Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

My prakticky sledujeme parafrázi biblického příběhu. Nebohý A.Babiš opuští se svou rodinou vyprahlou poušť Slovenska. Bloudí, potkává i Rittiga s Janouškem, taky zakládají svá království. Ano , shromažďuje kolem sebe další apoštoly. Koná zázraky, za jednu rybu - získá celé rybářství. Káže dobro a překračuje Kalouskovy břevna. Hradní bůh, otec, který již dříve syna zatratil, prozřel. Vidí jeho jasnozřivou cestu a chystá se jej na podzim - přivinout na svou hruď. Vše malebné, rudé hvězdy opět létají, ozářeno duchem beránčím, zajišťuje i ten nezbytný ovčáček ... :-)

22 0
možnosti
PU

Nějak se nemohu zbavit dojmu, že masivní utváření veřejného mínění pomocí pseudokauz a ovládnutí médií - zejména ČT - dokonale zblblo nemalou část národa.

Já tedy. když vidím, jak hysterická moderátorka v ČT v on-line rozhovoru s ministrem Babišem čte předem připravené účelové otázky a jak jej překřikuje a vztekle mluví do jeho řeči, kdykoliv on říká něco jiného, než ona chce, aby říkal, chce se mi zvracet. Dobrá, je to politický protivník jejího oblíbence, nebo dokonce chlebodárce, ale tohle snad už není ani bulvár. A když on řekne "... chápu, že nechcete, abych říkal co chci já ..", tak ho prostě utne.

Není to jasný důkaz o organizované akci na likvidaci nepohodlného protivníka? Ať už si o Babišovi myslím, co chci, dokud mi bude sloužit mozek, budu se ho zastávat.

Protože ty jakože kauzy s Kalouskovými dluhopisy, co se nedaní, protože to tak Kalousek protlačil zákonem -a nakonec první jich využil stát (jeho ministr financí Kalousek) a ten přece nemůže jednat protiprávně - jsou, nezlobte se, směšné.

14 16
možnosti
ZB

Užasná rétorika,Babiš ojebával daně,ale muže za to Kalousek....za všechno muže Kalousek a ted podle nové vylepšené verze i Sobotka.To jste opravdu hluchý,stačí si Babiše a jeho rétoriku jen několikrát poslechnout,aby si člověk udělal jasno co je to zač,přesně takovéhle typy prodávají za pomocí lží a manipulace s fakty duchodcum předražené hrnce a říká se jim šmejdi....

16 2
možnosti
KP

Nějak se s vyzněním Vašeho blogu nemohu ztotožnit. Na chování a jednání pana premiera jsem zíral s otevřenými ústy. Pokud bych měl částečně souhlasit s Vašimi názory na chování pana prezidenta, pak při hodnocení chování a jednání pana premiera jen nevěřícně kroutím hlavou. Tak nevyzrálý a nemoudrý člověk s nevyzpytalným chováním není ozdobou vlády České republiky.

12 14
možnosti
Foto

Oh, Vy neslušný kolego, takhle se po ránu odkopat...takhle připomínat hlavě státu její nedávné výroky.....vždyť musíte vědět, že jde jen o nenávistnou kampaň proti němu a panu Babišovi, který teď musí dávat pozor na svoje děti a vnuky......

25 1
možnosti
ZB

Volby se blíží a já jen doufám,že je to od Zemana poslední křeč,kdy jen mlátí kolem sebe.Věřím tomu,že Zeman dopadne stejně jako "jasni favorité voleb" Škromach nebo Hašek a voliči ho z funkce vymetou podobě,tím spíš,že velmi silní protikandidáti jsou hned dva a ani Zeman nedokáže dvakrát vstoupit do stejné řeky....

24 3
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.