Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Nadsázka. Jen aby nebyla příliš blízko pravdě (složením koalice počínaje).

2 0
možnosti
MB

Dobrý příspěvek, ocenil jsem ... Sice nadsazená alternativa - nicméně reálná. Stejně pozoruhodné, kdy minule pozvedává úroveň národa Cyril s Metodějem. Dnes přicházerjí postavy ze Slovenska a dokonce vzdáleného Japonska.Cíl je zřejmý - opět se pozvedává a ještě se i dokonce Velebí ... ! Komunistům, se žádná 5 letka nevydařila - věřím v tradice. Tedy nevyjde, ani tato 4 letá ! ...

4 0
možnosti
PK

Ideální daňový systém neexistuje ale mně se jeví roční daň ze živnosti (místo daně z příjmu)) jako nejmenší zlo. Než přebujelé EET, honění malopodnikatelů zda nezvyšují náklady a krátí tržby a platit na to úředníky. Jeden rok to tady bylo, pak to nějak zmizelo - vláda ODS či se to nelíbilo soudu. Na Slovensku to nazývali licenční poplatek za to že můžete podnikat. Nezahrnovat tam ale např. právníky - to nejsou většinou malopodnikatelé a spíš kupují a prodávají (nemovitosti) a spekulují.

0 0
možnosti
VH

Hmm - a jak vysoká by ta daň měla být?

Jaká by byla pro ty, kteří mají OSVČ jako vedlejšák (což jsou mj. i důchodci, kteří si OSVČ přivydělávají).

EET se týká všech, kdo přijímají platby v hotovosti. Tedy i živnostníků, podnikajících v celé republice.

3 0
možnosti
Foto

Myslí pane Flaško, že máte zmatek v kalendáři. Miloš Zeman není tím prezidentem který tráví dny týdny a měsíce v nemocnici. To se dělo plus mínus před dvaceti lety.

5 5
možnosti
VV

Nespletl jste si nemocnici s hostincem?

2 3
možnosti
PK

nejste dobrý prognostik, vsadil bych na Miloška...a já sám si myslím, pokud ANo vyhraje, tak přece žádná morálně čist á strana (a to jsou všechny) s ním přec do koalice nemůže jít. takže máme silnou opozici ale slabou vládu...to je špatný teátr pro normálního člověka..

0 0
možnosti
TB

To máte takhle paranoidní myšlenky pořád? A co hlasy v hlavě, ty neslyšíte? ;-)

7 6
možnosti
VH

Kéž by byly paranoidní. Vy takový scénár vylučujete? Pak jste značně naivní, nebo něco vyhlížíte ve skleněné kouli.

6 0
možnosti
AR

Je to zajímavé až jsem se usmál u těch 15% hlasů pro komouše;-D.

0 0
možnosti
PK

Kdyby dělali politiku lépe, nemyslím vůbec kroucení krkem, tak by je mohli mít. Možná by stačil o dvě třídy lepší předseda.

0 0
možnosti
Foto

;-D,,Odvolili jsme a bude líp";-D Ale kdeže. Bude hůř. Ovšem pro koho, že:-P

1 1
možnosti
Foto

Pobavilo a dala jsem karmu, nicméně pořád nějak nechápu to strašení, že kdo není v EU, nemůže obchodovat se zbytkem EU. Co jsem tak četla poslední dobou, stala se velmi oblíbenou turecká značka Beko - prý levná a vcelu spolehlivá (bílá technika). A je snad Turecko v EU? Nebo se snad nedováží švýcarská čokoláda? Atd atd....

Dokud budeme ochotni pracovat pro západní země za třetinovou mzdu a platit za dovozové, ošizené jídlo stejnou nebo vyšší cenu jako platí obyvatelé záp. zemí za kvalitní, žádná západní země svoje montovny nezavře a obchody s námi nepřeruší.

Až si vydupeme mzdy jako v západních zemích, odejdou investoři, i kdybychom v EU byli tisíckrát.

5 0
možnosti
VV

Zalezi na smlouvach. Britove uz se snazi aby zustalo vse pri starem.

1 1
možnosti
VV
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,13
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.