Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S EET je to podobné jako s KH, slibované miliardy nebudou a výnosy sotva pokryjí náklady. Kdyby bylo možné vybrat ty slibované miliardy navíc, tak by to znamenalo, že tyto obrovské peníze musí být někde jinde. Někde jinde by byly vidět.

Zná někdo z vás řezníka nebo hostinského, který má zámek v Bretani, jachtu nebo tryskáč? Většina těch boháčů, na které je zaměřena Babišova rétorika (všici kradnú), žádní boháči nejsou. Miliardy nemají, takže těžko čekat, že by se od nich mohly přesunout do státního rozpočtu.

Takže máme ministra žijícího z dotací a státních zakázek, který je bývalý agent StB., komunista, lhář, jehož kšefty jsou pochybné a navíc zatím selhal i vevěcech, které sám označil jako klíčové úkoly pro jeho hnutí i jeho osobně.

2 0
možnosti

EET i KH jsou správné kroky správným směrem.

0 0
možnosti

Při nákupu investic se nesnižuje daňový základ společnosti, to jen pro upřesnění.

1 0
možnosti

EET a podobné nástroje jsou podle významných ekonomů téměř ve všech zemích a i na Slovensku dřív než u nás. Nechápu, proč je tady pořád tolik křiku!

ODS volili lidé, i když už bylo jasné, že sdružuje tuneláře, lháře, zloděje a podvodníky, tak co chcete?!

1 6
možnosti

P86e48t59r 32S11k85á57c92e53l

24. 3. 2017 20:50

Chce se po panu Babišovi maličkost, aby dodržoval svoje zásady. Vytýčil je se vstupem do politiky. Řídit stát jako firmu, brzy zjistil, že nelze. Schválil do funkce hejtmana v OL MUDr. Koštu, znelíbil se mu a odvolali jeho. Za jakéhosi funkcionáře se v TV voličům omlouval. Prostě neumí ani řídit firmu, jednat s lidmi. Zažil jsem několik ředitelů podniků, všichni to uměli. Když si někoho ke spolupráci vyberete, snažíte se ho udržet. Pokud to s ním nejde (fláká se, neplní úkoly, atp.), jsou metody takové, že velmi rád a sám podá výpověď, v politice zmizí sám ze strany. A tohle pan Babiš neumí, protože neprošel praxí ve výrobní firmě, bohužel.

3 1
možnosti

R48a74d78e55k 51H45o49d94a81ň

23. 3. 2017 16:29

Celý problém je v tom, že zatím co Sobotkovo zneužívání náhrad nebo Grossovy miliony jsou v zásadě triviální záležitosti, a chápe to každý.

U Babiše je to o tom, že zatím co z pohledu člověka co do toho vidí je to naivně jednoduchá záležitost, z pohledu člověka co se o daně nikdy zajímat nemusel je to neprůhledné.

5 0
možnosti
Foto

Také mi vadí např. pokuty za opomenutí při EET. Přesto chci aby byl pan Babiš příští premiér .Rozumím kritice oponentům. Nikdo ale nepíšete koho by jste jako premiéra chtěli vy.

4 12
možnosti
Foto

Opravdu si přejete aby nám tu vládli zloději a kovaní bolševici? To o vás dost vypovídá.

10 2
možnosti

KarmaR^Lidé v Čechách by se měli stydět za sametové levicové zpěvohry, které nalily zločinným levičákům novou krev do žil v podobě hnutí a stranických klonů výtahem k moci. Dokud občané nepochopí, že správnou cestou je pravice očištěná od těchto havloidů či reformních komunistů nebude v Čechách a ani v EU lépe.

2 3
možnosti

Děkuji za objasnění kauzy Babiš. Stručně, věcně, přehledně, srozumitelně i pro mne.

Bohužel to má jednu obrovskou chybu. Nejsem volič občanského hnutí ANO 2011.

Jsou však statisíce jiných občanů - voličů Babišova spolku ANO. Ti jsou však naprosto "politicky primitivní" ( vyjádřeno diplomaticky z obavy, že bych mohl přijít o další íčka ) - stejně jako voliči KDU-ČSL a ČSSD - o politické dění, o realitu politického života u nás v Česku - projevují jen a pouze naprostý n e z á j e m . Budou masově volit Babiše i Bělobrádka i kdyby byli podezřelí z trestného činu. Miliony voličů v českém státě se o politiku nezajímají vůbec , dokonce to hrdě otevřeně sděluji slovy ,,Nejsme tak hloupí, abychom se o politické svinstvo zajímali"

9 3
možnosti

Pokud někdo volí jinou stranu, než vyhovuje Vám je "politicky primitivní"? Ubohé, velmi ubohé...... Je třeba si uvědomit, že každé věkové skupině vyhovuje jiný politický směr a každý volí podle toho co ta či ona strana nabízí... A to že v každé straně jsou nějací lumpové, nemusím ani psát.

3 4
možnosti

J64a61k69u57b 67M81a47c10h

23. 3. 2017 9:14

Za začátku jsem si myslel, že se jedná o vyrovnaný článek. Ale to jen začátek, další již funguje v rovině Antibabiš a sveze se EET.

Závist, myšlení mčč.

Mně, jako zaměstnanci je srážena daň ze mzdy automaticky. Proč tedy takový pokřik. Obchodník, podniká, prodává a měl bych tedy platit daň z prodeje. Kde je problém? Jestli se mu to nelíbí ať toho nechá a pokračuje jako zaměstnanec. A účetní lístek dostáváte ve světa zcela automaticky. A nikdo se neptá obvyklou českou větou:"Potřebujete účet?" Bez účtu jsme zaplatili i tu daň, která ale tak nějak zůstala u podnikatele.

4 6
možnosti
Foto

Z vaší mzdy není daň srážena automaticky. Nesráží ji žádný automat, ale váš zaměstnavatel musí na své náklady vyrovnat vaši daňovou povinnost. Velmi bych uvítal aby si každý platil daň na své vlastní triko, to by teprve byla sekera ve státním rozpočtu. Toho se bolševici bojí a tak si berou podnikatele jako rukojmí.

A kde je skutečně problém? Problém je, že primitivové si snadno nechají nakukat, že bude líp, když ještě víc přiškrtí ty, kteří je živí.

9 0
možnosti

Podle mě je to analýza s nadhledem a dávám karmu. Jenom mi prostě připadá smutné, že cca 30% voličů upřednostní rozjitřenou závist a nenávist vůči všem podnikatelům (neboť ty podvádějící neuměl stát odhalit, byl tedy neschopný) a ve své zášti jsou natolik zaslepeni, jak jejich guru Andrej sám krade (v moderní hantýrce optimalizuje)

12 3
možnosti
Foto

Kauza s dluhopisy není optimalizace, ale jasný daňový podvod. Jen se asi u nás nenajde odvážný a neúplatný státní zástupce, který by přivedl Bureše do tepláků.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.