí, když po nich budete chodit, tak můžete až do skonání světa.

A uvedení jaderných zbraní do pohotovosti znamená, že se k nim připojí jaderné hlavice. Stalo se něco takového?

5 1
možnosti
Foto

přesně to mě napadloR^

2 1
možnosti
Foto

I24v26a13n 86M24a20r32e86k

20. 2. 2017 14:05

Musíme ? Povinně "musíme" ? Musím jen umřít, nic víc nemusím p.Flaško . R^ [>-]

9 0
možnosti
JL

Pane Marku, vase veta je nedokoncena. Jiz Benjamin Franklin nam oznamil, ze obcan napred musi platit dane a potom muze umrit. Verte, to je pravda na celem svete!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,75
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.