Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že to tak není. Podle toho, co mi muž - Moravák - vyprávěl z dřívější doby, tak nejste o nic lepší než Češi.

1 0
možnosti

opět se špatně zařadilo. Je to reakce na pana Ireina.

0 0
možnosti
LC

Co my Češi jsme za udavače? Mizerní. Kdybyste pár let žil "na západě", tak byste takovou volovinu nemohl napsat. Češi "drží basu" daleko víc než než v "rozvinutých" zemích. Tam daleko lépe vědí co je "občanská povinnost" a to i ve věcech, které by u nás "profesionálního udavače" udávat ani nenapadlo. A v takové Kanadě ... škoda mluvit. Tam se mně rozum přímo hrbil. Ale klidně se bičujte dál.

4 3
možnosti
Foto

Poučte mně, jako Kanaďana prosím.

1 0
možnosti
VH

Z diskuze plyne: Ano, jsme vychováni jako udavači. Nebo alespoň jako fandové udavačů.

Nelíbí se ti Tvůj šéf (soused, partner), práskni ho. Za cokoliv. Ať hajzl vidí!!!

Ano, práskni svého šéfa. A pak se strašně div, že není na prémie! (Když pomůžeš šéfovi k pokutě řekněme 200 tisíc /není odečitatelným nákladem/, chybí na provoz - a tedy Tvé mzdy - 250 tisíc.)

Ano, práskejte, hlupáci. Ano, předstírejte ochranu zákona (každý, opakuji každý práskač se vždy zaštítil něčím ušlechtilým). Adorujte zapšklé práskače. Jen tak dál, k lepším zítřkům.

8 1
možnosti
MS

Není udavač jako udavač.Jedna situace je normální šéf,který je buzerován a druhá je situace šéf hajzl,který si to zaslouží.Problém je,že je těžké rozlišit obě situace,protože vždy půjde o subjektivní pocit.To máte jako s policajtem.Proč bych pomáhal "hajzlovi" v uniformě o kterém dopředu budu vědět,že je arogantní a egoistický.Tak radši nebudu žádnému policajtovi nic hlásit,ať je větší kriminalita?

1 0
možnosti
MS

Pod slovo spotřebitel se vejde cokoli.Konkurence,bývalý zaměstnanec, zneuznaný pozér s touhou seberealizace

1 0
možnosti
Foto

podle mě byl udavačem obyčejný bonzák, který má radost, když může někoho naprášit. „Lidská svině“, udavač z touhy bonzovat. On z toho nemá nic, nikdo z toho nemá nic, ale on si uleví. Prostě lidská svině bez úmyslu.

6 2
možnosti
Foto

Záporné hodnocení: lidská svině z toho nemá nic, ale uleví si.

0 0
možnosti
ZH

Vy jste stejnej jako komunisti. Když někdo vyžaduje elementární dodržování zákonů, tak je deflamován. Řiká Vám něco právní stát? Asi ne, jinak by jste totiž nenapsalo takovej paskvil. Udat to klidně mohl kdokoliv, hlavně konkurence, která zákony dodržuje. A to s tim celoročním platem, to bylo teda fakt skvělý, máme snad o vejplatu žebrat? Vás bych jako zaměstnavatele asi hodně rychle opustil. :-/

2 6
možnosti
Foto

Jo, konkurence mě nenapadla. To beru.

0 0
možnosti
LT

Tak nevím, jestli se pan Flaška ještě nevystřízlivěl po včerejšku, nebo jak. Dobrá, probereme si pár věcí.

Plat od něj bere celoročně, to nemá sebemenší výčitky. To je vše v pořádku, penízky tečou.

Zdroj: http://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=599576

No ale to je snad naprosto normální brát za vykonanou práci plat ne? Vy se autore tváříte, jako by zaměstnavatel tím, že zaměstnanci dá výplatu mu dělal snad nějaké pomyšlení, něco, co by vlastně ani dělat nemusel.

Víte, pokud to byla vážně prodavačka, pak si vlastně ani neumím představit, jak jinak by se mohla bránit. Jistě, já při své povaze bych zaměstnavateli s klidem do očí řekl, že prostě do práce nepřijdu, a může se klidně postavit na hlavu. A to s vědomím, že si mně zaměstnavatel vychutná a při první příležitosti mne propustí.

Ale neumím si představit stejný postup u šedesátileté paní, která v případě, že ztratí práci ji bude shánět hodně těžko.

A mohu to taky obrátit, Staré pořekadlo nám říká, že za blbost se platí. Holt provozovatel si myslel, že mu to projde, ejhle, ono neprošlo. No, tak bude muset zaplatit. Ono je celkem normální, že porušování zákona se nesmí vyplácet....

OK, pro autora to normální není....

3 3
možnosti
Foto

Takže podle vás tu šedesátiletou paní nikdo nikde nezaměstná. Práci jí dává jen tento zaměstnavatel. Takže by vlastně měla být ráda. A dle vás je správné, že ho udala.

0 1
možnosti
MR

M92i24l51a38n 49R78a54d53e49k

18. 4. 2017 20:40

tak dnes se rika misto "udani" podnet? _Krasnej newspeak

3 0
možnosti
Foto

dle zákopnů tohoto režimu se udávat má, kdo neudává, může být potrestán. V Americe jsou již vyspělejší, tam udává každý.

1 9
možnosti
Foto

Tohoto režimu? Nežijeme v režimu, komunisto.

7 0
možnosti
Foto

Prostě vy Češi... my Moraváci to naštěstí v krvi nemáme.

1 1
možnosti
Foto

Na Moravě udáváte jinak?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,82
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.