Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdykoliv vypukne jakákoliv medializovana akce, v níž jsou za hrdiny politici, říkám si, co se asi tak může dít v zákulisí. Právníci roztočí svoji aktivitu na maximum, PR oddělení horečně vymýšlí jak z toho vybruslit, politici se shlukují v komisích a zasedají, novináři to stále dokola omílají. .. jenom proto, aby z nás nadělali méněcenné blbce, neschopné vlastního úsudku. A ty výmluvy? To svědčí o tom, že novináři pana perzekvovaneho oslovili dřív, než dostal pokyny co říkat.

0 0
možnosti
Foto

Karma jako /skoro/ obvykle. Znovu ale musím okomentovat , podobně jako blog o MZ. Marnost nad marnost. Teflonoví kluci z ANO se obhájí.

AB při své obhajobě Čapího hnízda prohlásil něco v tom smyslu : mé DETI od malička rády jezdí na koni a tak jsem se rozhodnul jim KOUPIT firmu. Možná by sice stačilo je přihlásit do jezdeckého kroužku , tam by ale bylo třeba i kydat hnůj. Snad je dobré aspoň to , že si neoblíbily letecký sport. Mohli jsme přijít o letiště Václava Havla.

Doufám , že voliči nezbytnost jednání AB pochopí.:-)

10 0
možnosti
Foto

S tím nemohu souhlasit, Babiš nemá problém s návratem do padesátých let, Babiš má problém s tím, že není nedotknutelným straníkem z padesátých let a to je rozdíl. Jeho by neodvezli nad ránem, on by rád rozhodoval o jiných, které by odvezli nad ránem k výslechu a následně je uklidili do pracovního tábora. Vyvolení straníci z té doby ze sebe také dělali oběti systému, odvážné bojovníky proti imperialistům a berušce bramborové. :-(

7 0
možnosti

V podstatě mně to může být jedno, Babiše volit nebudu ani mi nijak neimponuje. Nikdo mi ale nevymluví, že tohle všechno, co se okolo něj děje není hon na Babiše. Je a dá se uspořádat na kohokoliv. Na Sobotku skrze OKD. na Kalouska by se také našlo a nakonec, kdo může být v politice úplně čistý. Je to vrtění psem a těmi psy jsme my, kteří do zákulisí nevidí. Skáčeme jim na lep.

3 7
možnosti
Foto

Svým způsobem máte pravdu, je to hon na Babiše, ve skutečnosti je to ale jen reakce, protože když se někdo veřejně tluče v hruď, že on je ten jediný čestný a neváhá všechny kolem sebe označit za podvodníky a zloděje v systému, který je založen na tom, že jen největší podvodníci, zloději a lháři se mohou dostat k lizu, pak si opravdu nezaslouží nic jiného než aby mu někdo "nastavil zrcadlo".

Na Kalouska by se asi nic nenašlo, protože kdyby se něco našlo, tak už by to dávno vytáhlo milion příznivců klubu AntiKalousek. Hledali, pátrali, špendlíčkem hrabali, s lucernou chodili a výsledek? Kde nic, tu nic. Kalousek musí být šílený, protože nikde nic. Na druhou stranu to možná opravdu tak je, protože Kalousek nablábolil mediálně kde co, ale nikdy se mediálně neprezentoval jako Babiš, jako poslední čestný a spravedlivý skaut. Nejspíš i u politiků platí, kdo to první křičí, od toho to fičí. ;-D

13 0
možnosti

Babiš se kdesi nechal slyšet, že Čapí hnízdo je jeho vypilované dítě. Potom tvrdil, že neví komu patří, pak že zase nemůže znát strukturu všech firem v Agrofertu a nemůže od něj dohledat doklady, aby si nakonec vzpomněl, že ho nechal napsat na své děti a po dotacích zase zpátky na sebe.

Taky tvrdil, že nechápe a neví, jakou metodiku výpočtu používá Český kontrolní úřad, když tento mu vytkl, že špatně zúčtoval a spočítal tu svou slavnou údajnou úsporu ministerstva financí. Nakonec kdesi tvrdil, že za všechno může jakási účetní. Taktéž není schopen doložit za co vlastně nakoupil to ohromné množství dluhopisů, když ta suma mu nesedí s jeho ofic. příjmy. Namísto toho si objednal vnitřní soukromý audit s jasným zadáním co mají a nemají kontrolovat a s čím to mají srovnat a to před národem falešně vydával za oficiální audit svého hospodaření.

Když k tomu připočítám, že v každém druhém rozhovoru používá výrazy jako: nechápu to, nerozumím tomu, nevím o co jim jde, tak mi nejvíce připomíná toho mafiánského bosse, který v 80. letech před italským soudem tvrdil, že netuší co znamená výraz mafie, ale že se domnívá, že se jedná o druh sýra.

14 0
možnosti

O83t86a 17K63i81n64c

10. 8. 2017 21:21

Na jedné straně se to dalo čekat, ale mohlo se s tím přijít o něco dříve. Ale v ostatním souhlasím, karma.

1 0
možnosti
Foto

V každém normálním systému by se pan Babiš dávno poroučel do zapomnění. U nás z něj uděláme mučedníka a hlasy mu dají ti, "kterým je toho chudáka líto". Bojím se, že názor, že u nás prostě zatím neumíme s demokracií zacházet, je docela platný. Ale jinak karma. R^

35 4
možnosti
Foto

;-D To by, a nejen u nás, ve vysoké politice asi příliš lidí nezbylo, pokud vůbec;-)

6 2
možnosti

Vy si opravdu myslíte, že obvinit politika jehož strana je v předvolebních průzkumech na prvním místě dva měsíce před volbami je pouze otázka spravedlnosti? Že zatím nic jiného není? Připomínám, že dotace byla poskytnuta v r.2009 a v průběhu dalších cca 5 let byla opakovaně kontrolována.

9 11
možnosti
Foto

Kdyby ho obvinili dva měsíce po volbách, tak to bude taky smrdět politikou. Tak si vyberte.

17 4
možnosti

R35a61d53e79k 96J96a93r17o38š

10. 8. 2017 20:03

Nic lepšího nemohlo Babišovce postihnout. On si to možná tajně objednal.

Fenomém "mučednictví" funguje od Kristových dob neomylně...

8 0
možnosti

Ten se z toho zase vylže a podobná přihlouplá demagogie mu ještě přinese další hlasy,jsme přece v Česku,tady lidé moc přemýšlet nechtějí....:-/

7 2
možnosti
Foto

Jak kteří pane Bárta;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,41
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.