Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to velmi zajímavý přístup autora který káže vodu a pije víno. Nepochybně je velkým příznivcem jednoho zdejšího oznamovatele proruské a protievropské podvratné činnosti.

Nebudu ho jmenovat. Každý ví o koho jde.

A a nyní zase brojí proti tomu aby obyvatelé oznamovali osoby které zcela evidentně neplní své zákonné povinnosti. Myslím že by si měl vybrat, co je správně.

1 4
možnosti
VH

Nikde jdem se nedočetl, že by měla poslanecká sněmovna a senát platit asistenty. Pouze má být p o s l a n c ů m poskytnuta náhrada za pořízené odborné a administrativní služby. Tedy si tyto služby (poskytované asistenty) mají platit senátoři. A tedy mají i "služebníky" zaměstnat.

Zajímalo by mě, na základě čeho jsou tyto služby senátem (právnickou osobou) propláceny OSVČ, kteří dělají pro jinou osobu.

Když jste v tom, nechcete na kancelář senátu poslat trestní oznámení?

1 0
možnosti
Foto

Já myslím že ty asistenty nevyplácí senát, ale samotní senátoři z prostředků které jim na to poskytne senát.

A podle mě na poskytování asistenčních služeb by nemuseli být ani OSVČ. Mohlo by se to brát jako sousedská výpomoc. Podobně jako když sousedům hlídám děti.

Nebo jako dohoda o provedení práce, ale ta by měla být jednorázová.

0 0
možnosti
Foto

Dobře, Tomáši, ;-D oni se asi senátoři bojí, že by si asistenti pracující na HPP založili odbory, a pak by museli tancovat, jak by pískaly.;-)

6 0
možnosti
Foto

Senátor není živnostník nebo s.r.o.čko paní Jandová. A proto odměňuje své asistenty podle zcela jiných pravidel než klasická firma.

Nastudujte si to prosím nejdřív než něco moudrého zase napíšete.

0 3
možnosti
Foto

Samozřejmě, oznamovat. Žijeme přece v civilizované zemi.

0 0
možnosti
MD

Dobra akce. To se libi.

2 0
možnosti
JA

Pane Flaško, dobře oni do nich jedou R^R^

10 0
možnosti
Foto

Tomáši víte oni ti odboráři moc chytrosti nepobrali. To vidíte i na komikovi Středulovi. Naštěstí ty volby nevyhrají a tak se nemusíme bát o dalšího senátora z odborů. ;-D

11 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,47
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.