Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P62e40t48r 16H18a40h72n

17. 6. 2017 12:13

Sehraná dvojka Řezník + Hermánek chodí po blogu a koordinovaně vykřikuje každý své heslo. Jeden:"Rozejděte se!" a druhý:"Neshlukujte se!" ;-D

0 0
možnosti
Foto

P32e92t29r 17H29a26h67n

17. 6. 2017 12:03

Sice souhlasím, ale že tímto klesá účinná protiváha vůči ANO, je taky na pendrek (myslím preference).

0 0
možnosti

J60a43n 57R71á30ž

16. 6. 2017 19:57

O Štechovi řekl jeden jeho spolupracovník, že je komunistou s přesvědčení a komunistou zůstane, i když z KSČ po listopadu vystoupil. Já mu tehdy , počátkem devadesátých let, nevěřil a zastával se ho, neb se mi zdály jeho názory na funkci odborů v tržním hospodářství i privatizaci podniků, rozumné a pragmatické. Ale tento jeho projev mi připomněl rok 1949, kdy pod heslem "Živnostníci do továren" zabavovali komunisté živnosti a živnostníky posílali do táborů nucených prací.

5 0
možnosti
Foto

I19v44a28n 58M10a53r77e98k

16. 6. 2017 19:11

P. Flaško, p.Štěcha opravdu nemusím (a to už v době když byl nějakým předsedou tuším ROH). Nemusím ani jeho dnešní "návrh", ale zase, pokud by mu ten nápad prošel a přešli byste do "výroby" , zbavil by vás starostí s problematickým EET. A to už by stálo za to, ne ? 8-o

0 3
možnosti
Foto

Melete jako vždy z cesty a nesmysly. Já pod EET nespadám.

5 0
možnosti

ČSSD si pod sebou, pomalu a jistě, řeže větev.

3 0
možnosti

Ta je dávno uřízlá a už jen padají. Snad stihnou, než si rozbijí ústa, zaplatit ten dluh dědicům pana Altnera.

1 0
možnosti

Předseda Senátu Štech vyčerpal svoji invenci, když (správně) přirovnal chování Miloše Zemana k chování „senilních starců, kteří už na tom nejsou fyzicky, ani duševně právě nejlépe“. Teď už z něj až do konce budou padat jen nesmysly. :-)

1 0
možnosti

Von ten Štěch i vypadá (verbální projev i zjev) jakoby vypadl přímo z "Okresu na severu" nebo "Muže na radnici".

Já myslím, že by mohli třeba s Velebou a například Kováčikem vzkřísit pořad Komik a jeho svět.

9 0
možnosti

Diskutujícím:

Vážený pan předseda senátu neuvedl jako důvod případného zvýšení odvodů osobám samostatně výdělečně činným fakt, že snad platí málo. On to, podle svých slov, navrhuje proto, aby je od jejich činnosti vyhnal. Jemu se prostě OSVČ nelíbí "jako třída".

Inteligentně se domnívá, že pokud je vyžene do továren, získají továrny tolik požadované pracovní síly. (Mnoho těchto sil by bylo k dispozici, pokud by nerostl státní aparát.) Kdo bude vykonávat práci těch OSVČ ho nějak nezajímá, případně ho taková úvaha nenapadá (od řemeslníků, přes úklid, dopravu po projektanty a geodety).

O debilní výzvě druhého muže ČR se bavme. O zhovadilém uvažování, jak získat lidi do výroby (známe to: "sto tisíc lidí do výroby" /a statisíce dělníků k projekčním prknům/).

To prohlášení Štechovo (opravdu pitomé) je o ničivé výši odvodů. O zničení lidí, kteří jsou příliš samostatní. (Už chybí je zničení bojovníků, kteří bojovali na nesprávné frontě.) O zničení těch, kteří nepotřebují jejich "boj" za minimální mzdu, "boj" za pracovní podmínky (dokonce i pro práci z domova - tu dělají také příliš samostatní lidé), "boj" za zničující zvyšování platů státních zaměstnanců. Prostě zničení těch, kteří ČSSD k ničemu nepotřebují.

16 1
možnosti
Foto

Tomáši Vám karma a Štěch byl kariérní komunista. Věřím, že pokud ČSSD projedou volby, a díky takovým myslitelům jako výše zmiňovaný mají slušně našlápnutu, tak Štěch a jemu podobní jen plynule přejdou v jejich rodnou stranu.

Pro admina, prosím nelze zde vyrobit filtr, kdy by si mohl každý uživatel sám zablokovat diskutéry, kteří mu nic nepřináší, obtěžují, jen zdržují a otravují?

7 0
možnosti

Necht se LASKAVE 'Stechuv CSSD stat' zacne zabyval nejdrive svoji efektivitou. Pak muze pokracovat trebas u volne stotisicove mnoziny jistych spoluobcanu. Kdyz muz vadi smes svobody a neefektivity.

Jenze u te je svoboda limitovana dikuvzdanim statu za jeho toleranci jeji neefektivity.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS