Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas a karma. Jsou to kluci pytlíci - jen se bohužel nepřou o skleněné kuličky , ale o peníze , moc.

Bohužel , ještě horší je , že není vidět světlo na konci tunelu. Pravice roztříštěna , na světlo se derou obskurní spolky typu SPD. ANO - fenomén druhu Věcí veřejných je časově determinován - pokud bude mít interes A, Babiš.

A potom ?? Čorti znájut.:-(

3 0
možnosti
JV

Pane Flaška dobře a pravdivě napsáno. Musím opět konstatovat bohužel " Nežijeme v právním státě." Veřejný zájem? Státní zájem? Jen preference a to je špatně.

1 0
možnosti
JL

Ono to tak vypadá, ale za každým tím člověkem jsou miliardové zájmy a kdoví, co je za Zemanem.-

0 0
možnosti
Foto

sám jsem volil Schwarzenberka a ten by na návštěvě Číny vypadal ještě hůř.

0 0
možnosti
JR

J35a94r42a 41R31a68n70k

17. 5. 2017 18:56

Tezko, nema 4 brady a umi se chovat v kazde spolecnosti, zeptejte se Svycaru:-)

3 0
možnosti
Foto

U papežů to nikomu nevadí, že melou už doslova z posledního. Svého postu se nezbaví a naopak jim věřící fandí a modlí se, aby v úřadu neumřeli. Předhazovat někomu stáří a nemoci je hnus. Je to čistě věc Zemana, jestli bude kandidovat a tihle "lidumilové", kteří tu přetřásají jedno klopýtnutí by se měli stydět.

2 3
možnosti

Každý, kdo reprezentuje naši zemi by přece měl být aspoň trochu v kondici. Ospravedlňovat svou indispozici náročným programem je směšné, neboť ostatní prezidenti program zvládli. Když není schopen vydržet let a pár dní v cizině, tak není schopen vykonávat takto důležitý post...

Bohužel cestovat do Číny a jiných zemí, účastnit se protokolárního programu není to samé, jako vytlachávat se z křesla při sklence vína a cigárka hloupé "bonmoty", urážet a spekulovat, jak si prodloužit moc za tleskotu věrných Pucfleků... Lítost si zaslouží ti, kteří si svoje chyby aspoň trochu uvědomují.

Jeli podle vás trapné si dělat legraci z chromého dědka, je ještě daleko trapnější, že ten dědek k tomu neustále dává příležitost.Rv

5 0
možnosti
Foto

Už jsem se rozepsal o něco níž, tak zde už jen R^R^R^ a karma.

6 0
možnosti
JF

J48a37r91d70a 30F32i91š57e92r

17. 5. 2017 13:19

Doufejme, že hodně lidí vidělo jak se Eman motá u letadla a jak světoví státníci čekají, než ho dovezou na golfovém vozíku ... a něčemu takovému to nehodí, už kvůli němu samotnému...Rv

4 0
možnosti
OZ

Také si myslím, že dozrál čas, kdy by i nejzarytější příznivci Miloše Zemana by ho měli poklepat naposledy po ramenou a otevřeně mu říci: Díky Miloši, udělal jsi toho pro nás hodně, běž si už odpočinout na Vysočinu...bo jinak už asi brzy budeš objímat stromy ne na Vysočině, ale na Olšanech...to ale právě tihle "kamarádi", kteří jsou dílky němu u lizu, nikdy neudělají, k Zemanově škodě...

4 1
možnosti
Foto

Tome, karma. Mě děsí, že okolí presidenta se neděsí. Ten člověk je nemocný, vyčerpaný a oni jej chtějí instalovat na dalších 5 let.

Kdo je nemravnější?

Ten který požaduje, aby se dále ničil ve funkci, nebo ten, který chce, aby to zabalil a šel na odpočinek?

12 0
možnosti
Foto

To ovšem nepožadujete z humanitârních, ale politických důvodů. Aby Váš kandidát počtvrté konečnè zvítězil, že?

2 6
možnosti
Foto

Je opravdu zarážející, kam až může nenávist zajít. Prostě, skupina obyvatel, která má strach, že ji jiná skupina obyvatel v prezidentské volbě přehlasuje, ztrácí všechny zábrany a prvky sebekontroly.

0 11
možnosti

Polehčují okolností snad pro nás odpůrce je, že ještě nikdy nebylo na Hradě nic tak odpuzujícího jako právě dnes...:-)

12 1
možnosti
MD

Nekdo vzdy kopne prvni. Dost casto ten, ktery spekuluje se slusnosti druhych, jez jemu samemu chybi, ze mu to nevrati. Take si kopli. Jsou to normalni a zdravi kluci jak maji byt.

1 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.