Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P85e11t35r 42H94a59h58n

10. 9. 2017 13:21

Chlapce...;-D;-D;-D. Vy jste bavič. Naoko chlapci nabádají...to máte recht.

0 0
možnosti

Myslím, že se autor článku mýlí! Andrej Babiš a Jaroslav Faltýnek se soudu rozhodně nebojí, naopak nabádají justici, aby konala urychleně, aby rychle obžalovala a rychle soudila, aby mohli pokračovat v práci.

To jen ostatní strany tyto dva chlapce nutí, aby skončili s politikou, protože ohrožují svojí přítomností v politice zaběhané pořádky.

Andrej Babiš jasně řekl, že se nehodlá vzdát, voliči mu důvěřují. A tak jsem zvědav na výsledek voleb...

:-)

0 3
možnosti
JB

Já bych s tím hodnocením počkal až po volbách. Znáte to, Trump nemůže nikdy vyhrát.

1 0
možnosti
Foto

P23e44t71r 45H30a42h42n

5. 9. 2017 11:57

"Prisahám na zdraví svojich dětí, že nebudem..."...." ...no budem, ale to sa nikto nesmie dořuť". Karma Vám.R^

6 1
možnosti
Foto

Pane Babiši, odkud berete peníze ? B: Z nočného stolíka. A kde se tam vzaly ? B: Dala je tam Monika. A odkud je má Monika ? B: No ode mne, přeci ! A kde jste je vzal Vy ? B: No veď vám hovorím, že z nočného stolíka !!

;-D

10 1
možnosti
JV

Zajímavý je, kolik lidí Babišovi věří jenom kvůli názoru, že když má miliardy, tak nepotřebuje podvádět a že do politiky chtěl jenom pro dobro všech... Jejich naivita nezná mezí...

13 1
možnosti
BM

V Česku jsou lidé spokojení když můžou na někoho nadávat, urážet, pomlouvat a kdo ví co ještě. Řekl bych že je to národní sport. Nedávno to byl Kalousek teď je to Babiš. Nevím kdo to bude "zítra". Češi už tací jsou. Nepřemýšlet a konat. Že prý žije z dotací ale tak žije spoustu zemědělců pokud splňují jisté podmínky. Bylo sucho "státe dej" byla velká zima "státe dej" byla nepřízeň počasí " státe dej". Zkrátka využívají systém dotací když už je. O dotacích si můžeme myslet cokoliv, ale když už jsou...... Babiš má na "triku" údajně 50 000 000 kč, slovy padesát miliónů. A co ti co mají na "triku" miliardy X 000 000 000 kč, slovy několik miliard, kde jsou?? A co když se ukáže že to sice bylo na "hraně" ale nic protizákonného. Bude se mu někdo za své urážlivé výroky omlouvat? Ne. Češi si najdou někoho jiného.

1 4
možnosti
Foto

P85e75t29r 95H57a34h43n

5. 9. 2017 11:42

Však on nemá na triku zdaleka jen těch 50 mega. To jste nezaregistroval jeho odposlechy, korunové akcie, kradení firem, zneužívání medii a finanční správy...atd. Ministr financí se nemůže přece pohybovat ani na hraně! Kobliha chutnala?

5 1
možnosti
ZJ

..... tomu chlapovi - a to pochybuji, že si ten název zaslouží - se už velmi dlouho nedá věřit ANI POZDRAV ;-(!! Stačí se jen podívat do jeho hadích očí Rv. Fuj.

3 1
možnosti
VK

No ono je to jednoduché: jednou bolševik - navždy bolševik. A bolševikovi není žádná ničemnost cizí - naopak: je mu přímo vlastní. Takže skutečnost, že AB podvádí a lže, je jeho charakteristická vlastnost. A že to spoustě tvorů (žel také voličů - chybou volebního systému) konvenuje - to tak prostě je. Vrána k vráně sedá....Howgh.

9 2
možnosti
JF

Jak byla by? To je trapná zbabělost.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,17
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.