Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zvířata nelžou, nekradou... Tak to jsou jednoznačně lepší, než Babiš. A to i taková zvířata, jako hyena, svině, slepice, králík, ...

5 4
možnosti
Foto

Babiš to je ten nejhorší import kterou Českou republiku mohl potkat

15 4
možnosti
Foto

Babiš je křivej jak virgule,

9 4
možnosti
ZB

Celkem nechápu jak po těch trapných lžích muže ještě někdo Babiše volit,z jakéhokoliv jiného politika by už dávno byla politická mrtvola,která je jen k smíchu...guru Kobliha svoje ovce zfanatizoval opravdu dobře,to se musí uznat.Rv

19 5
možnosti
Foto

I88v30a87n 51M72a51r38e59k

4. 9. 2017 19:27

No, spíš by bylo zajímavější p.Bárto, který z Vámi vzpomínaných . . . (z jakéhokoliv politika) nelže.

Nejsem příznivec žádného z nich, ale pár tipů byste zde dát mohl . R^ [>-]

5 5
možnosti
RC

Wolf se odvolavam na imunitu. A taky slo o dotace....

1 1
možnosti
JV
JC

No, jestli naše justice bude pokračovat tempem jako v případě Parkanová, tak Babiš s Faltýnkem zvládnou i dvě volební období.

6 0
možnosti
PK

Zda je pan Babiš v kauze Čapí hnízdo vinen či nevinen nevím. Od toho tu je policie a soudy, aby zjistili, kde je pravda. Každopádně bych ale doporučil fanouškům pana Babiše si přečíst tento dokument:

https://www.anobudelip.cz/file/edee/ke-stazeni/clenska-prihlaska/ano-moralni-kodex-reprezentanta.pdf

Pan Babiš je minimálně spoluautorem tohoto kodexu a proto bych byl rád, kdyby se vyjádřil, proč zrovna on jej nemíní plnit. Na počátku, kdy vstupoval do politiky se tímto kodexem oháněl a prohlašoval, že nikdy nebude jako mnozí jiní členové jiných stran. Jak ale vidno, je ale zcela stejný...

20 2
možnosti

ANO změnilo svůj etický kodex, když zahrnulo do něj politické zkušenosti s obviněními politiků, kteří museli opustit politiku a nakonec nebyli vůbec souzeni a odsouzeni, ale do politiky se již nedostali.

Je to otázka presumpce neviny a presumpce viny. Pod tíhou presumpce viny u politiků hrozí jejich straně propad volebních preferencí, pokud z politiky neodstoupí. Andrej Babiš však požaduje pro sebe presumpci neviny do konečného verdiktu soudu, protože jeho voličům nevadí vyšetřování policie a Babišovi tuto presumpci občanské neviny přisuzují.

0 0
možnosti
Foto

Pan Babiš je podnikatel, tak podniká. A v tomto režimu si každý podnikatel může postavit své čapí hnízdo. Proto zbytečně s Miroslavem Kalouskem nepolitizujte, zanechte mlácení prázdné slámy TOP09, a hlavně podnikejte, nebudete muset závidět !

8 29
možnosti
Foto

Ano, obor podnikání : DOTACE :-/

14 7
možnosti

Celkem se těším, jak bude tou svojí hámotinou na soudce bez přestání řvát "kámpáň a účelouka".

19 5
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,16
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.