Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Tomáši smutná pravda a karma. Když jsem si před dávnými léty přečetl knížku mKotr o Mrázkovi, ztratil jsem všechny iluze. Podobně jako za socialismu Jeden den Ivana Denisoviče. R^

0 0
možnosti
Foto

to bylo je a nejspíš i bude-všichna prasátka jsou si rovná ale některá jsou si rovnější

0 0
možnosti
JH

J55a70n 47H68l40e35d37í48k

6. 7. 2017 20:22

teorie o rovnosti lidí je neporozuměním reality, každý je jiný, pomineme-li vyložené talenty, kterých je trvale málo, nejmarkantnějším měřítkem hodnoty člověka je pracovitost-pilnost-zodpovědnost, láska k rodině, tradicím a k vlasti.

1 0
možnosti
JH

Komunistická nostalgie je mezi méně úspěšnými silná. Proto náš parlament vypadá tak, jak vypadá.

3 3
možnosti
Foto

DPH je darebácká daň a měla by být zrušena

5 0
možnosti
Foto

To je klidně možné, to je k diskuzi. Přesto registrace k DPH probíhá rámcově tak, jak jsem popsal.

0 0
možnosti
Foto

Já, snad naposledy, vzpomenu, zdánlivě bez souvislostí, diskuzi, která zde na blogu před pár měsíci proběhla.

Diskuze byla o principu činnosti mikrovlnné trouby a jedna "kvalifikovaná" diskutující vyjádřila názor, že magnetron, což je speciální elektronka, generující "mikrovlnné záření" (já sám dávám přednost výrazu elektromagnetické pole o vysoké frekvenci) je jakási otočná součást, která při každém otočení vygeneruje mikrovlnný impulz.

A asi tak na úrovni těchto znalostí jsou autorovy zkušenosti s registrací plátcem DPH. A tedy žádné. Radil bych nepsat tak kategoricky o něčem, o čem nemám nejmenší zdání.

0 0
možnosti
VK

Velcí/mocní mají, měli, mají a budou mít vždy exkluzivitu...to bylo, je a bude v každé společnosti: prostě "na chudý lid musí být přísnost". Vůle lidu - co to je ? Jak může mít při výběru vůdců škodič stejný hlas, jako slušný člověk ? To je "na palici", to je potřeba přehodnotit.

0 0
možnosti
MB

Z principu p.Komárek máte pravdu a stojí na tom celé dějiny. Milionář je silný a miliardář pak beztrestný. Je to sice, "Na palici, jak uvádíte", ale měnit se to nedá . Mj., ten první zakladatel je pak na 99% lupič. Každopádně alternativy jsou ! Dobrat se vlastním úsilím k nirváně spokojenosti - anebo se i přidat. Pak je i zajímavé, že už 31% obyvatelstva říká, že je lepší se k miliardáři připojit ... Z mého pohledu - Toto je právě "Na palici", jak to přehodnotit ? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Tomáši karma, není to jen ve Vámi zmiňovaném případě. Když jsem po roční práci dokázal pojišťovně, že peníze, které mi strhla, mi musí vrátit kvůli vlastnímu omylu, dočkal jsem se jen suchého fermanu. Ani slůvko "omlouváme se", "promiňte". Ten čas, který jsem musel investovat do dokazování, mi rovněž nikdo nezaplatil.

Ach jo.

13 0
možnosti
Foto

Jistě. To ale vůbec není o plátcích DPH, jak autor uvádí svou úvahu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.