Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, Tomáši, mně to nedá, ale musím se vrátit ke Kalouskovi. Když mu nadával drzý spratek, vystoupil z auta a ručně stručně si to s ním vyřídil. On má totiž koule, ne jako tyto baby. :-)

23 9
možnosti
Foto

Z auta? A jste si jistá? Ono někomu na farmě nafackovat není zas až takové hrdinství.

7 8
možnosti
JL

Babiš byl vždycky lidumil. Už, když ho mamička přemlouvala aby vstoupil, do té lidumilné partaje. Mohl snad odmluvit? Vždyť ten člověk dělá všechno pro naše dobro. A nikdy jinak. Tak co chcete? To, že mu zůstane za nehtem pár dukátů?

Vždyť maká, zatímco ostatní se flákaj. Toť Babiš náš! (chóry pějí 3x)

Jenom jedné věci nerozumím. Jak může být někdo tak naivní a dát hlas někomu, kdo

hlásá, že přišel do politiky se sloganem, že vyčistí Augiášův chlév a to úplně zadarmo.;-D

32 1
možnosti
Foto

Již kom měli velice rádi pohádku ,,O milionáři, který ukradl slunce";-D

3 0
možnosti
MD

Tedy normalne volim Svobodne. Po tomto navodu koho volit se pro jednou pokusim uvazovat o Andrejovi. Jako placacka na otravne a bakterie roznasejici mouchy bude pak na socany a dalsi typky vhodnejsi.

5 4
možnosti
MS

Byla to dojemná chvíle, když Babiš před Poslaneckou sněmovnou pateticky prohlásil, že nechtěl prozradit jména vlastníků akcií Čapího hnízda, protože chtěl chránit své děti. Pár troubů z hnutí ANO tomu citovému výlevu dokonce zatleskalo. Dnes se to ovšem jeví v poněkud jiném světle - pan Babiš opravdu chránil své děti a nejbližší příbuzné, ale ne před nežádoucí publicitou, nýbrž před trestním stíháním, protože jak se dnes ukazuje, o machinacích s dotacemi museli vědět i oni. :-P

26 0
možnosti
Foto

Inu, po proudu ploutR^ Ach kde jsou ty čásííí, Véno, Véno;-( Tehdy stačilo Sládka zhaftnot před páprlamentem, a vyhráls. Vo jeden hlas;-D

2 0
možnosti
MB

Andrej Babiš, zahájil kampaň svého Hnutí - nesmírně sebekriticky !

„V těchto volbách jde o všechno. Je to první a poslední pokus zbavit se nesnesitelné, propracované a zákeřné korupční hydry, která dusí, parazituje a pomalu rozkládá celou naši zemi .“ ano , Ano . ... :-)

24 0
možnosti
Foto

Znáte někoho, komu se chce k soudu?

2 0
možnosti
Foto

Znám, toho kdo nic neudělal, aby ho soud očistil a on mohl všem říct: "Jsem nevinný"!!:-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,96
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.